středa 12. března 2014

Bilance za únor

Jak jsem psala v minulém článku, nemám teď na blog tolik času, kolik bych si přála a tak článků bude méně, bilanci za únor tedy přináším pozdě, ale zase jsem chytla pěkné slunečné počasí, tak jsem fotky udělala venku, ačkoli trávník má do svěží zelené ještě pořád daleko :-)

1. spotřebováno
Bioderma Sébium čisticí gel mě teda vůbec ničím nenadchnul. Zbytky makeupu sice stáhnul, ale proti pupínkům ani mastnotě pleti nedělal vůbec nic a to jsem ho používala schválně vždy, když se mi nějaký ten pupínek objevil. Znova ho určitě nechci, LRP Effaclar gel byl v tomhle ohledu mnohem lepší.

L´oréal micelárka se snad dočká i větší recenze, protože ji mám nafocenou společně se dvěma dalšími vodami od L´oréalu. Byla fajn, srovnatelná s Biodermou, ale znovu si ji nekoupím kvůli nepraktickému balení a vyšší ceně ve srovnání s micelárkou Garnier.

Oriflame sprchový gel voněl, pěnil, umyl, neurazil, nenadchnul.

Puma Sync deo sprej jsem měla jako pracovní vůni, byla hodně slabá, takže bylo nutné ji obnovovat nejméně jednou denně, co taky čekat od deodorantu. Ale byla příjemná a nevtíravá. Vůně této značky mám ráda a kupuju opakovaně.

The Body Shop Duo tělové máslo bylo moc fajn. Mělo dvě části, jedna byla klasický krém a druhá velmi hutné máslo. Doporučeno bylo používat máslo na suchá místa jako lokty nebo kolena, ale já jsem to používala tak všelijak - nejdřív máslo na ruce a na zbytek těla krém a když došel, máslo bylo na všechno :-) Dobře hydratovalo, ještě po 24 hodinách ve sprše bylo na kůži znát, rychle se vsakovalo a hezky vonělo. Za nějakou akční cenu bych si ho klidně koupila znova, ale zkusím to neudělat, protože zásoby mazadel mi ubývají velmi pomalu, jsem na jejich používání lemra líná.

Rexona Linen Dry - došla mi poslední cestovní miniaturka, budu se muset zase zásobit. Rexona je moje stálice a Linen Dry jedna z nejoblíbenějších vůní, už tu několikrát byla a zase bude.

Urban Decay UDPP - v tom bílém kalíšku jsem měla vzoreček, který jsem dostala od Dejničky. Báze nebyla vůbec špatná, udržela stíny bez hnutí celý den, ale přišla mi taková silikonovější než báze od Too Faced. Navíc vychází o 200Kč dráž než TF a to neberu v úvahu 40% slevu, se kterou jsem Shadow Insurance kupovala teď, takže jsem nějak nenašla důvod proč bych měla přejít právě na UD.



2. darováno
Nic jsem tenhle měsíc nevyhodila, jen jsem darovala pár věcí, pro které jsem neměla využití, např. grepový tělový krém Balea, který mi sice voněl navzdory tomu, že grep nesnáším, ale nestíhám ta tělová mazadla spotřebovávat, pak rtěnku Catrice v pro mě příliš tmavém odstínu, stíny od Cosm´etika, které jsem měla v nabídce Ladybox Exchange tak dlouho, až mi prošly, pak nějaký krém na ruce, který jsem si koupila jako nouzovku v Tescu, co vůbec nehydratoval a možná ještě něco, už si to nepamatuji a fotku jsem si také neudělala, ač jsem to měla v plánu.

3. nákupy
Sprchový gel Radox jsem koupila v Kauflandu, celá horní řada jsou pak jarní novinky Essence a Catrice. Vedle Essence paletky pak objednávka z mojesminky.cz - opět musím tento eshop moc pochválit za dokonalý zákaznický servis, usmyslela jsem si totiž, že potřebuji svou objednávku změnit a nejen, že to nebyl problém, ale upravená faktura mi dorazila doslova obratem. Ještě jednou děkuji, Baru! Dál tam máme laky a krém z ebay, které už jsem ani nečekala, balíček se mi totiž ztratil a ten druhý šel taky velmi dlouho, ale nakonec trefil. Pudr Hourglass a makeup By Terry jsou ze spacenk.com, doma vyrobený balzámek jsem dostala od Verunek na jejich oslavě (a vzoreček parfému a několikery náušničky), moc se na něj těším, protože ráda čtu návody na výrobu kosmetiky, ale nemám odvahu se do něčeho takového sama pustit. Tvářenku Illamasqua mi objednávala také Verunka, celá řada laků vedle je pak od AYD - rozprodává svou sbírku laků, takže pokud toužíte po lacích OPI, China Glaze, Illamasqua, Zoya a dalších, mrkněte na její tabulku, zatím stále je z čeho vybírat. Too Faced báze a paletka a tužka na oči Sephora jsou právě z této parfumerie, využívala jsem akci sleva 40% při nákupu čtyř věcí a zbytek věcí už je z eshopu hairbeauty.cz, s nákupem jsem se trefila do akce ke dni žen, takže jsem měla slevu 20%, což samozřejmě potěšilo. Mlíčko na ruce (a také pilníky, které se nedostavily na focení) jsem od eshopu dostala o pár týdnů dřív na vyzkoušení.

No, co si budeme povídat, z nakoupených věcí potřebuji jen jednu jedinou věc - bázi pod oční stíny, protože mi dochází. A i o této potřebě by se dalo polemizovat, protože mám doma ještě nenačatou bázi od Elfu a měla bych mít i jedno Artdeco, ale nemám tušení kam jsem ho uklidila a už je to docela dlouho, tak mi možná stejně vyschlo..? Tak řekněme, že báze je nutnost, ale zbytek jsou rozmary a 30 laků za měsíc?? A to jich mám ještě asi 6 na cestě... Musím tedy uznat, že ani tento měsíc se mi šetřit nepodařilo a co je horší, nedodržuji ani své jediné nakupovací předsevzetí: nekupovat krémové laky.





15 komentářů:

  1. napsala bys sem prosím kontakt na Verunku? nějak ho nemůžu v tabulce najít, díky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi myslíš AllYouDesire, tabulka je její :-) aydcontact@gmail.com

      Vymazat
  2. Ten gel od Biodermy jsem si pro jistotu koupila v balení 500 ml a mám z něj podobný dojem jako ty. Už se nemůžu dočkat, až jej spotřebuju a zkusím něco nového.

    Jinak z tvých nákupů mě nejvíc oslovily laky Catrice. Také jsem lakový maniak a ty Crushed Crystals vypadají opravdu skvěle. Budu se těšit na recenzi!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak snad tě potěší, že recenze na dva světlejší Catrice bude brzy, už jsem je oba měla nalakované :-)

      Vymazat
  3. Ach ty laky vypadají tak kouzelně! Krásné!

    OdpovědětVymazat
  4. Miniaturky se nepočítaj jako plnohodnotný laky:-D A pak taky ty laky od Edity si tam nemohla nechat, takže ty se taky nepočítaj tak úplně:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě že jsi mi to tak dobře ospravedlnila :-D :-*

      Vymazat
  5. Ty krááááso, nehtová maniačka se pozná :D A tu paletko od TF ti teda závidím moc :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je úžasná, že? Ještě jsem se neodhodlala do ní hrábnout, jen se kochám :-)

      Vymazat
  6. Krásne vecičky..:) Tá Illamasqua je Tremble?
    filozofiaženskejkrásy

    OdpovědětVymazat
  7. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  8. ja som so sebium gelom bola spokojna, aj som o nom pisala

    http://beautybybellatrix.blogspot.sk/2013/12/cistiaci-gel-na-tvar-od-biodermy.html

    OdpovědětVymazat
  9. Ta Sephora akce mě mrzí, ale já si počkám a pak si taky koupím zase nějaké miláčky od TF. Jak jsem z jejich paletky nebyla na začátku odvařená, tak teď ji miluji čím dál víc. Achjo... A chci milovat další :D

    Jinak servis...no prostě normálka ;) Občas se mi stane, že neohlídám spam a něco mi uteče nebo to zapadne pod emailama...to mám takové kostlivce :/

    OdpovědětVymazat