neděle 27. října 2013

Ruby Wing Festival

Můj první měnící se lak od značky Ruby Wing! Původně jsem měla vyhlédnuté jiné odstíny, ale ty zrovna nebyly skladem a když mi Mína napsala, že chce Festival, bylo rozhodnuto - musela jsem ho mít taky! A byla to dobrá volba, je totiž krásný. Uvnitř vypadá jako Magic Attraction od Color Club, který jsem kdysi měla - spousta měňavých glitrů, které vytváří dojem stříbrného holografu. Venku potom zfialoví a to do opravdu tmavého odstínu. Rozhodně se nedá říct, že by změna nebyla patrná. A navíc proběhla velmi rychle, protože jsem vyšla rovnou na přímé slunce, neměla jsem moc šanci to pořádně zachytit. Takže dvě, tři vteřiny a byl tmavý. Po návratu dovnitř se měnil také poměrně rychle, u někoho jsem četla, že to trvá asi 9 minut - tento byl do půl minuty zase stříbrný. 

Lakoval se dobře, je čistě glitrový a těch třpytek je tam dostatečné množství na to, aby kryl ve dvou vrstvách. Schnul také rychle. Nadlak jsem nedávala, nebyla jsem si jistá, zda to neohrozí ten měnící efekt, na který jsem byla samozřejmě zvědavá. Možná i díky tomu byla výdrž tristní, oprýskal se už první den.

Věřím, že lakově nepostihnutá část obyvatelstva tu změnu barev neocení, nebo dokonce ji označí na naprostou hloupost. Mě to ale bavilo, líbilo se mi to a měla jsem tendence se tím chlubit :-) No, neohromilo to sice nikoho, ale já si stejně pořídím další odstíny! 







9 komentářů:

  1. Tak o takomto meniacom sa laku čítam prvýkrát, ale vyzerá fakt krásne, je to dobrý nápad!

    OdpovědětVymazat
  2. Je nádherný! Já se s podobnýma vychytávkama taky vždycky chci chlubit všem kolem sebe, ale nikoho moc to nezajímá... Pff :)

    OdpovědětVymazat
  3. ahojky, na ruby wings by seche vite vliv mít neměl, měla jsem ho na svém a bez problémů

    OdpovědětVymazat
  4. Wow, ta změna je fantastická a ty třpytky!!! <3 Mé stračí srdce plesá :))) Té výdrže je mi líto, nemyslím si že by to nadlak protáhl o víc jak den...:(
    Verunka

    OdpovědětVymazat