neděle 8. září 2013

OPI Tasmanian Devil Made Me Do It

Protože neustále bojuji s polámanými nehty a už dva měsíce jsem žádný lak nenafotila, musím pro další lakové posty sáhnout do archivu. Tento lak mi půjčila Dejnička - ještě jednou se veřejně omlouvám, že jsem tvé laky měla tak dlouho! 
Tenhle tasmánský čertík je přesně typ barvy, který bych si sama nikdy nekoupila, když už červená, tak musí být rudá, ideálně až jdoucí do vínova, nic dooranžova se mi nelíbí. Ale možná je škoda, že se takovým odstínům vyhýbám, protože se mi na mých nehtech líbil, asi bych ho občas snesla. Navíc se dobře lakoval, byl výborně pigmentovaný, skoro by mu stačila jedna vrstva, já mám na fotkách dvě. Taky schne sám o sobě do krásného lesku. Prostě fajn kousek, který jsem podcenila.







12 komentářů:

  1. tiež moc nemusím na mne laky dooranžova, ale tento je pekný, vlastne sa mi páči moc!

    OdpovědětVymazat
  2. když už se rozhodnu pro červenou, tak sáhnu nejčastějc po tomhle, moc pěkná řvavá barva :)) a taky mi téměř stačí jedna vrtsva

    OdpovědětVymazat
  3. Myslím, že Ti ta barva sluší :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ja oranžové laky obľubujem a tento vyzerá fakt krásne sýty!

    OdpovědětVymazat
  5. tiež dávam prednosť tým, ktoré nejdú do oranžova, ale ak ma odtieň osloví, siahnem aj po takom :-) tento je celom pekný a ešte s tými vlastnosťami... mne sa na dobre krycí OPI podarilo natrafiť až na tretí pokus, aj ten mi bol požičaný :o)

    OdpovědětVymazat
  6. A už si mi ho vrátila?:-D Si to nějak nevybavuju... Ale strašně ti sekne, neměla bys takové barvy opomíjet;-)

    OdpovědětVymazat
  7. ta barva je nadherna!presne tyhle odstiny nosim nejradsi!!
    http://sienastyle.blogspot.it

    OdpovědětVymazat
  8. Taky bych si ho sama asi nekoupila. Stejně jako tebe mě berou spíš rudý a vínový tóny. Vypadá skvěle, ale mám takový pocit,že bychse v něm necítila.

    OdpovědětVymazat
  9. A to já mám tyhle červené, co jdou spíš do oranžova zas ráda. Sekne ti! :)

    OdpovědětVymazat