pondělí 23. září 2013

L´oréal Caresse 101 Tempting Lilac

U Rendy (a následně i dalších blogerek) jsem se dočetla, že se k nám konečně dostanou rtěnky a lesky L´oréal Caresse. Takže mě to nakoplo a pokusím se být jednou z prvních, která přinese recenzi, protože jak je něco na každém druhém blogu, je to nuda, známe to. Já mám doma jednu rtěnku a jeden lesk, kupovala jsem je před pár měsíci v Německu. Dnešní post bude o rtěnce, kterou mám mnohem radši než lesk.

V první řadě se musím pochválit za výběr odstínu, tohle se mi vážně povedlo. Volba padla na odstín, jaký ve sbírce ještě nemám a dokonce mi i dost sluší, z čehož mám samozřejmě obrovskou radost. Tempting Lilac rozhodně není fialová, je to studená růžová a pouze v určitém světle vynikne nádech fialové. Nevím, zda tento odstín u nás bude, ale byla bych rozhodně pro, je krásný a vhodný na každý den. Není příliš intenzivní, je nutné rty přejet několikrát, aby barva vynikla, v jedné či dvou vrstvách se chová spíš jako tónující balzám. Ani deset vrstev nevytvoří žádné nánosy, rty vypadají přirozeně, upraveně a šťavnatě. 

Protože se mi odstín líbí, nosila jsem rtěnku často, klidně i několik dní po sobě. Má až neuvěřitelně balzámovou konzistenci, která rty při aplikaci doslova hladí, je radost takový produkt používat. Výdrž není nijak ohromující, zvládne hodinku nebo dvě podle míry pití a mluvení. Mizí ze rtů rovnoměrně a stainuje naprosto minimálně, což mi naprosto vyhovuje. I když se rtěnka ze rtů ztratí, zůstanou jemné a nevysušené, takže v tomto ohledu je pro mě o 100% lepší než Maybelline Color Whispers. Dost rychle mi ubývá, ale to je hlavně můj problém, protože s ní nešetřím, i když krémová konzistence na tom má také svůj podíl.

Líbí se mi i balení, ačkoli je to obyčejný průhledný plast, je docela tvrdý a odolný - nosím rtěnku jen tak pohozenou v menší kapsičce v kabelce a zatím přežívá bez úhony, nepovedlo se mi obal naprasknout a dokonce ani poškrábat. A málem bych zapomněla - vůně! Velmi jemná, ovocná, ale naprosto nevtíravá, takže za mě ideální.

Jsem velmi zvědavá, kolik u nás bude stát, protože asi jedinou větší výhradu, kterou k ní mám, je cena. Pokud si to dobře pamatuji, platila jsem za ni 11 Euro a to mi přijde dost. Jenže jsem si nemohla nic jiného vybrat a něco jsem si přivézt chtěla, tak jsem se rozhodla ty peníze dát, ačkoli jsem si téměř jistá, že v ČR bych si ji za takovou cenu nekoupila. Je sice skvělá, ale pořád je to jen drogerkový L´oréal a já mám prostě v hlavě nastaveno, že to je moc. Navíc mám za stejnou cenu rtěnky Dior...

Závěr? Povedená balzámortěnka, určitě bych ji doporučila a za rozumnou cenu bych si pořídila další odstín. A jsem velmi zvědavá, jaký bude mít ohlas u vás, určitě mi dejte vědět :-)







14 komentářů:

  1. pěkný odstín, dle názvu na začátku článku, jsem si ho představovala úplně jinak :) jsem na rtěnky moc zvědavá, uvidíme jestli si je oblíbím víc jak Astor

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherný odstín! Poslední dobou mam přesně takové balzamortenky nejraději :)) těším se, az budu moci sama vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
  3. ten odstín je ale kráásnýý:) celkem mě tato balzámortěnka láká, ale uvidím až podle ceny.. nějakou vysokou částku za ní dát rozhodně nechci.. i když vypadá tak dobře:)

    OdpovědětVymazat
  4. Máš opravdu nádherný odstín, už se těším, až se začnou prodávat u nás :)

    OdpovědětVymazat
  5. krasny odtien...dokonca ma velmi zaujal a uvazujem kupu,samozrejme ak nan nezabudnem,kym sa dostane do predajni...normalne davam ruky prec od vsetkeho co ma v nazve lilac alebo mierny nafialovely ton,ale tato farba je sa mi skutocne paci..len ta cena uz nie je taka skvela :( chceme cim skor recenziu na lesk :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já osobně se více těším spíše na lesky, ale ty jsi mě teď nalákalo i tou rtěnkou. vypadá dobře. a cena u obou produktů u nás bude cca 200 Kč.

    OdpovědětVymazat
  7. Krásná jemná barvička. :) Já uvidím, jaké odstíny k nám docestují a kolik budou stát, podle toho se asi rozhodnu, co a jak. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tak ale túto musím mať! :) presne taký odtieň hľadám, už aby tu boli.

    OdpovědětVymazat
  9. presne tento odtien mi chyba... podobnu farbu uz dlhsie hladam.. neviem sa vynadivat..

    OdpovědětVymazat