středa 25. září 2013

Catrice Miami pINK

Jedním z nových laků od Catrice je tahle krásná růžová v odstínu Miami pINK. Vážně je ve skutečnosti růžový, jen je velmi nefotogenický, jde mi hodně dočervena a zároveň mi kvůli třpytu dělalo problém vytvořit ostrou fotku. Je vodovější a i ve třech vrstvách mi lehce prosvítají konečky - v reálu to na těchto kratších nehtech nebylo vidět prakticky vůbec, takže mi to nevadilo. Taky mi dobře držel, celé tři pracovní dny vypadal jako čerstvě nalakovaný a to je co říct. Myslím, že bude hodně podobný laku číslo 151 od Gabrielly Salvete, ale nejsem si úplně jistá, že ho mám, takže srovnání raději neslibuji... :-)







14 komentářů:

  1. tak by mě zajímalo, jak teda vypadá ve skutečnosti.. protože takhle na fotkách vypadá opravu kráásně.. no věřím, že je to tak i v reálu:) pokud potkám stojan Catrice, tak se na tohoto krasavce alespoň kouknu:)

    OdpovědětVymazat
  2. krásná barva, i když já mám možná radši studenější- tmavší červenou. ale máš nádherné nehty!

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem si říkala, že mi nějaký lak připomíná a je to právě ta 151 od GS. Ale GS je spíš červený. A na pár fotkách na googlu mi zas připomíná spíš Essence Glamorous Life.. od každého trochu :D

    OdpovědětVymazat
  4. Souhlasím s tím, že jde špatně vyfotit. Já ho zatím lakovala přes růžový lak, samostatně ještě ne :-).

    OdpovědětVymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  6. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  7. Moc krásná barvička, jen škoda, že u nás není Catrice k sehnání. Už abych vyjela třeba do Německa :)

    OdpovědětVymazat