středa 4. září 2013

Bilance za srpen

1. spotřebováno
Hned na úvod musím přiznat, že v této bilanci malinko podvádím. Spotřebovala jsem minulý měsíc i nějaké vzorky, ale protože potřebuji mít tento článek napsaný co nejrychleji, rozhodla jsem se je zařadit až příští měsíc. Dnes tedy jen 6 plných výrobků.

Garnier Color Sensation barva na vlasy ultra černá - barva, po které sahám nejčastěji od té doby, co mi zrušili mou oblíbenou. Je opravdu intenzivní, takže moje vlasy jsou stále temně černé, ačkoli se mi při mytí zdá, že dost pouští. Při barvení nijak výrazně nesmrdí, vlasy mi nevysušuje a neničí - to mi u barvy stačí.

Balea Oil Repair kondicionér - kondicionéry mám vždycky na dlouho. Střídám je s maskami a mám i takové, ke kterým nemám do páru šampon, takže než se nějakému podívám na dno, trvá to třeba 8 měsíců jako u tohoto Balea. Hodně muziky za málo peněz, mám ještě jeden a klidně bych si ho koupila zase. 

Nivea Pure and Natural čisticí toner - konečně jsem zdolala i poslední kousek z recenzované trojky pleťových vod a užívám si trojku novou. Niveu bych znovu nekoupila, vadilo mi tam velké množství alkoholu, ale jinak svou práci dělala.

Nivea Stress Protect antiperspirant - vcelku pěkná vůně, udržel mé podpaží bez zápachu i v horkých a náročných dnech, nicméně pocení neomezoval ani trochu. Čekala jsem od něj víc. Kupovala jsem ho v duo balení, takže mě ještě jeden čeká, znovu už si ho pak nejspíš nekoupím.

Dr. Hauschka sprchový krém růže - tohle že byl sprcháč? Jsem si celou dobu používání nebyla jistá, jestli by se to nemělo používat spíš na obličej, vůbec to totiž nepěnilo. Ale opravdu je v návodu nanést na pokožku celého těla. Já si sprchové gely a krémy vybírám hlavně podle vůně a v tomhle ohledu byl pan Hauschka obrovské zklamání - po růžích to nebylo cítit vůbec, naopak to dost hrozně smrdělo. Navíc balení bylo malé, 150ml mi nevydrží ani na 3 týdny. Měla jsem ho z Jájaboxu, sama bych si ho nekoupila a rozhodně už se s ním nikdy nechci setkat.

Dermacol Aroma Ritual tibetksý jasmín - je pravý opak, patří mezi mé nejoblíbenější sprchové gely. Krásně voní a pění - naprosto dostačující pro to, aby se stal miláčkem. Určitě koupím znovu, vlastně myslím, že ještě jeden mám.


2. odešlo pryč
Vždycky když něco prodávám nebo měním, tak si říkám, že to musím vyfotit, abych to pak mohla zahrnout do statistiky a nikdy to neudělám. Takže nevím úplně přesně, co všechno ode mě odešlo pryč, ale pamatuji si, že jsem prodala tvářenku MAC Ripe Peach, vyměnila pastu Marvis a rtěnku YR, darovala Korres Lip Butter a korektor Rimmel Match Perfection. Taky prosím o minutu ticha za deo verzi Puma Jam, která mi spadla na zem a rozbila se a to v ní byla ještě polovina obsahu a také za lak na vlasy Lybar, který mi někdo šlohl v práci ze skříňky.

3. nákupy
Klasika, i když menší hromádka než v měsících předcházejících. Rozkošné mini krémíky jsem dražila už někdy začátkem července, ale nějak se jim ke mně nechtělo, tak dorazily až v srpnu. Jeden jsem chtěla dát do GA, ale zaprvé se jim cestou dost pochroumaly budky a zadruhé nevím, jestli se dokážu některé sovičky vzdát, protože jsou strašně roztomilé a já bych si je nejradši všechny vyskládala na poličku a koukala na ně. Neodolala jsem nákupu na lookfantastic a pořídila si na zkoušku dva produkty Ren a dva stíny UD. Laky byly dárek k nákupu, pošlu je dál, nejsou to moje barvy. V recenzi na Balea Love is Battlefield deo a balzám jsem psala, že sprchovému gelu nejspíš neodolám, a tak se také stalo. Pár maličkostí z Rossmanna, ze srpnového LB mi zůstalo žalostně málo věcí, vlastně jen ty 2 pytlíčky, stín i lesk jsem získala výměnou (plus ještě budu mít ten druhý Inglot stín) a dvě rtěnky jsou z Avonu.


10 komentářů:

  1. Prodala si Ripe Peach? Jak si mohla??? :O
    Btw, kdo může krást Lybar O.o

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Úplně v pohodě :-) Nadšení z ní mě dávno opustilo a vůbec jsem ji nepoužívala, našla jsem si jiné oblíbence, tak na co ji mít. A našla jsem jí moc pěkný nový domov, má ji Jitka :-)
      Náhodou, Lybar nemá špatné laky :-) Můžu si za to sama, neměla jsem tu skříňku zamčenou a měla jsem delší dobu podezření, že o tom někdo ví a chodí mi tam na antiperspirant.

      Vymazat
    2. No fuj, jsou ty lidi normální?!

      Vymazat
  2. Jsem zvědavá na recenze RENU a UD! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na UD by mohly být brzy, ale Renu dám pár měsíců.

      Vymazat
  3. Já si vždy myslela, že jsi blondýnka! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to nejsi moc pozorná čtenářka, Noogetko! :-) Pár fotek mých vlasů tu je, v článku o keratinu, nebo vlnění bez tepla... i recenzi na nějakou černou barvu jsem myslím psala :-)

      Vymazat
  4. Chihihi, to vím, vše jsem četla, ale stejně Tě mám fixovanou jako blondýnku, nevím proč:)))

    OdpovědětVymazat
  5. Co máš proti Match Perfection korektoru, že jsi ho darovala? :) Já ho momentálně používám a jsem s ním spokojená.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je vhodný na kruhy pod očima a já žádné nemám :-)

      Vymazat