pátek 26. července 2013

Zoya Reva

Zoya krásné odstíny laků rozhodně umí, jejich třpytivé laky plné odlesků miluji. Třpytky jsou malinké a je jich hodně, takže krásně odrážejí světlo a přitom nedělají problémy při odlakování. Reva je tmavší růžová s kapkou červené a spoustou zlatých třpytek. Je opravdu nádherná, navíc se lakuje snad sama! Kryje ve dvou vrstvách a vytváří krásně hladký a lesklý povrch - na fotkách je bez nadlaku. Co Zoye ale naopak moc nejde, je výdrž jejich laků, která je v případě tohoto laku tři dny v přijatelném stavu. Děkuji Mirce za půjčení.









12 komentářů:

  1. Já objevila kouzlo Zoya laků celkem nedávno. Donedávna byl můj nepřekonatelný favorit OPI. Ale Zoya je hned v závěsu a musím říct, že vždycky dokáže překvapit nějakou jedinečnou barvičkou, kterou nemám :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, Zoya krásné odstíny umí :-) Já OPI moc nemusím kvůli širokým štětečkům, ale výběr barev mají zase nejširší ze všech značek.

      Vymazat
  2. Ovšem toto je krásná barva! :) O této značce slyším poprvé, abych se přiznala. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Na té páté fotce je nádherný! :)

    OdpovědětVymazat
  4. achich, to je opravdu nádhera.. Zoya je pro mě prostě srdečí záležitost, kterou zatím nevlastním.. ale snad se to brzy změní!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přála bych ti to :-) Mají krásné odstíny a lahvičky se mi líbí nejvíc ze všech laků :-)

      Vymazat