pondělí 8. července 2013

The Face Shop Lovely ME:EX mini krém na ruce

Ano, jsem infantilní, nebudu zapírat. Jeden z hlavních důvodů, proč jsem si zamilovala asijskou kosmetiku je, že oni si s obaly hodně vyhrají, všechno je pěkně barevné, sladěné, okytičkové, okočičkované... tomu se prostě nedá odolat! Tomuhle krému jsem ale odolávala dost dlouho. Důvod? Cena. Platit více než 100Kč za 30ml krému mi přijde zbytečné. Ale to balení! Takže bylo jen otázkou času, kdy nad cenou mávnu rukou a jednu kočičku adoptuji.

Přijela už před pár měsíci a ačkoli jsem si ji šetřila a mazala se s ní jen velmi málo, právě mi došla. Měla jsem ji v cestovní kosmetické taštičce a občas se s ní mazala na veřejnosti, schválně jsem obal vystavovala na odiv a sledovala reakce. Byly vesměs pozitivní, každému, kdo má kočky rád, se to líbilo, takže v tomhle ohledu balení plní svůj účel na 100%. S obsahem už je to horší - krém je hodně lehounký a jeho hydratační schopnost průměrná. Na okamžitou úlevu vysušených rukou sice stačí, ale nehydratuje nijak do hloubky ani dlouhodobě, takže je nutné ho brzy aplikovat znovu. Moc hezky voní, poměrně výrazně, květinově a sladce.

To balení je ale úžasné a navzdory tomu, že se mnou dost cestovalo, neutrpělo žádný škrábanec ani nic podobného. Je nemyslitelné, abych ho vyhodila, přece jen byl to důvod nákupu, nedělala jsem si moc velké naděje, že by mě obsah ohromil a také se to nestalo. Proto jsem za své peníze spíš než krém získala cestovní krabičku na krém. Doplním si tam nějaký, který mi vyhovuje víc a zůstaneme s číčou navždy nerozlučná dvojka. 

Moje růžová Fruity Floral má ještě tři sourozence, případně se můžete na ebay poohídnout po jiných zvířátkách. Já mám v merku ještě sovičku a lachtánka, ale nejspíš zůstane u chtění a nikdy je nekoupím. Třeba sovu jen stěží koupíte za cenu pod 200Kč a to je za nepříliš dobrý krém a pěknou krabičku moc i pro tak rozhazovačného člověka, jako jsem já.








11 komentářů:

  1. Kočička je úžasná, já bych do ní namačkala jiný krém a nosila ji směle dál, protože mi přijde rozhodně hezčí než klasická krémová tuba :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tyhle rozkošné krémy vždycky na ebayi okukuju a pak si řeknu, že jsem na ně už moc velká :) Navíc je mi jasné, že si člověk platí spíš za krásný obal a krém bude průměr...ale je fakt rozkošná :)

    OdpovědětVymazat
  3. jo taky si myslím, že jsou tyhle krémy předražené mrchy. ale bojím se, že jednou sovičce neodolám. a ještě se mi líbí jeden takový medvídek!

    jinak potvrzuji, že to balení je fakt super pevné a solidní. něco vydrží... taky si je schovávám!

    OdpovědětVymazat
  4. Úžasná krabička, je to roztomilé .. ale ta cena tedy..:((

    OdpovědětVymazat
  5. Hehe, ta mi přesně stojí v práci na stole:-D Jaktože vůbec nevim, že jí máš taky?? A vůbec nevim, že existuje lachtánek!
    Ovšem enormně mě zajímá, co to máš na fotce za lak?!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi jsem ji zapomněla zařadit do nákupů, to se mi občas stane s věcmi, které začnu ihned používat... tak proto to nevíš.
      Lak znáš, Essie Leading Lady, publikovala jsem ho někdy v únoru, což jen dokazuje, že tu kočku už mám dlouho :-)

      Vymazat
  6. Já na tyhle kravinky moc nejsem, na druhou stranu se s tím někde vytasit, tak asi bude okolí zírat:-)

    OdpovědětVymazat
  7. to balení je fakt roztomilý! :-) asi bych ho musela mít pořád na stole, abych ho měla na očích a mohla se ním kochat :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Já na tyhle rozkošné obaly moc nejsem, ale tahle kočička na krému na ruce vypadá dobře :)

    OdpovědětVymazat
  9. Také jsem infantilní. :-D Ta cena mě také odrazuje, ale to balení je tak úžasné. ^^ Že bych šla rovněž do adopce?

    OdpovědětVymazat
  10. To je tak strašně rozkošný a roztomilý!:-O:-)

    OdpovědětVymazat