neděle 14. července 2013

Rimmel Sunny Days

Já vím, já vím, většina z vás žlutou nesnáší. Ale já ji miluju a není možné abych ji v létě aspoň jednou nevytáhla. Tentokrát padla volba na nejčerstvější žlutý přírůstek do mé sbírky, Rimmel Sunny Days. V bídném světle Teta prodejny mi přišel nádherný, světle žlutý s dobře viditelným zlatým shimmerem. Realita je trochu jiná, lak moc nezáří, rozhodně ne tak jako na fotkách, spíš je takový zastřený a shimmer taky není příliš výrazný. Žluté laky se obvykle lakují špatně a tenhle pravidlo naprosto potvrzuje, dělal díry a  pokud jsem nehet nenalakovala na 2 - 3 tahy, byl to průšvih, protože každý tah štětečku navíc dělal jen a jen škodu. Na fotkách jsou tři vrstvy, já i nadlak jsme se hodně snažili povrch vyrovnat, ale do dokonalosti to má pořád daleko. Taky dlouho schnul, o 60 sekundách se nedalo mluvit ani u první vrstvy, tři schnuly i s nadlakem skoro věčnost, lakovala jsem odpoledne a druhý den ráno jsem měla na několika nehtech otisky peřiny. Za sebe určitě nedoporučuju a přemýšlím, jakou žlutou si spravím chuť...








11 komentářů:

  1. Žlutá barva jako taková se mi líbí, ale asi bych neměla odvahu dát si ji na nehty :(

    lucysworlds.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. A čím to podle tebe je, že žluté jsou takové problematické? Taky je mám ráda a několik se jich doma u mě najde, ale o žádné nemůžu říct, že by se lakovala v pohodě. Je to škoda, nosím je ráda, ale je to opruz na entou...
    Verunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podle mě za to může bílý základ, aspoň já mám s takovými laky vždycky problém. Ale proč zrovna bílá je tak problematická na lakování je další otázka a na tu už odpověď nemám :-)

      Vymazat
  3. žluté laky si mi líbí:) mám taky takovýhle kanárkově žlutý lak a je skvělý!:) ale sháním ještě takový ten sytý neonově žlutý lak, na který nemůžu vůbec nikdy narazit:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mrkni k Flormaru, případně na moje šminky na Color Club, ten má super neonky :-)

      Vymazat
  4. Co tenhle? http://www.labradoora.com/2012/06/essence-95-wanna-be-your-sunshine.html?m=0
    Mají ho v těch nových lahvičkách :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám ho taky v téhle staré :-) Mrknu na něj, ale spíš mám chuť na nějaký ten asijský se třpytkami, žluté mám rovnou dva :-)

      Vymazat
  5. mně žluté laky problém nedělají:) ale je zase fakt, že jich doma až tolik nemám.. tak 2-3. tento je ale hezký, ale možná by se mi líbil více, kdyby byl o něco světlejší.. s kapkou bílé:)

    OdpovědětVymazat
  6. Žluté laky se mi taky líbí, ale jak píšeš většinou se špatně lakují. Zatím svého žluťáska s dobrými vlastnostmi stále hledám.

    R.

    http://ultimatechic.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. wow vypadá moc dobře :-) http://kyrkys.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Podle fotek teda vypadá dobře a i v tý prodejně se mi líbil. Ještě že jsi ho testovala, aspoň jsem ušetřila :)

    OdpovědětVymazat