pondělí 22. července 2013

Mína franken

Dnes tu mám velmi unikátní lak, který nikde nekoupíte, protože existuje pouze v jediném exempláři. Je to franken lak, neboli doma vyrobený a jeho autorkou je Mína. Jak vypadá na jejích nehtech a také jak vznikal se můžete podívat tady a na fotkách níže ho vidíte na mých nehtech. Ještě jednou děkuji za půjčení tohoto skvostu!

Za tenhle lak by se nemusel stydět žádný světově proslulý výrobce laků! Je opravdu velmi povedený. Ač čistě glitrový, perfektně se lakuje a kryje už ve dvou vrstvách. Pro zrcadlově hladký povrch stačí pouze jedna vrstva nadlaku. Já osobně bych vynechala srdíčka, nemám takové elementy v lacích ráda, ale není jich tam příliš, na těchto čtyřech nehtech se mi uchytilo pouze jedno. Nevýhodou tohoto laku je, že třpytky mají tendenci se usazovat u dna, takže je nutné ho před každým použitím důkladně protřepat. Jinak mu nemám co vytknout, jak jsou v něčem holografické třpytky, je zaručeno, že budu nadšená :-)









11 komentářů:

  1. Ten je krásný! V lahvičce maličko připomíná galaxii, možná kdyby barva byla víc do modra, líbil by se mi ještě víc :-) Ale jinak je to vážně krásný lak :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tý jo, ten je skvostnýýýýýýýý!

    OdpovědětVymazat
  3. Je nádherný!!! Mína je Šikulka! ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherný, už jsem ho obdivovala u Míny :)

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherný lak, připomíná mi trošku GS Stars ale je mnohem hezčí - klobouk dolů před takovým uměním :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Úúúú to je vážně skvost :) Viděla jsem ho u Míny a jak ho teď vidím znova, říkám si, že se jí sakra povedl :))

    OdpovědětVymazat
  7. Já i Mína jsme moc rády, že se líbí :-) Děkuji za komentáře!

    OdpovědětVymazat