středa 10. července 2013

Gabriella Salvete Acquamarina

Ani já jsem neodolala novým lakům od GS a rozšíření barevné škály mě velmi potěšilo. Ne až tak textura všech laků, ty opravdu pískové se mi moc nelíbí, takže je oželím, ale tyto glitrové jsou krásné! A asi jdou na dračku stejně jako první várka, odstín Acquamarina jsem ulovila, ale druhý modrý se mi zatím sehnat nepodařilo.

Stejně jako první 4 kousky se moc dobře lakoval a plně kryl ve dvou vrstvách. A stejně tak jako předchozí Stars laky se mi spíš líbí s nadlakem, ale nafotila jsem ho bez něj, nadlak jsem přidala až později a nebylo už moc dobré světlo na focení, tak mi vyšla jakž takž jen jedna fotka. Je to teda otrava, dávat 3 vrstvy nadlaku, ale co bych pro takový krásný lak neudělala. Moc teda nechápu, jak s tím můžete fungovat bez nadlaku, stačilo mi jedno odpoledne a asi 100x jsem něco zatrhla nebo se někde zadrhla, pro mě teda není jeho povrch moc praktický. Ale jinak je nádherný a já jsem moc ráda, že ho mám, letos je tenhle odstín moje jediná spojitost s mořem a dovolenou...








s nadlakem


21 komentářů:

  1. Azzuro mám na blogu a Acquamarina čeká na nalakování. A zbytek z nové barevné škály mě texturou taky neoslovil :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já bych zase naopak ráda zkusila ty bez třpytek :) A problém s tím hrubým povrchem nemám vůbec, nevím o tom, že bych se někde zachytávala...

    OdpovědětVymazat
  3. Zrovna ho jdu lakovat. :) Bez nadlaku funguju s těmihle laky normálně, nezdá se mi, že by měli až tak hrubou texturu, že by o něco zadrhávaly... :) (Nebo možná jen nepřicházím do styku se zadrhávacími věcmi...) :)

    OdpovědětVymazat
  4. Zrovna ho mám na nehtech, je nádherný :) Jinak já nadlak nedávám a problém se zatrháváním naštěstí nemám.
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Achjo a tento jsem tam nechala a samozřejmě už nikde není..:( Je fakt nádherný a sluší ti :)
    Já nadlak nedávám..ale výdrž pak není úplně dokonalá..

    OdpovědětVymazat
  6. Vidíš, a já se třeba bála o silonky a ani ty neutrpěly újmu, nevím jak to dělám ale manipulace s tím hrubým povrchem mi nečiní žádné potíže, jak jsem se obávala :)
    Popravdě, zrovna ty zelené a modré odstíny mě moc neberou, růžovku a malinovku jsem naživo ještě nepotkala, ale těšila jsem se na červenou, což teda bude ale asi jen červená omítka - v lahvičce se tváří krémově, tak uvidíme. Nejspíš ji něčím dozdobím; čistě omítkoidní laky se mi nelíbí.
    Nafoceno máš ovšem krásně, tady se mi láček líbí nejvíc ze všech fotek s ním, co jsem zatím viděla.
    Verunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Verunko! Škoda, že nejsou glitrové všechny, ten červený mohl být nádherný, ale omítka se mi taky vůbec nelíbí.

      Vymazat
  7. Viennettko, popravdě, mě zase leží doma ten aquamarine a azzurro doma a práší se na něj, protože jsem prvně zkoušela ty texturované bez třpytek a ty mne natolik nadchly, že se mi tyhle třpytkáče už tolik nelíbí. A navíc zatímco bez třpytek měli luxusní dobu schnutí, a příjemné na dotek. tak ty třpytkové mi ne a ne uschnout a dost škrábaly, navíc mě štvalo, že nekryjí v jedné vrstvě jako původní čtveřice.

    Jinak musím dodat, že jsem hrdá majitelka celé kolekce. A ty bez třpytek jsem dávala u sebe na blogu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mrknu k tobě, Leni. Mě teda taky škrábou, ale schnou mi velmi rychle a na krytí v jedné vrstvě vůbec netrvám :-)

      Vymazat
  8. Nádherné, asi to skúsim :)
    pozývam na GA http://natalyburtonweb.blogspot.sk/2013/07/first-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  9. je nádherný! a ty máš nějaké hezčí nehty! jak to děláš? já se chystám do drogérie v pátek, tak doufám, že tam na mě něco vůbec zbylo. jinak se budu mlátit do hlavy jako šílená! kdyby tam čistě náááhodou ten druhý modrý lak byl, mám ti ho vzít?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prý hezčí nehty - kdybys tak viděla, jak jsem je měla pod lakem roztřepené! Musela jsem zase zkrátit na minimum, takže mám tak na měsíc po focení a to ještě jen v případě, že se mi zas nestane nějaká nehoda.
      Děkuju za nabídku, ale zkusím se po něm ještě mrknout u nás, dost spoléhám na Tetu, tam moc lidí nechodí, tak by je tam mohli mít :-)

      Vymazat
  10. On ale zadny druhy modry neni. V prvni limitce je ruzovy, oranzovy, sedy a fialovy.

    V druhe limitce cervena, ZELENA (aquamarine), MODRA (azzurro), ruzova malina a pak princess co je mezi bilou a faaaaak hodne vybledlou ruzovou

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Acquamarina je sice modrozelená, ale já v něm vidím většinou modrou, takže mi na označení "druhý modrý" nepřijde nic špatného :-)

      Vymazat
  11. Ta barva vypadá moc pěkně, tenhle odstín se mi asi líbí ze všech nejvíc.
    Chtěla jsem si také nějaký pořídit, ale ta práce s odlakováním - na to nemám trpělivost :D

    OdpovědětVymazat
  12. Jeeeeee ten je boží už se naněho těším doufam že ho zítra nekde seženu líbi se mě všechny tak doufam že bude v obchode
    http://jitule79.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  13. Včera jsem ho viděla u Tebe na blogu a dneska jsem si ho koupila, sice se to neobešlo bez manželových připomínek proč potřebuji xstý lak na nehty, ale co jsem ho nalakovala, tak se mu líbí:)V téhle barvě máme koberec v obýváku tak ladím:)))

    OdpovědětVymazat
  14. Mohla bych se zeptat jaký používáš nadlak? Předem děkuji za odpověď :-)

    OdpovědětVymazat