úterý 2. července 2013

Essence Ice, Ice Baby

Dnes se pokouším být zase jednou aktuální a ukážu vám lak z nejnovější limitované kolekce Essence Me and My Ice Cream. Koupila jsem dva, tento a světlounce růžový. Tenhle je tedy spíš taky růžový než fialový, mám s ním stejný problém jako s Models Own Grape Juice, oba mi vyšli na fotkách moc studeně fialové. Takže i tento je ve skutečnosti teplejší a růžovější. Lakuje se... blbě. Pokud se u lakování nervíte a nemáte trpělivost na tři vrstvy, nechte ho v obchodě. Dělá díry a teče si kam chce, takže výsledek není nic moc. Na druhou stranu odstín je pěkný a shimmer dostatečně viditelný, takže mi to za ten voser s lakováním stálo.










11 komentářů:

  1. Koupila jsem si stejné odstíny jako ty :).
    Mě přijde, že kryje pěkně, ale má takovou hutnou konzistenci moc a ten štěteček dělá dost díry. Aspoň, že ten shimmer je dost viditelnej :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě, ony by dvě vrstvy normálně asi stačily, ale s těma dírama to vypadalo šíleně, třetí zarovnávací byla prostě nutná :-)

      Vymazat
  2. lákala mě ta světle růžová, ale nakonec jsem odolala, podobných barev mám dost, fotky máš moc pěkné...

    OdpovědětVymazat
  3. Já neodolala a mám tři laky..chybí mi jen meruňkový..těmto barvám snad nikdy neodolám..:D
    Je opravdu moc pěkný..sluší ti:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I já meruňkovému odolala, i když se mi líbil, ale nenalakovala bych ho víc než jednou, jak se znám.

      Vymazat
  4. Mám zbývající tři odstíny, tento se mi v obchodě moc nelíbil... Ale na tvých nehtech vypadá moc pěkně :) Stejnak se bez něj ale obejdu :D Lakovala jsem zatím jen meruňkový odstín (Icylicious) a neměla jsem problém, kryl mi ve dvou vrstvách, konzistence fajn, nepruhoval, nebublinkoval... Vypadá nádherně, hlavně na opálených rukách, musím se ještě trochu slunit, aby to bylo ještě lepší :D Tak doufám, že ty další dva laky nebudou dělat problémy =/ Ale i kdyby, ty odstíny jsou moc krásné <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tenhle tedy problémový je - nebo jsem jenom já nešikovná :-) Dej mi vědět, jak jsou na tom ty ostatní, ju?

      Vymazat
    2. Jé, to jdu trošku s křížkem po funuse =/ Omlouvám se za pozdní odpověď :)) Nee, tebou to určitě nebude, to je jasné :D Tak lakovala jsem všechny 3, meruňkový a růžový byly bez problémů, jak jsem psala předtím a poslední minty mi pruhoval a zdál se mi tekutější než ty druhé dva, proto se mi taky víc rozléval po nehtu :( takže tam jsem dávala 3 tenké vrstvy... :))

      Vymazat
  5. moc hezký odstín, myslím, že u nás byl už rozebraný

    OdpovědětVymazat
  6. Pěkný odstín, ale mám radši výraznější barvičky :))

    OdpovědětVymazat