čtvrtek 4. července 2013

Bilance za červen

Plán mi bohužel nevyšel a opět jsem fotila bilanci doma na posteli místo venku. Aspoň vás neochudím o další povlečení z mé sbírky, tentokrát velmi infantilní s Mickey Mousem. Mám žlutou barvu ráda, a v létě musím mít aspoň jednou žluté povlečení. Buď tohle, nebo s Medvídkem Pooh ;-) Ale dost řečí, jdeme na to! 

1. spotřebováno

Gabriela Sabatini Ocean Sun - tu vůni jsem měla moc ráda, už jsem tu o ní psala, měla jsem ji před tím ve verzi toaletní voda. Ta dobře držela, deo verze nikoli, musela jsem během dne aplikaci aspoň jednou opakovat. Nevadí mi to, mám tyhle deo verze celkem ráda, je mi tak nějak líto v práci používat drahé vůně, pač tam to fakt nikdo neocení. Tato se už nevyrábí, takže znova si ji nekoupím, ale nějaký jiný deo ano, teď jsem si vzala do práce zase nějakou Pumu.

Syoss Shine Hold lak na vlasy - Lak, který opravdu hodně slepuje vlasy a dost špatně se vymývá. Když si vlasy myju třeba až po čtyřech dnech a mám na nich 4 nánosy laku, je naprosto nezbytné hlavu našamponovat 2x, jinak mi zůstávají zbytky laku ve vlasech. Na druhou stranu drží opravdu dobře, všechny moje do stran trčící "baby hair" udrží u hlavy po celý den, takže nejspíš si ho někdy koupím zase.

L´oréal Elseve Nutri-Gloss Crystal okamžitá zázračná péče - skvělá maska stejně jako celá růžová řada, která je mou stálicí a neustále se k ní vracím. Pěkně voní, vlasy uhladí a zjemní. Masek mám momentálně dostatek, jinak bych koupila znovu.

Avon Senses Beach Party sprchový gel - ten mi vůní nějak nesedl, navíc olejové perličky, které v něm byly, nejsou zdaleka tak skvělé jako ty ve sprchových gelech Nivea. Jednou stačilo, znovu určitě kupovat nebudu.

Sally Hansen zpevňující odlakovač - najít odlakovač, který by mi nesmrděl je boj. Jsem ráda, že jsem po dlouhé době takový potkala a mám teď něco, čím můžu prostřídat oblíbený Essence. Nějakého zpevnění nehtů jsem si nevšimla, ale odlakovává dobře a nejen že nesmrdí, docela mi voní. Velké balení mi navíc vydrželo několik měsíců. Další lahvičku už mám doma a řadím ho mezi oblíbené stálice.

Melvita velmi hutný krém na ruce - fňuk, ten mi bude hodně chybět. Můj záchranář ve dnech, kdy se mi kůže na rukou loupala ve velkém. Mám za něj sice celkem dobrou náhradu (a dokonce mnohem lépe vonící), ale kdyby byla možnost koupit ho znovu, neváhám.

Yves Rocher Hydra Végéta gel krém - opravdu skvělý krém za rozumnou cenu. Hezky voní a v teplejších měsících naprosto dostatečně hydratuje. Koupila bych znovu, ale touha zkoušet nové věci je silnější...

Alverde mycí gel s mořskými řasami - hrůza hrůz. Smrdí, nijak zvlášť dobře nečistí a stahuje pleť. Měla jsem pouze mini balení na cesty a jsem ráda, že jsem ho na poslední cestě konečně dodělala.

OPI Avojuice kokos a meloun - měla jsem tahle OPI mlíčka ráda kvůli vůním, ale protože moc nehydratují, přestala jsem je používat. No a po úklidu v kabelkách tu najednou mám hromadu pěti rozdělaných minibalení, takže předsevzetí na příští měsíc je jasné - buď je spotřebovat, nebo vyhodit. Tento jsem dopotřebovala, voní moc pěkně, ale nutnost namazat se znova přichází nejpozději hodinu po použití.

Sprchový gel Duck Island - není na fotce, najdete ho níže v nákupech, protože jsem prázdnou lahvičku využila a Dejnička mi do ní odlila konopný olej. Sprchový gel byl dost hrozný, moc nepěnil a smrděl jako Jar na nádobí. V hotelu jako nouzovka OK, ale ve velkém bych to určitě nekupovala.

2. vyhozeno

Balea Crystal deo - stojí mi v koupelně asi 2 roky a použila jsem ho jen párkrát. Nevyhovuje mi aplikace namokro a ani proti pachu nefunguje. Nejvyšší čas udělat mu pápá.

Avona Naturals tělové mléko jahoda - tady zahlodal zub času a mléko má po expiraci, takže naprosto vyhozené peníze, letí do koše nenačaté. A to mám jahodovou vůni tak ráda...



3. nákupy

Poslední velké nákupy, od příštího měsíce už budou mnohem menší a já vám slibuji, že místo neustálého projíždění ebay radši budu psát recenze na to, co už mám doma! Takže ebay a oblíbená Asie...


Věci, které pro mě koupily Dejnička s Mínou, hromada dárků od Dejničky a taky vyměněná tvářenka Nars, konečně nemám 2x Sex Appeal ;-)


drogerka a Avon BB z Aukra


výprodej na Elnino parfumerii, já šla zejména po dekorativce


a to nejlepší nakonec - předčasný dárek k narozeninám, holografické laky Lilypad Lacquer z Etsy


25 komentářů:

  1. Líbí se mi, jak tvé nákupy mnohonásobně převyšují spotřebované produkty!! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se to moc nelíbí, ale nic s tím nenadělám :-D

      Vymazat
  2. Ty holografy vypadají skvěle, doufám, že bude recenze:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Díky za recenze a za to, že jsi taky taková straka nakupovací, hned mám lehčí svědomí ze svého utrácení. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kéž bych tohle taky někomu mohla napsat, ale větší blázen než já asi neexistuje :-D

      Vymazat
  4. Tak tie holografické laky som megazvedavá! Hlavne ten prvý - jablkovozelený holograf som ešte asi ani nevidela ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem ty barvy vybírala právě tak, abych podobné už neměla, ale některé ve skutečnosti vypadají jinak, než jsem čekala - třeba právě ten první, myslela jsem, že bude žlutozlatý a ne žutozelený a ještě neonový!

      Vymazat
  5. Teda super nákupy :)) Toho je..! Hlavně ta laky jsou úžasné

    OdpovědětVymazat
  6. Já zas na elninu šla po vlasových zásobách, jsem toho nakoupila, že zase budu podarovávat ženský z rodiny:)))

    OdpovědětVymazat
  7. Ha, jakej je ten náhradní krém za Melvitu?!
    Jo a už jsi zkoušela ten Splash? Jsem ně něj měla cukání, když jsem tam byla, ale měli jen oranžovej a to jediná barva, kterou fakt nepřekousnu, tak jsem vzala aspoň cestovní ovečkovej:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Physioderm.
      Jen jednou a první dojem dobrý, ani jedno zatahání :-) Na stránkách jich měli víc, já mám modrej, Mirka růžovej a byl tam tuším i černej...

      Vymazat
  8. Nezkoušela si už tu Holika Holika mycí pěnu ? Zrovna včera jsem se na ni koukala na ebay :).
    Ty holografy vypadaj nádherně, snad je brzy uvidím na fotkách :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatím ne, ale chystám se na ni brzo, čističe od Etude House mi vůbec nesedly, tak musím zjistit, jestli je to jen značkou nebo Asií obecně :-)
      Určitě ano, dva už mám nafocené a chtěla bych je stihnout nalakovat tohle léto všechny :-)

      Vymazat
    2. Už teď se na ně těším :).

      Vymazat
  9. Na ty holoušky jsem tuze moc zvědavá :)

    OdpovědětVymazat
  10. Doufám, že mléko od Avonu jsi nevyhazovala na základě data na obalu jakožto data expirace :-) Já jen že jsem se už s tímto setkala, že někdo nevěděl, že data na obalech od Avonu jsou data výroby.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nene, kdysi jsem u Avonu nakupovala dost, takže tahle informace je mi známá. I když počítám 3 roky od data výroby, tak je to ještě pár měsíců navíc, už má svůj čas :-)

      Vymazat
    2. Aha, tak to jo :-) Já se totiž zrovna nedávno na jedné diskuzi dočetla, jak nějaká slečna vyhodila novou řasenku od Avonu s tím, že je dle data na obalu 2 měsíce prošlá. A přitom byla vlastně úplně čerstvá. Tak mi to teď nedalo nezeptat se :-)

      Vymazat
  11. Same krasne veci! Tesim se na recenze Nuxe. A jake odstiny mas tech Dior Rouge de Serum? Taky jsem o nich uvazovala. Vic me sice lakaly Addicts, ale odradilo me to testerove baleni...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 240 a 460. To balení je příšerný, nejen že hnusně vypadá, ještě ten kus plastu na tom vůbec nedrží, takže nepřipadá v úvahu, že by bylo možný si je vzít s sebou do kabelky. Ale nákupu nelituju ani trošku, ty odstíny a ta textura za to stojí :-)

      Vymazat
  12. Tú L'Oreál masku mám tiež rada! :) Máš pravdu masiek nie je nikdy dosť. Čo sa týka sprchovacieho gélu odporučila by som ti najbližšie si v Dm pozrieť značku Radox, ktorá je na anglickom trhu jednička! Má skvelé vône, ktoré vydržia aj po umytí. Najradšej mám Milk&Berries :)

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj, musím souhlasit, že Radox je vážně boží. POužívám ho už dlouho a nemůži si ho vynachválit. Stejně tak jejich pěny :) Moje oblíbená je taky Milk and Berries, voní doslova úchvatně :)

    OdpovědětVymazat