středa 24. července 2013

3x minirecenze: micelární vody

O micelárkách se v poslední době na blozích hodně píše - dostáváme je v beauty boxech a taky se nám na trhu objevila nová značka Mixa, která láká k vyzkoušení. Ani u mě to nebylo jiné, a tak jsem tu s dnešním mini postem a odpovědí na otázku, zda moje oblíbené micelárky Bioderma a Blanchette přijmou nějakou další do party.

Lirene - propadák a obrovské zklamání. Pro mě se micelární voda rovná odličovač očí, jak si to nemůžu dát na oči, nemá pro mě význam doma takovou vodu mít. Tato mě v očích docela pálí a spíš než že by odličovala mi řasenku rozpatlává všude kolem oka a vypadám pak jako panda. Je dost výrazně parfemovaná, to by mohlo mnohým vadit, aspoň já bych tedy uvítala vůni jemnější. Pro mě je tedy nepoužitelná a posílám ji dál.

Dermacol - je pro mě milým překvapením. Čekala jsem podobný propadák jako u Lirene, ale opak je pravdou a nemám moc co bych této vodě vytkla. Odličuje dobře, zvládá i velké nánosy líčidel a v očích nepálí - tedy pokud se to s ní nepřežene, což se mi občas stane, protože dávkování nemá moc vychytané a někdy mi toho na tamponek nechtěně vyteče moc. Je neparfemovaná, není z ní cítit vůbec nic, což je určitě fajn, ale nenadchne to. Ráda jsem ji zkusila, určitě ji dopotřebuji, ale znovu nejspíš nekoupím, zase až tak mě neohromila.

Mixa - je z těchto tří bezkonkurenčně nejlepší. Směle se vyrovná mé oblíbené Biodermě - odličuje perfektně a vůbec mi nedráždí oči. Navíc příjemně voní a má skvělou pumpičku - když jsem si ji kupovala, říkala jsem si, že bude určitě na prd a já si budu muset micelárku přelít, ale velmi mile mě překvapilo jak dobře se ovládá! Dokážu s ní dávkovat přesně tolik vody, kolik potřebuji a rovnoměrně ji rozmístit po odličovacím tamponku. Jo a líbí se mi i obal jako takový, v jednoduchosti je krása. Kupovala jsem ji v akci v Rossmannu za 95Kč, což je super cena, za kterou si ji ráda koupím znovu. 









18 komentářů:

  1. jo tu lirene a dermacol mám taky doma. dermacol jsem ještě nezkoušela, mixu jsem zatím lakomá si kupovat. lirene jsem měla doma dokonce dvakrát, jednou jsem ji už udala kamarádce, co se ani moc nemaluje, takže ona ji upotřebila. tu druhou jsem vyzkoušela asi dvakrát a mně to neodlíčilo ani makeup... jen mi to popatlalo a udělalo na obličeji šmouhy. kdybych ten tampónek jen namočila do vody, by to snad bylo i lepší. v očích mě naštěstí neštípe, ale zase to vůbec neodlíčí.

    OdpovědětVymazat
  2. Lirene je zlo, bohužel jsem ji měla z Ladyboxu. Ale kamarádce, která se líčí jen trochu, vyhovuje. Dermacol jsem měla dokonce dvakrát, ale štípe mě v očích a na Mixu se chystám, asi bude fakt dobrá, když ji všichni tak chválíte. :)

    Mimochodem teď se dá po lékárnách sehnat červená Bioderma v akci, ale to určitě dávno víš. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím, ale vlastně to ani vědět nepotřebuju, mám ještě zásoby jak Biodermy, tak Blanchette z Kauflandu :-)

      Vymazat
  3. Voda s pumpičkou je vážně zvláštní :-) Ale slyšela jsem na Mixu už hodně chvály. Mně se teda moc nelíbí to jméno :-)

    VELKÁ giveaway

    OdpovědětVymazat
  4. Já teda moc nemusím ten Dermacol. Když si při odličování trochu zavadím o rty a pak si je olíznu, má strašně divnou a nepříjemnou pachuť. Jakmile spotřebuji, už nikdy více. Chystám se ale na tu Blanchette :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zajímavé, to se mi ještě nestalo, rty si neodličuji, rtěnku v práci neobnovuji, používám jen balzám, takže není co odličovat.

      Vymazat
  5. Z těchto tří zrovna zkouším Mixu, Dermacol ani Lirene jsem ještě neměla a naprosto s tebou souhlasím, Mixa je perfektní! Výborně odličuje a mám pocit, že i má pleť je po ní hladší a tak nějak hezčí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyhle pocity ve mně odličovače vůbec nevyvolávají, což je škoda, chtěla bych to zažít :-)

      Vymazat
  6. Měla jsem jen Mixu a ve slevě si ji určitě koupím znova, taky mi moc vyhovuje :)

    OdpovědětVymazat
  7. U mě nyní vede klasická Bioderma, na paty jí slušně šlape Ziaja, totální propadák je pro mě voda Blanchette: http://slecnajahodova.blogspot.cz/2013/06/micelarni-voda-blanchette-b-za-29-kc.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ziaju jsem ještě nezkoušela, neslyšela jsem o ní mnoho dobrého...

      Vymazat
  8. Mixa micelárku už mám podruhé a nemůžu si jí vynachválit, takže s tebou naprosto souhlasím :)

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat
  9. Mixu mám výhledově v plánu vyzkoušet, tak jsem ráda, že na ní zatím čtu jen chválu. ta Lirene mě i docela mrzí a překvapuje, protože jejich odličovací mléko a tonikum mám strašně ráda a skvěle mi vyhovují

    OdpovědětVymazat
  10. Já jsem z těchto tří zkoušela jen Dermacol a musím říct, že s ním nejsem vůbec spokojená. Do očí mě strašně pálí a zdá se mi, že i celekem lepí.. A teď chci vyzkoušet tu Biodermu, tak jsem zvědavá :)

    OdpovědětVymazat
  11. Mixu taky teď zkouším, ale s tou pumpičkou nesouhlasím, protože ta moje stříká micelárku až na zeď :) Asi je to kus od kusu, protože kamarádka si jí taky kupovala a má s tím stejný problém :) A jinak všichni píšou, že voní, ale já z té svojí nic necítím, tak jsem fakt asi divná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že ta moje nestříká :-) Ale já ji nemačkám nijak zprudka, spíš velmi opatrně a pomalu a to se mi osvědčilo :-)

      Vymazat
  12. Mám všechny a Mixa je vážně nejlepší (až na tu pumpičku), u Lirene mi vadí, že špatně odličuje oči (ale na pleť je fajn) a Dermacol byl pro mně TOP, než se objevila Mixa :) :)

    OdpovědětVymazat
  13. lirene běs, dermacol jsem nezkoušela a mixa super :)

    OdpovědětVymazat