pondělí 1. srpna 2011

Vyhlášení Giveaway!

Včera skončila moje giveaway a já vám už dnes oznámím vítěze. Jsem na sebe pyšná, že jsem to zvládla tak rychle! Na co nejsem ale pyšná vůbec je, že jsem původně chtěla, aby tu již při vyhlášení byly všechny změny, ke kterým jste mě inspirovaly v komentářích. Zatím tu tedy není jiného vůbec nic, ale aspoň vám napíšu, co za změny se chystá. A chtěla bych moc a moc poděkovat všem, které mě neodbyly jen emailem a přidaly aspoň jeden názor na cokoli ohledně blogu. Moc si toho vážím, protože pohled z venku se občas hodí :-) Tak teď už tedy vítězka a pak se budu vykecávat dál ;-)
Random vybral číslo 38 a toto číslo má Vanilka! Moc gratuluju a jdu psát email :-)

Nyní tedy k plánovaným změnám aneb k čemu jsem se rozhodla na základě vašich komentářů:
1. blog zůstane růžový (to je změna, že? :-)), protože naprostá většina z vás napsala, že se vám růžová líbí nebo vám aspoň nevadí
2. blog konečně dostane header - ne že bych se v minulosti už asi stokrát o nějaký nepokoušela, jenže se mi nic ve výsledku nelíbilo, takže jsem jeho výrobu tentokrát svěřila do rukou někoho jiného, tudíž je šance, že to konečně nějak dopadne :-)
3. z názvu blogu zmizí zkratka MU (ano, má to být make up) a slovo maniak a zůstane pouze viennettka. O tom jsem už taky párkrát přemýšlela a když Andulka napsala, jak jí to hrozně vadí, bylo o změně rozhodnuto :-)
4. názory na prezentaci se objevovaly vlastně jen dva - buď na ni občas mrknete a uvítaly byste novou, nebo se na ni nedíváte vůbec. Já ji mám docela ráda a sama na ni někdy koukám, takže jsem se rozhodla přiklonit k první skupině a udělám novou :-)
5. nyní něco k obsahu - párkrát v komentářích zaznělo, že byste si přály více kosmetických postů, ne jen laky. Ano, o to se už nějaký čas snažím :-) A budu se snažit dál a víc, ale i nadále to bude spíš dekorativka, protože na té ujíždím mnohem víc než na pečující kosmetice. Pokusím se tu pečující více procpat aspoň do těch minirecenzí, aneb oblíbenců měsíce.
6. boční panel - zaznělo tu, že tam mám příliš mnoho věcí. Zmizí samozřejmě fotka, která upozorňuje na giveaway a odstraním taky statistiku "kdo nejvíc komentuje", protože v průběhu času jsem zjistila, že je absolutně k ničemu :-) Zbytek tam musí zůstat, všechno potřebuju! Hlavně teda svůj seznam českých a slovenských blogů využívám v poslední době dost často, nemám vůbec čas projíždět všechny, tak klikám jen na tyto nejoblíbenější a potřebuju je mít při ruce :-) A pokud máte kosmetický blog a nemám vás tam, kopněte do mě a nechte mi když tak v komentářích odkaz, přidám vás tam :-)
7. naopak přemýšlím o přidání něčeho do bočního panelu - byl by to seznam obchodů, kde kosmetiku nakupuju. Jen nevím, jestli by to mělo smysl, zda by toho, kdo to chce vědět napadlo se tam podívat a zda bych pak stejně do komentářů pořád neodpovídala "máš to vpravo pod pravidelnými čtenáři". A hlavně se výběr obchodů kvůli zavádění hloupých novot zmenšuje, takže už žádný TD, H2T, jahoda... Takže by to stejně byl hlavně ebay :-) Váš názor?
8. Malltynka by si přála vědět něco o mně a vidět moji fotku. Na cokoli o mně se můžete zeptat, buď tady v komentářích nebo mi napsat mail (přidám ho úplně nahoru nad seznam záložek), ale fotky celého obličeje se tu asi nedočkáte. Nepřeju si prostě tolik se odhalovat, takže vám bude muset stačit puzzle z nehtů, očí, rtů a vlasů :-)

A protože jste měly v otázkách hádat můj věk, bylo by fér vám prozradit správnou odpověď :-) Tu si můžete přečíst na dortu, který jsem dostala. Ale překvapilo mě, že jste mi většinou tipovaly méně a vzhledem k tomu, že soudíte jen podle mého písemného projevu, asi bych se nad ním měla zamyslet...

16 komentářů:

  1. Gratulujem víťazke, teším sa na zmeny a padla som na "riť z tej torty!!!

    OdpovědětVymazat
  2. No já osobně si, když jsem sem zavítala poprvé, myslela, že ti bude takových sedmnáct, osmnáct maximálně...

    OdpovědětVymazat
  3. Ten dort je skvělý! :D No, já jsem víc pro laky. Teda nejvíc :D Vždycky si sem příjdu zaachovat kvůli délce nehtů a perfektnímu nalakování :)

    OdpovědětVymazat
  4. 1. Hurá.
    2. Header jsou jako ty šílené fotky v záhlaví, které mě vůbec nezajímaj a strašně mě ročilujou než se konečně kolečkem myši dostanu na článek?
    3. Ale bylo to něčím zvláštní a lidi si mohli lámat hlavinky...
    4. Super;-)
    7. Jo! Jasně, že se vždycky najde někdo tupej komu budeš odpovídat, ale to neva;-)
    Bože, ten dort je úúúúžasneeej!!!! Od koho?
    A z těch typů si nic nedělej, myslím, že je to dané jenom tím, že čtenářská obec se skládá z mladších ročníků a tak také soudí, že kdo bloguje je stejně mladý a ono to tak ve většině případů je;-)

    OdpovědětVymazat
  5. dort je krásný...

    ad 6 seznam kdo nejvíc komentuje tam nechej... pro mě osobně to byla motivace přidat komentář, úplně jsem se těšila, až se dostanu do žebříčku.

    ad 7 a nechceš třeba přidat i prodejce na ebay, kde nakupuješ. já zrovna chtěla koupit kamarádce lak a vůbec jsem netušila, do koho to na ebay kupovat, protože laky nekupuji vůbec...

    a k tipům na věk, já bych ti klidně tipla i víc (přece jenom já jsem už starší osoba, takže podle sebe soudím tebe), no ale přišlo mi, že by to bylo neslušné (však to známe, ženy se na věk raději neptej)...

    OdpovědětVymazat
  6. Veľmi sa teším na zmeny, ktoré prídu :) Ani ja by som ti netypovala 25, neviem preč, ale menej :D A víťazke gratulujem ;)

    little-big-girl.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Myslím, že ty obchody by byly super :) Aj jak píše trb jestli máš oblíbené obchodníky na ebay :) Pro nás vyjukaný z prvních nákupů to bude obrovská pomoc:)
    Jinak dort je opravdu překrááásný. A já za sebe jsem moc ráda, že si tě můžu představit jak chci :D Jsi v mých představách krásná laková a makeupová královna :D:)

    OdpovědětVymazat
  8. Závistivě gratuluji vítězce :))
    S těmi osobními otázky je mi to blbé :D si pak příjdu jak vlezdoprdelka, co otravuje... A ta fotka mě mrzí nejvíc... protože jsi hrozně sympatická a zajímalo by mě s kým máme tu čest.

    Jinak já jsem ráda, že jsem se trefila téměř do věku :) Já Tě typovala celou dobu k téhle výšině... Ale myslím, že se typovaný věk trošku odráží od věkové kategorie čtenářek, lidé mají pocit, že hovoří "s rovnocenným protějškem" (rovnocenným věkově :)

    OdpovědětVymazat
  9. btw. ten dort je úžasnej :)

    OdpovědětVymazat
  10. To je DOKONALÁ torta. ja mám vždy takú okrúhlu so sviečkami... :D

    OdpovědětVymazat
  11. Aailyyn: a proč? z čeho tak soudíš? :-)

    Dejni, ze čtyř návrhů jsem si vybrala ten úplně nejvíc jednoduchý a malý, tak snad tě rozčilovat nebude ;-)

    trb: když ono je dost dobře možné, že by ses do toho žebříčku nikdy nedostala... Mělo by se to pořadí počítat asi z posledních 500 komentářů a moje komentáře by to nemělo započítávat a přesto když jsem něco okomentovala, pořadí se změnilo... takže je to podle mě na nic.
    A o těch ebay prodejcích tedy článek udělám, ale v zásadě nakupuju od různých, vždycky jdu na ebay s tím, že chci nějaký konkrétní lak a hledám, kterej prodejce má nejvýhodnější podmínky (lak + pošta).

    Malltynko, napiš mi mail, já ti tu fotku pošlu :-D Ne že ji budu na požádání posílat každému, ale ty sem chodíš často, píšeš mi milé komentáře a když o ni tak stojíš, tak proč ne :-) Já mám ten blogový a reálný svět bez tak dost propojený, chodí sem dost holek, které mě znají osobně, takže to není zase tak, že bych se schovávala před celým světem :-)

    A jsem ráda, že se vám dort líbí :-) Je od maminky, ale na mé výslovné přání, dokonce jsem i řekla, že by mohl být ve tvaru laku na nehty a tak se toho chytla :-) Provedení ovšem nechala na autorce, takže ta lahvička nic moc, příště si dám asi vzor v podobě OPI laku :-D

    OdpovědětVymazat
  12. vycerpavajuci napisane, dala si si na tom zalezat, a gratulujem k narodkam dodatocne:)

    OdpovědětVymazat
  13. Ten dort je dokonalý!

    OdpovědětVymazat
  14. viennettko, no tak tuhle metodu taky znám. mě spíš šlo o to, že jsem chtěla koupit prostě nějaký lak (já se v tom zas až tak nevyznám, takže jsem si sice představovala nějaký opi nebo chinu nebo tak, ale to je všechno). a tak jsem najela na ebay do sekce laky a vůbec jsem nevěděla, co dál...

    OdpovědětVymazat
  15. ja mam kozmeticky blog a poteislo by ma pridanie:)

    OdpovědětVymazat
  16. Peti, těším se na změny, novou hlavičku už vidím a je super! A nejlepší je ten lak. A jsem ráda, že tě znám osobně a nemusím si lámat hlavu s tím, kolik ti je nebo jak asi vypadáš :-) Jen škoda, že ti nevyšla ta návštěva Prahy, ale já se zase brzo vrátím.

    OdpovědětVymazat