úterý 16. srpna 2011

Nfu Oh GS 14

Značka Nfu Oh je asi většině lakových maniaků známá díky svým krásným holografům a efektovým šupinkovým nadlakům. Ostatní laky jsou trochu opomíjené (aspoň já mám ten pocit), takže možná ne všichni ví, že mají i laky glitrové, krémové i želíčka. Jeden z těch glitrových si dnes ukážeme.
Číslo 14 je černý krémový lak s holografickými třpytkami. Vlastně ani nevím, proč jsem si ho vybrala, když černé laky moc nemusím, pamatuju si jen, že mě okouzlil na nějaké fotce a dlouho jsem ho měla na wishlistu. Ale černá černou zůstane a prostě to není ono, je sice pěkný, ale na zadek jsem si z něj opravdu nesedla. Navíc mám pocit, že to není zas až tak originální barva, jak jsem si původně myslela, stejného efektu by se dalo snadno dosáhnout klasickým černým lakem a holografickým nadlakem INM. Lakoval se dobře, kryje ve dvou vrstvách a kdyby se některé z vás líbil a chtěla by ho adoptovat, napište mi do komentářů nebo mail :-)







19 komentářů:

  1. Asi bych ho nenosila, ale na fotkách se mi líbí moc;-)

    OdpovědětVymazat
  2. pri pohlade na nho som si hned spomenula na tento lak http://modaskk.blogspot.com/2011/06/art-de-lautrec-04b.html, vyzera dost podobne

    OdpovědětVymazat
  3. Mne príde krásne vesmírny! :) Za koľko by si ho ponúkla k adopcii? :D

    OdpovědětVymazat
  4. Peti, nerozumím ti =D Klidně budu nová "maminka" ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Na fotkách vypadá dobře, ale úplně mi stačí místo něj moje GS :)

    OdpovědětVymazat
  6. mě se černá líbí, takže bych ho brala hned, ale... ale musela by si z něj vybrat ty třpytky, ty se mi nelíbí. takže asi nic.

    OdpovědětVymazat
  7. Já bych ho adoptovala, ale není hrubý?

    OdpovědětVymazat
  8. Nikavero, máš pravdu, je podobný, i když ten tvůj mi přijde spíš šedý než černý :-) A díky za odkaz, už sleduju tebe i sestřičku :-)

    caramelbiscuit: za 250Kč, ale teda nevím jestli by se ti to s poštovným na Slovensko vyplatilo, navíc platba by musela jít přes paypal... je to moc složitý, tak mi dej vědět, jestli ti to za to stojí, jinak bude Barunky (pokud bude souhlasit s cenou) a Dajánka je v pořadí (hrubý není, alobal taky netřeba ;-))

    OdpovědětVymazat
  9. Peti, láček se mi líbí, ale píšu hlavně proto, abych ti popřála všechno nejlepší k svátku. Tak tedy hodně zdraví, štěstí, krásných laků a fajn čtenářů tvého blogu. Jsi skvělá. :o)

    OdpovědětVymazat
  10. Aha, no tak to sa mi vážne nevyplatí... Tak nech si ho nová majitelka užije :)

    OdpovědětVymazat
  11. to je úplně úžasný! :)
    http://3-mka.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  12. Verunko, děkuju moc, to ty jsi skvělá! :-*

    caramelbiscuit: chápu, tak uvidíme co na to Barunka :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Gossip Girl, zatím čekám jak se rozhodne Boruvka, kdyby ho nechtěla a nevzala si ho ani Day, dám ti vědět. Ale z Prahy bohužel nejsem...

    OdpovědětVymazat
  14. Děkuju :)
    nejsou ještě nějaké láčky k adopci?

    OdpovědětVymazat
  15. GG, něco málo je zatím tady http://www.omlazeni.cz/inzeraty-uzivatele-9824-0.html
    Bude toho víc, ale já se teď ke spoustě věcem nemůžu dostat, předěláváme pokoj a vše je vystěhované a uložené v krabicích, žiju teď v dost bojových podmínkách :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Taky předělávám pokoj, už si taky spala na zemi? :D

    V tom případě si počkám na další :)

    OdpovědětVymazat