středa 10. srpna 2011

Moje (pracovní) kosmetická taštička

Dnes bych vám chtěla ukázat, co sebou nosím v kosmetické taštičce do práce, tedy kosmetiku, bez které bych osmihodinovu směnu nepřežila :-) Povšimněte si prosím i samotné taštičky, ze které mám strašnou radost, protože se mi moc líbí a protože ji mám díky Jarušce a Verunce!


A co mám tedy uvnitř? Kulatá placka s květinou je zrcátko, je strašně staré (tuším že z Oriflame) a má rozbité zavírání, přesto ho mám ale pořád ráda. Vedle je krém, aktuálně teda spíš takový lehký gel od Shiseida. Ten nepoužívám denně, ale nikdy nevím, kdy se mi objeví nějaké šupinky a budu se potřebovat namazat, takže spíš pro jistotu. Je to 5ml velký vzorek, takže ideální. Hned vedle je Labello, to teď používám taky denně, protože mi jiný balzám strašně vysušil rty, takže si je léčím. Další nezbytností je pudr! Ten používám obvykle o pauze, hned poté co odsaju z T zóny přebytečný maz matujícími papírky od Essence, které jsou hned pod ním. Protože moje pleť má hoooodně nedostatků a ne vždy vydrží zamaskované celý den, mám u sebe i korektor na případné opravy. Janssen je můj nejoblíbenější, takže na líčení doma jsem si pořídila nový a tady v tomhle už je jen zbytek. Poslední věcí je krém na ruce. Avojuicy moc nemusím, připadají mi až moc převoněné a hydratace také není bůhví jaká, ale zrovna tento Berry Merry Rose voní příjemně, už mám druhé minibalení a ještě se mi nezprotivil. Snažím se mazat pokaždé, když si umyju ruce, pěnová hmota, se kterou pracujeme, kůži dost vysušuje. Mimo kosmetickou taštičku pak nosím ještě antiperspirant a parfém. To je vše, s čím si v práci vystačím, žádné tužky, stíny ani tvářenky sebou nenosím, to během dne neopravuji. Co u sebe stále máte vy?


Pudr Manhattan s velmi nefotogenickou dírou :-D Nedám na něj dopustit, je to můj nejoblíbenější pudr a nevím co budu dělat, až mi dojdou zásoby...


19 komentářů:

  1. Teda musím říct, že jediné co s sebou nosím je jelení lůj :D :D Ráno se namaluji a celý den to neřeším. I když jsem ve škole třeba 9 hodin tak nemám nic. Nějak nemám potřebu to opravovat, akorát teda co se fakt snažím je nesahat si během dne na obličej a vlasy. Ale to je fakt zlozvyk! Pořád mám potřebu si hrabat do vlasu a upravovat je a opírat se o obličej atd. Doufám, že se toho konečně zbavím.

    OdpovědětVymazat
  2. Jeden z mojich obľúbených príspevkov (čo sa nosí v kabelke/taštičke) :D ... Nosíš toho fakt dosť veľa, ja len pomádu, korektor a lesk. :D:D

    little-big-girl.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělý příspěvek :)) Taky sem si říkala, co budu dělat, až mi zásoby tohoto pudru dojdou, ale v Tescu na Národní třídě v Praze je obrovský stojan a všechny věci Manhattan tam mají ;)

    OdpovědětVymazat
  4. nenosím so sebou žiadnu kozmetiku

    OdpovědětVymazat
  5. V zimě jsem u sebe mívala balzám, trpěla jsem na popraskané rty. Jinak občas nosím v kabelce vůni.

    Anonymní: já si na obličej nesahám, neb trpím utkvělou představou, že mojí problematické pleti to nijak nepřidává. Sice nevím, co je na tom pravdy, ale co kdyby náhodou. :-)) Přece to nebudu riskovat, když jsem svůj boj, zdá se, konečně vyhrála. :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Ja si nemyslím, že by si toho nosila veľa, ja mám napr. stále poruke nejaký lesk na pery alebo rúž, ktorý mám v ten deň na sebe, pilník, leukoplasty, dezinfekčný gél na ruky a kopu ďalších somarín. :D

    OdpovědětVymazat
  7. Páči sa mi taštička :) Inak ja pri sebe nenosím okrem balzamu na pery, antiperspirantu a voňavky nič :D

    OdpovědětVymazat
  8. No ja nosím len deodorant, pilník, púder a nejaké farebné jahodové labello... Odkiaľ máš taštičku mimochodom? :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Já nemám taštičku, já nosím v kapsičce kabelky jen aktuální rtěnku a miniparfém, pak pilníček, něco nehovou kůžičku, jo a jednorázové uborusky.

    OdpovědětVymazat
  10. Ja nosim navic bronzer nebo tvarenku, protoze ke konci dne uz na obliceji vubec neni videt zadna svezi barva, takze nekdy mam potrebu doopravit=)muzu se zeptat, kde se kupuje ten Janssen korektor a jaky mas odstin?

    OdpovědětVymazat
  11. Já poslední dobou nosím kabelky o něco málo větší, než tvoje kosmetická taštička, takže jsem se musela zredukovat i v kosmetice :-)- pudr, balzám(y) a vlhčené ubrousky na ruce...

    OdpovědětVymazat
  12. Já taky nenosím kosmetickou taštičku, vždy lůj, zrcátko a kompaktní pudr v kapsičce kabelky a pak aktuální rtěnku nebo lesk.

    OdpovědětVymazat
  13. Teri J.: děkuji za informaci, určitě se tam stavím až mi dojdou zásoby, ale to určitě ještě tak rok potrvá :-D

    Ambrozália, taštička se dávala k nákupu výrobků značky NYC nad 99Kč nebo tak nějak, ale u nás už nebyla, ale mám ji díky tomu, že ji kamarádka vyhrála v giveaway a rozdělila se se mnou :-)

    Talka, zatím jsem nakupovala jen přes kamarádku od její kosmetičky, ale měl by být k sehnání na i na netu. Mám odstín číslo 4.

    OdpovědětVymazat
  14. Zaujal mě ten korektor, našla jsem i e-shop, takže si ho asi objednám, ale nemám ponětí jakou barvu. Jsem hodně světlá, zvlášť v zimě, to sem prakticky bílá, takže ten tělový odstín se obávám bude příliš tmavý...

    OdpovědětVymazat
  15. Máš toho málo, já sebou pro jistotu potřebuju mít stíny, kterýma jsem se ten den malovala, řasenku, dva štětečky, malý parfém, malý deodorant, korektor, pudr, dva až tři lesky, malou tužku na oči, krém na ruce, pilníček, hřeben...Sice ty stíny použiju tak dvakrát do roka, ale potřebuju mít ten dobrý pocit, že to sebou mám na "co kdyby".
    A práskni ten balzám!

    OdpovědětVymazat
  16. Jsem ráda, že dělá taštička radost :)
    A já toho s sebou nosím dost, ale kupodivu skoro žádné šminky. Možná o tom taky napíšu. A stejně jako holky mě zaujal ten korektor. Mohla bys, prosím, o něm napsat víc?

    OdpovědětVymazat
  17. Já nosím hlavně korektor a bronzer, s tím si takhle přes den vystačím :-) A taštička je krásná!

    OdpovědětVymazat
  18. Mám přesně ten samý pudr!! Teda teď už je tam fakt malilinko, měla jsem zásobu asi 3 balení, protože na to kamarád v práci cosi vyráběl a zbylo jim spoustu kousků.. také nevím, co budu dělat až mi dojde, je skvělý :(

    OdpovědětVymazat