úterý 2. srpna 2011

Moje oblíbená kosmetika - červenec 2011

Další měsíc je za námi a já vám opět představím to, co mě v poslední době nejvíc bavilo. A všimněte si jak to mám pěkně sladěné do oranžova (barvy, kterou nemám vůbec ráda :-)).
Palmolive Body Yogurt meruňka a pomeranč - opět jeden sprchový gel, který zbožňuju kvůli úžasné vůni. Voní skutečně po ovoci, žádná umělá chemie. A jogurtu se skutečně dost podobá, je krémový.
Cien Foot Balm - nevím proč, ale nohy si mažu strašně nerada. Přesto jsem si tenhle krém koupila, protože moje nákupy se v poslední době hodně inspirují tímhle blogem, Hanka si rychle získala mou důvěru a co doporučí, to musím zkusit taky. Zatím teda vůbec nelituju, aspoň tenhle krém mi přijde opravdu skvělý! Stačí ho trošička a nohy perfektně promaže, po jednom jediném použití je mám ráno jemné jako miminko! Takže ideální pro flákače jako jsem já, stačí mi mazat se jednou týdně. Vůně teda nic moc, ale tak ruce si umyju a k nohám si nečuchám :-)

Tvářenky od Elfu prostě miluju, je to skvělý výrobek za málo peněz. Dřív byl favoritem odstín Candid Coral, teď nejvíc používám Peachy Keen. Na tváři je výraznější než na fotce, ale pořád je to moc hezká a přirozená oranžová. Skvěle se blendí do ztracena a vydrží mi bez problémů celý den. Teď jsem si objednala další odstíny, tak se těším na testování a chtěla bych udělat i příspěvek se všemi, které se ze studio řady od Elfu mám.

Lak už znáte, tak jen pro pořádek jedna fotka :-) Gabriella Salvete 132

Řasenka Essence Multi Action Smokey Eyes je podle mě další skvělý výrobek za super cenu. Efektu umělých řas s ní sice nedosáhnete, ale dostatečně prodlouží a přidá na objemu, nedělá hrudky ani neslepuje řasy. V akci ji můžete vidět v postech s líčením z poslední doby, třeba tady. Má poměrně dost zvláštní kartáček, ale pracuje se s ním dobře, ačkoli teda nemám pocit, že by ty delší štětiny na jeho konci něčemu pomáhaly. Jediný problém mám s obtiskáváním řasenky nad horní linii řas, takže za mě ten kartáček není úplně nejlepší, ale může to být jen moje nešikovnost.

11 komentářů:

  1. Tú riasenku som chcela vyskúšať už dosť dlho, ale keďže nemám skúsenosti s essence riasenkami tak som sa trochu bála čo to bude :D Ďakujem za typ, teraz si ju určite kúpim ;) Keď bude zlá môžem sa vyhovoriť na teba :D:D:D

    little-big-girl.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. děkuji za důvěru. zrovna včera jsem byla v lidlu a říkala jsem si, že bych si ještě dokoupila jedno balení... no a u nás už ty krémy ani peelingy nemají.

    OdpovědětVymazat
  3. kosmetika Cien mě taky mile překvapila, vůec není špatná! a tyto elf tvářenky taky miluju! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Už žádné chválení Elfu prosím! Já stále odolávám :D (za to bych měla dostat nějakou odměnu, no ne?)

    OdpovědětVymazat
  5. Peti, chválím začínající blogové změny ;-) Hezkej post, asi mrknu do lidlu ;-) každopádně ta řasenka má pekelnej kartáček..

    OdpovědětVymazat
  6. Tu řasenku jsem si dneska koupila, tak jsem zvědavá :) Ale tak, za tu cenu, stále jen 60 korun!!!

    OdpovědětVymazat
  7. Palmolive sprcháče dokáží vonět dooost dobře ... a vůně i překvapivě drží. Což se mi moc často nestává u drogeriových .... Napovel si vabyvuji vůní "arašídového" :D (fakt nevim jak se přesně jmenuje)
    Cien mě taky překvapuje, sice jsem měla jen balzámy na rty, ale celkově se umisťují hezky vysoko v různých testech ...
    Co se týče elf - každý měsíc marně čekám, že to tam vykoupí, ale asi je vždycky někdo rychlejší jak já, protože všechno co chci, nikdy není skladem. Tyhle tvářenky jsou ale už teď mým favoritem a vezmu si jich určitě hned několik :D
    A tuhle řasenku jsem plánovala zkusit. Mám samé dobré zkušenosti s černorůžovou Multi Action, ale u téhle mě děsil ten kartáček ... Ale když to tak vidím, určitě to ozkouším :)

    Jinak máš u mě plusy za podobný vkus :)

    OdpovědětVymazat
  8. Jéééé, teď koukám, že je nové záhlaví ... No moc super :) Mně se to líbí! :))

    OdpovědětVymazat
  9. Z tvého výběru se mi líbí ten sprcháč :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Tak podle mě s tou řasenkou moc hezké řasy nemáš, ale za ty peníze co bych chtěla:-D

    OdpovědětVymazat
  11. Od přečtení recenze trb pokaždé projdu uličku s kosmetikou, když jsem v Lidlu, ale vůbec ten krém u nás nemají. Ale doufám, že zase bude, zrovna mám málo peněz a krém na nohy bych potřebovala.

    OdpovědětVymazat