pondělí 22. srpna 2011

MAC Superglass Superflash!

Jeden Superglass už jste tu viděli, takže se spíš podívejte na fotky, protože nic nového vám asi neřeknu, jsem s ním stejně spokojená jako s jeho kolegou :-) Vlastně jednu novinku přece jen mám - tip, kde ho (a i další odstíny) můžete za přijatelnou cenu koupit - zde (a díky Dášce, že mi existenci tohohle shopu připomněla :-)).






9 komentářů:

  1. Wow, na perách vyzerá krásne. Super tip na e-shop. :)

    OdpovědětVymazat
  2. No jo, tady se nezmůžu než na bohapusté óchání a áchání...

    OdpovědětVymazat
  3. tie velké trblietky su naozaj perfektne! mohla by si v buducnosti uverejnit prispevok specialne len o e-shopoch s ktorymi si bola spokojna :) je tazko najst taky, ktory aj posiela do Europy a aj nema prehnane postovne.

    OdpovědětVymazat
  4. Chichi, není zač, já ráda :) Nicméně s těmi lesky jsem dost nahlodaná, mám chuť je vyzkoušet, ač teď spíš ulítávám na krémových věcech

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá moc hezky.

    OdpovědětVymazat
  6. Anduško, takový článek psala nedávno Dashulka, tak mrkni k ní http://dashulkak.blogspot.com/2011/07/nakupni-zoufalost.html. Já asi nic moc navíc neznám, neznala jsem ani některé z těch, co zmínila Dáša, takže můj článek by byl spíš jen její kopií a to nemá žádný smysl :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Nádherný! Hodil by se mi k CHG Strawberry Fields na nehtech :-D

    OdpovědětVymazat
  8. Ačkoliv nemám moc ráda lesky s velkýma třpytkama, tenhle vypadá na rtech opravdu dobře... Asi rozšířím svou kolekci lesků/balzámů. Díky za tip :-)

    OdpovědětVymazat