pondělí 29. srpna 2011

Essence Mystic Mermaid

O Essence výprodeji už jistě všechny víte. Já bych vám ráda zrecenzovala vše, co jsem ulovila, ale bohužel to nejspíš nestihnu včas, protože uvádějí, že vyprodávané výrobky nebudou dostupné od září 2011 - těžko říct, jestli hned od prvního, nebo to ještě pár dní poběží. Proto vám dnes ukážu jen jednu rychlofotku mých dosavadních úlovků (ještě něco málo plánuji přikoupit, tak snad se poštěstí) a upozorním na jeden lak a recenze na další věci budu přidávat postupně dle svých časových možností.
A teď už k tomu laku - Mystic Mermaid je efektový nadlak, dle mého názoru ten nejpovedenější z nabízených odstínů. Proto jsem byla docela zklamaná, když jsem ho našla také zažlucený s tím, že bude končit :-( I když už ho mám, musela jsem si prostě koupit ještě jeden do zásoby, tak moc se mi líbí :-) A všem doporučuju, kupte si ho, nebudete zklamané, krásně ozvláštní a roztřpytí nudný lak. Vyfotila jsem vám ho pro ukázku na čtyřech lacích, všechny jsou pouze v jedné vrstvě, tak prosím omluvte díru v tom temně fialovém.
Odshora dolů:
Color Club Catwalk Queen
Essence Roy´s Red
Attitude Peacock Feather
Essie Borrowed and Blue



Můj nákup, je toho docela dost za 299Kč, že? :-) Popíšu vše až v samostatných recenzích, pokud vás zajímá u něčeho název odstínu, ptejte se prosím v komentářích.


12 komentářů:

  1. Tak ty první dva hezké laky podle mě spíš zabil:-D Ale ty druhé dva pravda ozvláštnil.
    Přesně nad těmahle (správně těmito?) dvěma paletkama jsem se rozmýšlela a nakonec je tam nechala, asi tam ještě zajdu..:-D
    Ta teal tužka se mi taky moc líbila, ale jaksi byly všechny už použité a to prostě nesnáším:-/

    OdpovědětVymazat
  2. Peti, tak ten je fakt skvělý. Moc se mi ten efekt líbí. :o)

    OdpovědětVymazat
  3. Já nevím! Musím jít nakupovat! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁCHHHH :D
    Já raději dávám přednost šupinkovým nadlakům od Golden Rose, tenhle mi moc do chuti nejde. Nejvíce se mi líbí na malíčku :)
    Asi ve středu zajdu, pokud tam ještě něco zůstane, že :D

    OdpovědětVymazat
  4. Ďakujem ďakujem stokrát ďakujem!!! Ja som vôbec o výpredajoch nevedela, rýchlo bežím :D:D Musím uloviť aspoň niečo :D: Si zlatíťko ♥

    little-big-girl.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá to krásně. Nejvíc se mi to líbí na malíčku :-) Já mám teď stop stav na laky a kosmetiku, dokud se nepřestěhuju, takže to asi nechám být, ale hned bych nakupovala! :)

    OdpovědětVymazat
  6. si pis, ze za taku sumu si toho nakupila celkom dost:D tomu sa hovori rozumna kupa:D

    OdpovědětVymazat
  7. Ty laky na ukazováčku a prostředníčku se mi s ním taky moc nelíbí, ale u zbytku super. Doufám, že ho ještě seženu :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Dejnička: co kecááááš, je krásnej na všech :-) Ale máš pravdu v tom, že vybrat nepoužitou tužku bylo umění :-(

    Veru: děkuji, mně taky :-)

    An: ve středu snad ještě jooo, přeju úspěšný lov :-)

    Baška: tak to asi čteme jiné blogy, já už to četla několikrát :-) I tobě přeju, ať ulovíš něco pěkného a děkuju za milý komentář :-)

    Markett: být tebou, šla bych se aspoň podívat, jestli nááááhodou něco nepotřebuješ :-D

    Evie: viď! :-D Jen doma to moc nechápou :-D

    binaca: jj, všechný výrobky stojí 29,90Kč :-)

    Leni, ten lak nepatří do těch již vybrakovaných výrobků, viděla jsem ho v obou Rossmannech kde jsem byla, tak snad budeš mít taky štěstí :-)

    OdpovědětVymazat
  9. *bianca (omlouvám se, že jsem ti zkomolila nick, oops)

    OdpovědětVymazat
  10. Mně se na tom celém příspěvku nejvíc líbí Essence Roy's Red, ten chci :) A jinak souhlasim s Dejničkou a podle mě ten nadlak sluší jen Essie.

    OdpovědětVymazat
  11. ahoj nemuzu po drogeriich sehnat od Essence studio nails na nehty moc se mi libi ty nehty vypadaji moc skvele opravdu nevim v jakym obchode to mam hledat.dekuji za radu

    OdpovědětVymazat