pátek 26. srpna 2011

DDF Acne Control Treatment

To jsem takhle jednou zase sháněla, co nového bych na své problémové pleti vyzkoušela. Už jsem nebyla moc daleko od objednání Super Séra od Silk Naturals, když v tom mi v mailu přistál newsletter se slevama z jahody. Zaujal mě tenhle krém, protože byl zlevněný asi o 70%. Důvodem této velké slevy ale bylo to, že už mu brzy končila expirace (asi za měsíc). Říkala jsem si, že sice občas něco používám už prošlé, ale to už mám většinu výrobku spotřebovanou a jen ho dodělávám, takže je asi celkem blbost si kupovat nový krém s tak krátkou trvanlivostí. Hledala jsem si o něm nějaké informace a narazila na hodnocení uživatelek na stránkách Sephory. Hýřilo to tam slovy jako "miracle worker", "fantastic!!", "the best ever", "gentle and effective"... To mě zaujalo a řekla jsem si, že bych ho stejně chtěla dřív nebo později vyzkoušet, tak proč ho nemít za nízkou cenu, kdyby nefungoval, nebude mě to tolik mrzet. A bylo rozhodnuto, koupila jsem ho.
A víte co? Dobře jsem udělala, protože zaplatit za tenhle "zázrak" 800, tak mě asi trefí. Ano, tušíte správně, žádný zázrak se nekonal, po téměř dvou měsících používání se moje pleť nezlepšila ani malinko, prostě na mě vůbec neúčinkoval. V přibaleném letáčku psali, že se může používat až 3x denně, což jsem taky dost často dělala a nic, akné rašilo jako kdybych na něj nic nedávala. Ze začátku se krém jevil sympaticky, má příjemnou, snadno se vstřebávající konzistenci, není nijak parfémovaný. Ale to je bohužel vše. Kdybyste ho náhodou chtěl někdo zkusit a nevadilo by vám, že teď už je po expiraci (06/2011), za poštovné ho daruji, stále ho tam zbývá cca polovina.




5 komentářů:

  1. Jéje, tady je moře kosmetických tipů, určitě využiju spoustu z nich. Tleskám za super recenze!
    Vivi :-*

    OdpovědětVymazat
  2. Já bych si ho možná i vzala:) Myslíš, že účinkuje aspoň na ucpané pory? Je dostatečně hydratační?

    OdpovědětVymazat
  3. Super recenze, dobře napsaná. I ty negativní jsou potřeba, abychom věděly, čeho se vyvarovat :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Děkujeme za recenzi. :-) Nevím, jestli tam totiž není ta kys. salicylová nějaká slabá, nebo proč se jedná o takový nefunkční drek. Používám make-up s kys. salicylovou (Neutrogena skinClearing foundation) a tam nějaký efekt vidím, tak nevím.

    OdpovědětVymazat
  5. Vivi, děkuji, moc jsi mě potěšila! :-)

    L.A.N.Y, moc se omlouvám, slíbila jsem ho před pár dny kamarádce a zapomněla to v tom postu editovat, byl přednastavený dopředu :-( Jinak mám pocit že na póry též neúčinkuje a hydratační taky není, sice nevysušuje, ale ani nehydratuje, prostě nedělá s pletí absolutně nic (aspoň s tou mojí).

    Markett, děkuju za pochvalu :-) Musela jsem se s tím zklamáním podělit, když to na mě vůbec nezafungovalo.

    Anonymní, kolik je té kyseliny v tom makeupu, jen tak pro zajímavost? V tom krému píší 1,5%, ale já tomu moc nerozumím a nevím jestli je to hodně nebo málo :-)

    OdpovědětVymazat