pondělí 8. srpna 2011

China Glaze Adore + Color Club Untamed Luxury

Dnešní post má být hlavně o Untamed Luxury, ale protože jsem se s nechtěla rozčilovat s tím, jak nekryje, podmázla jsem ho ChG Adore. Vznikla tak podle mě úžasná kombinace! Kdyby existovaly mořské víly a kdyby si lakovaly nehty, tohle by byla přesně ta pravá barva pro ně. Ve skutečnosti to bylo samozřejmě mnohem hezčí a třpytivější.





11 komentářů:

  1. Ahoj :)
    Jak to děláš, že máš tak dokonale rovně zastřižené nehty? Asi používáš takové ty kleštičky na nehty, né nůžky že? Nepsala jsi tady někde článek, jak nehty zastříháváš, jak o ně pečuješ apod. ? Děkuji Pavlína

    OdpovědětVymazat
  2. Wow, tak to je nádhera. Adore mám taky a nelíbí se mi ten lak, teda ta barva jo, ale jak se šíleně lakuje a dělá pruhy.. Hodím na to třpytky a vypadá to dobře, ale tohle.. to je dokonalost! =)

    OdpovědětVymazat
  3. to je krása! a naživo to musí být... dokonalost! :-)

    OdpovědětVymazat
  4. tak tohle je vážně úchvatná kombinace, moc se mi líbí!

    OdpovědětVymazat
  5. Pavlíno, kleštičkám jsem nikdy nepřišla na chuť, stříhám klasickými malými nůžkami a zapilovávám skleněným pilníkem. Článek o péči jsem nikdy nepsala, vesměs to dělám podobně jako jiné blogerky, moc hezký článek napsala třeba Dajánka, tak mrkni k ní http://www.day-loves-colours.com/2010/12/jak-zkracuji-pecuji-o-nehty.html.

    Jsem ráda, že se vám tahle kombinace líbí a moc mě mrzí, že vám ji nemůžu zprostředkovat reálně :-(

    OdpovědětVymazat
  6. Líbí se mi, ale nelíbí se mi že byl ten CC hrubý, já vím, jsem už s tím trapná, ale já hrubé laky vždy neuroticky sloupnu.

    OdpovědětVymazat
  7. Teda, ty mi tu poetíš, vílo Amálko :-)

    OdpovědětVymazat