čtvrtek 18. srpna 2011

Catrice řasenka Evolution to Revolution

S recenzí řasenky z aktuální Catrice kolekce jsem si dala trošku načas, protože jsem ji potřebovala vyzkoušet víckrát - dva kartáčky se rovnají spoustě možnostem použití :-) Navíc na první vyzkoušení mě vůbec nenadchla, ale zjistila jsem, že když si s ní trošku pohraju, zase až tak špatná není.

katráček Look 1 - na pohled sympatický

kartáček Look 2 - příliš obalený barvou

Nenalíčené oko. Doufám, že tam ta linka nepůsobí moc rušivě, já se bez ní neobejdu a s nalíčenýma spodníma řasama by se mi dělala těžko.

Nalíčeno kartáčkem Look 1. Řasy jsou trošku zvýrazněné a malinko prodloužené, ale pořád vypadají hodně přirozeně, objem nemají žádný. Někomu to možná vyhovuje, ale mně ne, chci víc.

Nalíčeno kartáčkem Look 2. No, jenže tohle už je zase trochu moc. Řasy jsou víc prodloužené, dostaly i objem, ale jsou místy slepené.

Nalíčeno kartáčkem Look 2 a následně rozčesáno kartáčkem Look 1. Tohle je výsledek, který se mi docela líbí, rozčesáním se většinu řas podařilo oddělit a vypadají lépe. Nicméně dojem objemných řas vytváří silný nános řasenky, každá z řas je dost obalená a hodně tlustá. Některé řasenky ale dokáží objem vytvořit tak, že mám pocit jako by jich tam bylo minimálně 2x tolik než jich ve skutečnosti mám a přitom zůstanou tenké. A to se mně osobně líbí víc... Ale ani tohle není špatné, vlastně je to lepší než jsem vůbec čekala. Ale pro mě dost velkým negativem je, že se mi obtiskává nad horní řasy. Já se to vždycky snažím hodit na řasenku, protože mi to dělají jen některé a líčím se pořád stejně, ale kdo ví, kde je pravda, třeba jsem jen nešikovná a vám to dělat nebude. A ještě jedno mínus - mám pocit, že se hůř odličuje, nějak tím tamponkem musím na oku šmrdlat víc, než jsem zvyklá. Kolem a kolem řasenka rozhodně do koše nepoletí a budu ji používat, nákup však doporučuji pouze těm, které mají trpělivost si s její aplikací (i odlíčením) vyhrát.



11 komentářů:

  1. No není špatná. Ten dvojí kartáček je zajímavý. Potřebuji nějakou novou řasenku, tak pokud bude v Rossmannu, tak se na ni kouknu. Nepamatuješ si náhodou za kolik byla?
    Momentálně u mě vedou řasenky od Gabriella Salvete. :)

    OdpovědětVymazat
  2. je celkom v pohode, mozno ju vyskusam.. inac minule som citala,ze heidi klum si dava 4 vrstvy spiraly na bezny den, ale to asi zalezi od typu spiraly, tvoja verzia najprv 2 a potom "rozcesat" c.1 sa mi paci :)

    OdpovědětVymazat
  3. mě se taky obtiskává na horní víčko a to mě na ní dost štve

    http://ordinarylife-my.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. nuz musim aj ja napisat ze mam tiez riasenku od catrice,ale inu a tiez ma tieto dve negativa...jednak sa tiez otlaca na horne viecko a jednak sa tazsie odlicuje (este rano si nachadzam zbytky maskary,hm),co pri predoslej riaenke (inej znacky) sa mi nerobilo...asi budem musiet hladat vhodnejsiu maskaru..

    OdpovědětVymazat
  5. Peti, díky moc za podrobnou recenzi, já ji teda ani netoužím zkusit, ale sluší ti ikdyž na mne je to až až

    OdpovědětVymazat
  6. Me se to celkem libi, rasy jsou krasne zvyraznene ale nejou tot akovy ty pavouci nozky. Ja ted pouzivam Smokey Lash od Make Up FOrever a jsem spokojena...az na tu cenu :D

    OdpovědětVymazat
  7. Dobrá recenze. U nás byla vyprodaná, ale po přečtení tvého článku mi to už nějak nevadí :)

    OdpovědětVymazat
  8. An, tuším že za 120. Za tu cenu koupíš určitě lepší řasenku :-)

    Díky všem za komentáře :-)

    OdpovědětVymazat
  9. ten posledny vymysleny efekt je naozaj najlepsi :) super! a spravi to aj efekt zahustenych rias super super! :D

    OdpovědětVymazat