čtvrtek 4. srpna 2011

Catrice Bird of Paradise

Papagena kolekce od Catrice pro mě byla podobným zklamáním jako pro většinu českých blogerek. Koupila jsem si jen tenhle lak a jednu paletku stínů. A ten lak mě na nehtech taky docela zklamal. Čekala jsem fialovorůžovou a ona je to spíš čistá fialová pouze s růžovým podtónem. Lakování průměr, je vodový, tak jsem potřebovala tři vrtsvy. Výdrž nic moc, odlakovávala jsem po dvou dnech dost ošuntělý lak.





13 komentářů:

  1. Och ako vidím cartice sklamala veľa ľudí :/ .... Ale ten lak sa mi celkom páči, farba vyzerá byť fajn ;)

    little-big-girl.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. chacha ta fotka s kedlubnou je vtipná...

    OdpovědětVymazat
  3. kedlubna rulez!!! :)
    a k laku... taka okukana farba, nic nove ani napadite.. skoda, cakala som viac.

    OdpovědětVymazat
  4. Ta fotka s kedlubnou je fakt hodně povedená :D

    OdpovědětVymazat
  5. Poslední fotka je super :-D. Barva je, pravda, zvláštní. Tento týden jsem stála u laků téhle značky a nějak mě za srdce nechytil ani jeden. A to je co říct. hm :)

    OdpovědětVymazat
  6. A já jsem asi divná :) ale možná to bude tím, že jediný lepší lak, co mám jsou 3 laky od Essie. Jinak si jedu na Essence a jinak podobných lacích.
    Koupila jsem si odstín 030 Meet Me At Coral Island (úžasná korálová) a 360 Rasberry Fields Forever (takový ten odtín červenorůžové, které já fakt miluju). A s žádným mým super levným lakem se nelakuje takhle skvěle. Zasychají mi rychle a odlakovat jdou taky krásně. Mě strašně překvapily a já jsem moc spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já jsem koupila Purplelized, tak doufám, že to nebude zklamání jak u tebe. Kedlubna je neoddiskutovatelně hrdinkou postu :).
    Moc se mi líbí nové záhlaví.

    OdpovědětVymazat
  8. Díky, jsem ráda, že oceňujete mou snahu vám ty posty trošku ozvláštnit :-D

    OdpovědětVymazat
  9. Zklamal, výdrž nic moc, ošuntělý,..., kedlubna :DD Moc mě to pobavilo ;)

    OdpovědětVymazat
  10. Záhlaví je super a vůbec neruší!
    A ten lak není extra originální, ale je to přesně barva co ti sedí a sluší a ta kedlubna taky:-D

    OdpovědětVymazat
  11. Kedlubna je skvělá! A barva se mi líbí, jen škoda té výdrže. Já nakonec Papagenu úplně vynechala a to je u mě a drogerkové limitky co říct. Rtěnky mají zajímavý nápad, ale stejný efekt mi udělá jakýkoliv lehce tónovaný balzám na rty. Ostatní věci se mi vůbec nelíbily. A tvářenky, na které jsem se těšila nejvíc, mě totálně zklamaly. Tupá silikonová konzistence, co klouzala z pleti a mizela do pryč. Snad příští limita, co se u nás objeví, bude lepší.

    OdpovědětVymazat