neděle 28. srpna 2011

BB Couture Midnight Malibu

Dnes tu mám zase lak, na jehož lahvičku byste se mohli dívat hodiny a kochat se její krásou. Ale na nehtech už to bohužel taková sláva není. Lahvička slibuje temně fialovou barvu se světle fialovým třpytem a zelenými mikrotřpytečkami. Na nehtech je ale lak spíš tmavomodrý, fialový třpyt téměř neviditelný a ty třpytky se v tom též nějak utopily. Ošklivý samozřejmě není, ale čekala jsem od něj prostě něco úplně jiného. Lakuje se dobře, odlakovává taky, stačí dvě vrstvy.

P.S.: Přidala jsem vám vpravo hned pod kontakt anketu a budu ráda, pokud mi kliknutím vyjádříte svůj názor. Mám od Elf strašně moc věcí a vůbec nevím, jestli se mám pouštět do recenzí, ať už souhrnných nebo na každý výrobek zvlášť. Přece jen je to dost práce a v českých blogových vodách toho bylo o této značce v poslední době napsáno víc než dost, tak ať se nesnažím zbytečně, pokud by vás to už nebavilo číst. Pokud se vám moje předdefinované odpovědi nelíbí, máte samozřejmě prostor k vyjádření kdekoli na blogu v komentářích nebo mi napište mail :-)





8 komentářů:

  1. Mně se naopak líbí, že je takový temný modrý, než fialkový. Ale chápu, čekala jsi něco jiného. :)

    OdpovědětVymazat
  2. taka vesmirna farbicka, ale velmi pekna!

    OdpovědětVymazat
  3. aj mne sa paci :)...ale najviac sa mi paci slovo "třpytky" :D

    OdpovědětVymazat
  4. Tvoje zklamání chápu, to se mi stává často, ale musím říct, že i to co z něj vylezlo na nehtech vůbec není špatné, dokonce bych řekla, že na modrý lak je to až překvapivě hodně pěkné;-)
    A k Elfu- jen piš, piš a piš! Je pravda, že o něm píše každý (sakra, teď mě nenapadá slušnější a výstižnější přirovnání, tak prepáč) kdo má díru do prdele, ale podle toho to pak taky vypadá. Já potřebuju recenze od tebe, trb a Day, jiným v dekorativce moc nevěřím.

    OdpovědětVymazat
  5. Mně se taky moc líbí :)

    OdpovědětVymazat
  6. MissMarta: hihi, mně se taky líbí spousta slovenských slov :-)

    Dejni, to jsi mě potěšila, že jsi mě zařadila do skupiny s Dajánkou a Hankou :-) Zatím to vypadá, že převažuje názor že o tom mám prát, docela mile mě to překvapuje, tak se samozřejmě budu snažit :-)

    OdpovědětVymazat
  7. *psát... jaj, dneska mi nejde psát a ještě jsem slepá :-(

    OdpovědětVymazat