neděle 31. července 2011

Zoya Kiki

Tak si dáme zase aktuální délku nehtů ;-) Můj vztah k neonkám je složitý, pořád se nemůžu rozhodnout, jestli se mi líbí, nebo mi připadají laciné a kýčovité. Moje pocity se mění jak na běžícím páse a stejně tak to bylo, když jsem nosila Kiki.
Když se řekne neonka, okamžitě se mi vybaví problémové lakování, takže když jsem si ji vybrala, že ji konečně vyzkouším, byla jsem na to psychicky připravená. Ale omyl, lakovala se nádherně! Je to jeden z nejposlušnějších laků, co mi prošel rukama. Dvě vrstvy by stačily na plné krytí, já mám tři. Není čistě krémová, má v sobě stříbrný shimmer, který z některých úhlů pohledu, při smíchání se základovou barvou, vytváří pocit, že je fialový, ale není. Hned po nalakování jsem si řekla: "no fuj, ty půjdeš z domu!", ale postupem času jsem si na ni zvykla, zalíbila se mi a pomohla tomu i cizí paní ve vlaku, která mi ji pochválila. (Ona sama měla nehty moc hezky upravené, ač gelovky, nebyla to žádná nudná francie, ale základ byl meruňkový lak/gel a na tom nějaké černé a zlaté zdobení). Navíc je to Zoya a já mám tuhle značku ráda, strašně se mi líbí ty lahvičky! Takže prozatím u mě zůstává a co bude dál se uvidí :-)






10 komentářů:

  1. Krásna farba! A mňa úplne zničil ten názov, tak volám môjho hafana, keď ho nevolám jeho pravým menom :-) Kiki je super a myslím, že ti pristane. Nechaj si ho.

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkná je :) Ty mikročástečky vypadají dobře. Já chci takýýýýýýýý :D

    OdpovědětVymazat
  3. Mě se neonky líbí, ale krémovky, se shimmerem už mi přijdou trochu laciné, ale jestli ti ho pochválila paní ve vlaku, tak není co řešit:-D

    OdpovědětVymazat
  4. Ten je nádherný, ty třpytky v něm se mi líbí. No kdyby ses ho chtěla zbavit, tak ho beru :)

    OdpovědětVymazat
  5. Je boží! No, další na seznam <3

    OdpovědětVymazat
  6. Já myslím, že té barvě strašně moc sedí ten název :) Ale je hezká a určitě to není žádná tuctová růžovka.

    OdpovědětVymazat