úterý 12. července 2011

Narozeninová giveaway!

Pořád jsem si říkala, ne, nebudu jako všichni ostatní, nebudu dělat žádné giveaway... Ale jak vidíte, vyměkla jsem ;-) Proč? Asi protože mám dnes narozeniny a věřím, že se najde někdo, kdo mi udělá radost přáním nebo dárkem a já bych chtěla na oplátku udělat radost vám :-)
A jakou cenu jsem pro vás vybrala?

Lak na nehty Elf Mod Mauve
Oční stíny Essence Wear it!
MAC Superglass Gift Wrap

Všechny věci jsou nové, nepoužité, lesk nemá krabičku (za jeho originalitu ručím!!). Sponzora nemám, vše je koupené a placené mnou osobně.

Co musíte udělat pro to, abyste byli zařazeni do losování?

Povinné:
1. musí vám být víc než 18 let a musíte bydlet v Čechách nebo na Slovensku
2. chci dát příležitost všem, takže nemusíte být mým čtenářem - pokud ale budete komentovat anonymně, musíte se podepsat, tzn. uveďte své jméno nebo alespoň přezdívku (nechci jako vítěze vyhlašovat anonyma číslo 3, takže všechny nepodepsané komentáře budou vyřazeny)
3. napište mi svůj email
4. tento bod je povinný pro všechny, kteří na tomhle blogu píší svůj první komentář - odpovězte na následující otázky:
- jak dlouho znáš můj blog?
- jak často sem chodíš?
- proč komentuješ poprvé právě teď?

Nepovinné:
5. prozraďte mi něco o sobě! protože je to narozeninová giveway, práskněte na sebe kolik vám je ;-)
6. tipněte si, kolikáté narozeniny mám dnes já :-) (tento bod prosím vynechají všichni, kdo mě znají osobně nebo mě mají v přátelích na FB, věřím, že to víte, či si to snadno zjistíte z profilu - já chci vědět jak mě odhadnou ti, kteří mě neznají)
7. prostor pro cokoli dalšího, co mi chcete sdělit :-) velice vítané jsou připomínky k blogu, co se vám líbí, co by bylo naopak dobré změnit, co přidat, co ubrat, zda vás neirituje růžová barva... jo a zajímalo by mě, jestli třeba koukáte na tu prezentaci starších fotek, řeším dilema zda ji smazat nebo vytvořit novou :-)

Navymýšlela jsem si toho dost, že? Tak snad vás to neodradí, holt nic není zadarmo - nevím k čemu by mi byla giveaway, kde byste mi napsali že chcete vyhrát a mail, chci nějakou zpětnou vazbu, informace, ze kterých se dozvím něco nového o vás a vašich názorech ;-)

Soutěž potrvá až do konce července, tedy do 31.7. 23:59 a vítěze vyberu prostřednictvím random.org a vyhlásím ho do týdne po ukončení (radši si dávám rezervu, protože se znám ;-))

Hodně štěstí všem!


64 komentářů:

  1. Hurá, konečně ses k tomu dokopala, ale nemusela jsi dávat takové hezké ceny, páč pak budu moc smutná, že jsem opět nevyhrála:-D
    1. i 2. splňuju.
    3. dejnicka@volny.cz
    4. Tak teď si mě dostala, nevím jak je to dlouho, ale znám ho od té doby cos ho založila:-D Chodila jsem sem šmírovat každý den do té doby než si mi prozradila, že vystavuješ pravidelně každý druhý den, tak už chodím jen každý druhý:-D
    No a teď samozřejmě komentuju proto, že ti stejně komentuju všechno a navíc chci ten lesk!!!
    5. Tak to teda ne, už tak mě štve, že jsem starší než ty.
    6. Vynechávám a pořád mě štve bod 5...
    7. Já ti kritizuju prakticky všude, tak tady už nemusím ne? Ale růžovou mi rozhodně nech, tu miluju! A je moc příjemná pro oči, narozdíl od jiných blogů, kde se přes tu barvu ani nedá přečíst apod.
    Prezentaci nemazat, možná udělat novou, občas na ní se zalíbením čučím.

    OdpovědětVymazat
  2. Táááákže...

    Můj mail je petulkaaa@gmail.com a sleduji tě přes Blogger. Moc komentáře obecně pod články nepíšu a nejsem si úplně jistá, jestli je tohle můj první komentář. Pokud je, tak odpovím - tvůj blog znám už několik měsíců a chodím sem tehdy, když napíšeš nový článek a zjeví se mi na Bloggeru:) To, proč je tento komentář mým (možná) prvním jsem už zdůvodnila - nemám moc čas psát komentáře, radši si přečtu o pár příspěvků víc:) Ale pokud mám k tématu co říct, většinou komentář přidám. Každopádně se nevyžívám moc v komentářích typu "slušíííí:)" nebo "krásnááá:)". Snad chápeš:)

    K nepovinným dotazům - 20. srpna mi bude 20 let. A na kolik tě tipuju? Myslím, že taky kolem dvacítky, tak 22???

    Měj se! Jo a růžovou miluju:D

    OdpovědětVymazat
  3. Och, prečo od 18? Chýbajú mi 3 mesiace! Bože! :D

    OdpovědětVymazat
  4. aga.hauerova@seznam.cz

    Tvůj blog čtu asi 3 měsíce, chodím sem vždy, když přibude nový článek a obecně moc nekomentuju.
    Příští pátek mi bude 22 a tobě tipuju tak 28.

    OdpovědětVymazat
  5. ordinarylife@seznam.cz

    Sleduji tě cca 3 měsíce, obecně tolik nekomentuji, většinou jen když mám k tomatu co říct, nebo mám třeba vlastní zkušenost s tématem článku :)

    http://ordinarylife-my.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  6. 1. Ano a ano.
    2. Mína, ale mě znáš :)
    3. mirka.sch@centrum.cz
    4. nějaký měsíc před tím, než jsem si založila vlastní. Chodím sem vždycky na nový příspěvek a nebo když hledám kvalitní fotky a recenze!
    5. asi to víš, kdyžtak koukni na FB
    6. Vím to, takže mlčím.
    7. Růžová mi neva, mohla bych to ale občas trochu změnit, já vím, že to doženeš super obsahem, ale někdy bys mohla potěšit oko i novým celkovým vzhledem :) Na prezentaci mrknu velmi málo, ale nikdy jsem na ní neklikla.

    Já jsem taky ráda, že si giveaway uspořádala, já děsně ráda dostávám dárečky! Ale na druhou stranu, když jsem ji dělala já, tak větší radost jsem měla z toho, že jsem mohla udělat radost někomu jinému! :)
    A ještě jednou vše nejlepší k narozeninám!

    OdpovědětVymazat
  7. Takže :) (ach toto sprosté slovo nepatrí ako prvé :D)

    Mám 22 a som zo Slovenska. Som pravidelná čitateľka tvojho blogu už pár mesiacov, ale taká anonymná ;) že ani nie som folower ani nekomentujem, pretože už čítam tooolko tých blogov , že až...veď k tvojmu som sa dostala aj tak, že som ťa niekde zbadala :), ale chcem vyhrať, tak teraz komentujem :D

    moj mail je killer@privatnet.sk

    aaa typujem ze mas nejak tak ako ja tych 21 :)

    uz asi nic takeho, pekny den
    Marta :)

    OdpovědětVymazat
  8. Je mi 18 a bydlím v ČR :)))
    Můj mail je angellovely-things@email.cz

    Tobě tipuji tak 22 :)

    OdpovědětVymazat
  9. já si jen tak napíšu komentář, protože nechci vyhrát ani jednu z těch cen. lak na nehty? oční stíny? lesk na rty? a ještě od mac?... ne děkuji, stejně bych to nepoužívala ani jedno...

    takže si jen tak napíšu komentář, protože ti chci moc popřát k narozeninám. VŠE NEJLEPŠÍ.

    a protože máš narozeniny, tak budu ztrácet i dalších pět minut a odpovím ti na dotazy:
    1. ano 18 mi už bylo a bydlím na Moravě.
    2. anonym nejsem. sleduji přes bloglovin.
    3. můj email se všichni můžou dočíst u mně.
    4. tento blog znám dlouho a dlouho jsem ho ignorovala, protože laky nejsou mým prioritním zájmem. no a koukej na mě... už mě to taky dostalo a chodím sem vždycky na nový článek.
    5. kolik mi je let říkat raději nebudu, protože bych měla pocit, že jsem tady nejstarší...
    6. tobě je 23??? pokud je ti míň, tak se hluboce omlouvám za neuvážený a naprosto debilní tip...
    7. k designu nemám připomínky žádné, protože tomuhle vůbec ale vůbec nerozumím. a když má někdo rád růžovou, tak nakonec proč ne?

    OdpovědětVymazat
  10. 1. 18 mi bolo nedávno :-))) a som zo Slovenska
    2. Follower som už dlho-predlho
    3. zelenykrokodil@centrum.sk
    4. Prvý komentár nepíšem síce teraz, ale chcem ti odpovedať - takže som si ťa na nete našla asi rok a pol dozadu a si môj "lakový guru" ;-) Nie, vážne, nebyť Teba, nemám blog. Chodím sem vždy keď máš nový článok a vždy keď sa chystám urobiť novú objednávku lakov. Máš jedny z najkrajších a myslím, že aj najreálnejších fotiek.
    5. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 27!
    6. Viem, ale nepoviem ;-)
    7. Priznám sa, že tú prezentáciu som si nepozrela ani raz, ale v záložkách a histórii sa ti hrabem každú chvíľku :-)

    A na záver to najdôležitejšie! Peťka, len najlepšie z najlepšieho a najkrajšie z najkrajšieho Ti prajem k narodeninám! No a ešte aby si poriadne oslávila ;-)

    OdpovědětVymazat
  11. 1)Ano, ano-Čechy, překvapivě :D
    2)Káťa
    3)katkahamakova@gmail.com
    4)Blog jsem objevila náhodou, když jsem hledala jeden lak a nevěděla jsem, jak se jmenuje- u tvého jsem to zjistila a od té hoby tě mám ve sledovačce! Miluju tvoje posty a jsme závislá na nových příspěvcích- protože vždycky tu máš skvělé výrobky!

    Nepovinné- Prvního máje mi bylo 18 a tebe tipuju tak okolo 19let! :-)
    Lak od Elf mám pouze dva a nejvíc mě uchvátila jejich výdrž-Mango madness mi vydržel týden!! A lesk od Mac by se mi taky hodil !

    OdpovědětVymazat
  12. 1. Jo, já su stará škatula z Brníčka :-)
    2. Sleduju jako Dasa, teda snad, já plno blogů ani snad nesleduju, důležitý je, že je mám v blogrollu :) A taky asi víš kdo su co su :)
    3. dashulka87 gmail com
    4. Blog znám od začátku - přes MUB ještě, chodím sem kdykoli máš novej článek, takže hodně často.Nekomentuju vždy, někdy mám málo času a chci stihnout přečíst co nejvíc blogů :) Teď komentuju proto, že chci vyhrát a taky popřát vše nejlepší k narozeninám :)

    Nepovinné:
    5. Mám tě na fb :-)
    7. Prezentace se mi líbí, obměna není špatnej nápad. Chválím tuto giveaway, je zábavná :) Asi se u tebe taky inspiruju....:)
    Jinak blog se mi líbí a baví mě tvé recenze na různou kosmetiku a monthly favourites atd. a tak, takže toho můžeš přidat klidně :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Nějak se mi vytratil bod 6, ale psala sem ho...je mi 24, ale to asi taky víš :)

    OdpovědětVymazat
  14. Ahooj :)
    moj email: ivanariskova@yahoo.com, som zo Slovenska.
    K tvojmu blogu som sa preklikala cez ine blogy a sledujem ho asi mesiac...milujem tvoje recenzie a odteraz si uz nic nekupujem len preto, ze sa mi to paci, ale mam aj tvoje kladne hodnotenie na kozmetiku..vdaka :)
    Ivana

    OdpovědětVymazat
  15. Tak sleduji tě přes blogger. Můj první komentář to myslím, že není :). Tak s dovolením vynechám ty odpovědi. Prezentaci bych změnila za nějakou novou. Design se mi (promiň) moc nelíbí. Chtělo by to něčím oživit. Mail je babedev@gmail.com.
    Mě je 21 skoro 22. A tebe tipuji taky kolem 20ti ? Přeji další příjemné blogování.

    OdpovědětVymazat
  16. Zlatíčko, já se dobrovolně vzdávám dárečku, však víš proč, znáš i co jsem zač..moc ti fandím a hlavně přeju všechno nejlepší a ať se ti splní veškerá tvá přání a jsi štastná !!! kiss kiss kiss

    OdpovědětVymazat
  17. já si taky jen tak napíšu komentář, můžu? zaprvý protože nemám kredit a tudíž ti nemůžu popřát jinak a zadruhý bych tu cenu asi nevyužila (joo to kdyby se soutěžilo o tu včerejší misu...). jo a zatřetí protože mám ráda ankety.

    1. done
    2. jo tak já se podepíšu
    3. a musim? :D
    4. snad to neni můj první komentář hehe, ale znám to tu od doby kdy jsem z tebe ten link násilím vytáhla uplně při zrodu a chodim sem dycky když mi tě čtečka vyhodí
    5. to víš
    6. mně se to tu takhle líbí, jednoduchý a růžový. ale dobře, já to teda konečně řeknu, hrozně mi vadí ta zkratka v názvu:D já vim že sem jetá. a taky že buď bych dala všechno malejma písmenama nebo všechny počáteční velký. no, tak teď to všichni vědí, sem uplnej autista. jo a galerii jsem nějak nikdy nevěnovala pozornost. jen vim že tam nějaká je.

    no a pointa - VŠECHNO NEJLEPŠÍ VOPICE! *přináší cupcake s hořící svíčkou*

    OdpovědětVymazat
  18. (prozraďte mi něco o sobě -> evidentně neumim číslovat otázky.)

    OdpovědětVymazat
  19. VŠECHNO NEJLEPŠÍÍÍÍ K NAROZENINÁM :))

    1. Splňuji
    2. Jsem Tvým čtenářem
    3. I.Like.Serials@seznam.cz
    4. Tvůj blog navštěvuji pár měsíců. Nepíši první komentář, ale asi by se dali spočítat na jedné ruce. A to z toho důvodu, že já sem chodím spíše kvuli make-upu, líčení a všemu možnému, jenom né kvuli lakům. Tak snad mi to bude odpuštěno. Přesto ale čtu všechny články.
    5. Je mi 21
    6. Já bych Ti tipovala tak 25 (ale nevim, podle čeho bych měla tiovat vůbec?)
    7. Jak jsem řekla, jsem spíš na kosmetiku, líčení a make-up, takže bych určitě ocenila více takových článků. Taky mě baví číst věci o druhých, takže bych ocenila i něco o Tobě a Tvoji fotečku. Člověk si pak příjde mnohem blíže s druhými :) Nebo aspoň já to tak vnímám.

    OdpovědětVymazat
  20. Všetko Naj
    1. mám viac ako 18 a bývam na Slovensku
    2. volám sa Zuzka
    3. Zia@azet.sk
    4. tvoj blog navštevujem nepravidelne ale vždy si všetko poctivo prečítam a sem tam niečo komentujem
    5. mám 22 a narodila som sa na Silvestra (naozaj)
    6. hádam tak 23
    7. keďže som lakoholik :), tak milujem tvoje príspevky o lakoch, kt. sú super...len tak ďalej

    OdpovědětVymazat
  21. Hlavně bych ti teda chtěla popřát moc hezké narozeniny a vše, co se chceš, aby se ti splnilo. :)
    janik.28016@seznam.cz
    Tvůj blog znám už docela dlouho. Je skvělý. Občas se neshodneme na některých věcech(barvy,třpyt,..), ale i tak je super. Připadám si vždycky jako amatér. Máš nehty vždy tak krásné a upravené.
    Tipuju, že ti je 22.
    Jo a když se tak koukám nahoru na komentáře, tak bych taky asi pozměnila ladění blogu. Jinak teda jeho koncept a panely vpravo jsou super. Jen ty barvy, možná nějaké záhlaví..
    Nekomentuju poprvý! Ne že by mě komentovat kdovíjak bavilo, ale někdy mě něčím úplně nadchneš, tak to okometovat musím. :D

    OdpovědětVymazat
  22. 1. spĺňam - SR
    2. - 3. zuzanahroncova@post.sk
    4. - tvoj blog sledujem asi 3 mesiace
    - chodím sem asi 3x do týždňa (možno častejšie:)
    - nemala som doteraz dôvod niečo komentovať, pretože máš všetko pekne popísané
    5. mám 23
    6. taktiež 23
    7. všetko naj :o)

    OdpovědětVymazat
  23. Všechno nejlepší! Hodně laků a kosmetiky!

    1. Docela bych chtěla být pod věkovým limitem, ale už dávno nejsem, místo bydliště Praha
    2. Day co miluje barvy a půjčené laky
    3. znáš
    4. Protože jsem ve skrytu duše grafoman, odpovím i na to co nemusím. Jsem jeden z prvních sledujících a oxiduji tu každý den, někdy i několikrát když čekám až/jestli odpovíš na komentář, ale obecně pokaždé když se zde něco objeví a taky čtu text.
    5. Jsem celou nedělí hopsala na 12 cm podpatcích a včera se nemohla postavit na nohy, marnivosti trp! Víš že se žen nemáš ptát na věk? CCC
    Nepovinné:
    6. ---
    7. Jsem se musela podívat na zkratku co irituje Annie, MU je makeup? Jestli se ptám na blbost, tak se omlouvám. Líbilo by se mi záhlaví, ale s barvou nemám problém, prezentaci nesleduji, neb bych měla pocit že potřebuji další lak. A mám ráda tebe i tvůj blog :).

    OdpovědětVymazat
  24. :/ škoda že mi není 18 :( :D

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj, je mi 21 a jsem Lucie z Bruzovic :P
    Chodím sem nepravidelně, občas, většinou když si všimnu že vyšel článek který mě zajímá. Porpvé jsem sem nakoukla tak před 14 dny (možná později), nevím. Zkrátka jsem baby čtenář blogů :) Tímpádem poprvé komentuji právě teď. Zatím se v tomto blogovém světě rozkoukávám :)
    a teď něco prásknu - štve mě, že jsem líná si lakovat nehty ač mám přehršel laků. Štve mě, když si je zrovna nalakuji a musím pracovat na zahradě a tímpádem se lak oprýská. Štve mě, že ty nejkrásnější barvičky vyschly :(

    OdpovědětVymazat
  26. caramelbiscuit: protože jsi často komentující a chybí ti jen 3 měsíce, povoluju ti výjimku, můžeš se giveaway zúčastnit ;-)

    trb, annie: to mě mrzí, že ceny pro vás nejsou zajímavé :-( ale protože jste podmínky splnily, nechám vás v soutěži a v případě výhry Hance přidám do balíčku nějakou tvářenku a Andulce lak, ok? ;-)

    Vaše poznámky k blogu samozřejmě nezůstanou nepovšimnuté, vše čtu a promyslím a při vyhlášení se k tomu vyjádřím :-)

    A děkuji vám za milá přání, udělaly jste mi velkou radost!

    OdpovědětVymazat
  27. je mi vic nez 18 a bydlim v CR:)sleduji te, nevim jak dlouho, dlouho sem nevedela ze to jde(blog nemam) tak sem te mela ulozenou v panelech:D
    kascio@centrum.cz
    mne je 20, tebe hadat nechci ale budes starsi:)
    mozna dalsi razitkovani bys mohla ukazat..

    OdpovědětVymazat
  28. Vsetko najlepsie k narodeninam, nech si zdrava a spokojna a statsna a usmiata a nech ta tesi co robis, po cely zvysok dlheeeeeho a spokojneho zivota!

    Vyhravat nechcem, len som ti chcela zapriat.. :)

    OdpovědětVymazat
  29. 1. mám 18
    2.sledujue te
    3. JKosacka@seznam.cz
    4.myslím že už jsem sem párkrát psala
    5je mi 18
    6. řekla bych tak 24?
    a vše nejlepší k narozeninám

    OdpovědětVymazat
  30. 1. splneno
    2. Hanicka
    3. amilohana@centrum.cz
    4. par dni, dostala jsem tip od kamaradky,
    vzdy kdyz si vzpomenu
    navnadila si me krasnou vyhrou
    5. 25let
    6. priblizne jako mne? 24-26
    7. neirituje ale zmena vitana

    OdpovědětVymazat
  31. 1. Ano
    2. Ano
    3. veronikasiklova(at)seznam.cz
    4. Chodím jsem okukovat již delší dobu, ale myslela jsem, že už tě sleduji delší dobu a ouha ono ne. Tak jsem to napravila. :) Myslm, že nějaký komentář jsem tu už dřívě zanechala a fascinují mě ty tvoje nápady na nehty a máš je krásný. :)
    5. No nechce se mi to prozrazovat, protože jsi určo mladší než já.
    6. Takže bych tipla tak 20 let. :) A přeji všechno nejlepší k narozeninám!!!
    7. Růžová barva mi nevadí, mám ji naopak ráda. :) A jak jsem psala tvůj blog se mi líbí, nemám asi co vytknout. Pokud mám k nějakému článku na jakémkoliv blogu připomínku, tak to napíšu hned. :) A prezentace se staršími fotkami mi nenudí, spíš naopak, je to taková inspirace.

    OdpovědětVymazat
  32. Tak v prvom rade - VŠETKO NAJLEPŠIE A SPLNENIE VŠEKÝCH SNOV PRAJEM ! :)

    Jasné, že sledujem, a hodne dlho :) Je mi 19 a neviem či komentujem prvýkrát, lebo sledujem už ani nepamätám odkedy :)

    Na blog sa vraciam rada, o kozmetike vo všeobecnosti rada čítam a laky (presnejšie odtiene) ma tiež zaujímajú.

    Je ti hmmm... 25? Ak zle, tak prepáč :D

    Rada by som vyhrala, chcela by som skúsiť ten lesk od MACu :)) Držím si palce.

    Girlnamedz@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  33. ó, toľká pocta, tak teda idem na to! :)

    1. Tak áno, mám len 17 (ale už v októbri..! :D) a bývam na Slovensku
    2. sledujem už dlho a komentujem pravidelne :)
    3. caramellbiscuit@gmail.com
    4. pravidelne komentujem :)
    5. 17! :D
    6. ehm.. 22? :D
    7. Pripomienky nemám, páči sa mi tu. Ružová je dobrá! :D No a prezentáciu nepozerám :)

    OdpovědětVymazat
  34. Síce s oneskorením, ale predsa prajem všetko najlepšie k narodeninám! :)

    1. je mi viac ako 18, žijem na Slovensku
    2. mummy
    3. mummy16@azet.sk
    4. netuším, ako dlho poznám tvoj blog, ale myslím si, že toto nie je môj prvý komentár (ale nie som si istá, strašne nerada a málo komentujem, väčšinou si komentár len pomyslím v hlave a nechce sa mi písať :D moji známi, ktorí majú stránky a blogy by to potvrdili :D

    5. 23
    6. vek by som tipla na "early 20's"
    7. je to tvoj blog, môžeš si sem dávať, čo len chceš :) ja ružovú nemusím, ale napriek tomu sem rada chodím :)

    OdpovědětVymazat
  35. 1) víc než 18 mi je :-)
    2) ČR
    3) 16natynaty16@gmail.com
    4) asi 7měsíců
    Cca co dva dny
    Nekomentuju poprvé :-)

    5) ehm .. Jsem stejný "blázen" do laků a kosmetiky jako ty :-) a když byli Essie v instylu, koupila jsem jich 7:P
    6) 23??
    7) mam to tady velmi ráda, jen bych možná přivítala trošku vice přísPevků o kosmetice.. Ruzovou mam rada, nevadí mi.. A ty starší fotky také ne.

    Natálie :-)

    OdpovědětVymazat
  36. Nejdřív: všechno nejlepší k narozeninám!

    1. Splněno - teda já bydlím na Moravě, ale to se, doufám, taky počítá.
    2. Hm... Podepsala já jsem se?
    3. justabeautyblog(at)gmail(dot)com
    4. První komentář nepíšu, takže vynechávám.
    5. viz. FB
    6. viz. bod č. 4 - vynechávám
    7. Uvítala bych novou prezentaci. Moc se mi líbí i tahle, ale nové fotky se vždycky hodí. No a jinak růžová je mi fuk a moc se mi tu líbí. Nejvíc mě baví asi články nelakové, třeba ty tipy na vlnění byly super. Ale celkově bych asi neměnila nic (krom aktualizace té prezentace).

    OdpovědětVymazat
  37. 1. Kdyby byla Morava jako jsou Čechy...nebo snad Čechy jako Morava ?
    2. Statečně bojuji s nutkáním podepsat se ,,Byl jsem zde....Fantomas"
    3. arwen.luthien@seznam.cz Jo, pořád žeru Pána Prstenů a šetřím na ear sculpting do špičky :)
    4.
    - cca minutu... ale než odejdu odsud do věčných lovišť, určitě si ho pečlivě pročtu. Aspoň zabiju čas, než se mi stáhne WoW (mimochodem, stahuju ho už po třetí za sebou...nejsem schopná to opatchovat...)
    - jednou za život? :D
    - Češi letí na slevy a dárky zdarma :D

    OdpovědětVymazat
  38. 5. Jsem čerstvá cetnice (dva-cet) :D Připadám si staře...Ale určitě se dožiju opětovného dětství. Nebo spíš dědství :D
    6. Není neslušné ptát se ženy na věk? :D
    7. :)

    OdpovědětVymazat
  39. sorry, som sa pomýlila v e-maily ups :)
    takže oprava:
    Všetko Naj
    1. mám viac ako 18 a bývam na Slovensku
    2. volám sa Zuzka
    3. Zia9@azet.sk :)
    4. tvoj blog navštevujem nepravidelne ale vždy si všetko poctivo prečítam a sem tam niečo komentujem
    5. mám 22 a narodila som sa na Silvestra (naozaj)
    6. hádam tak 23
    7. keďže som lakoholik :), tak milujem tvoje príspevky o lakoch, kt. sú super...len tak ďalej

    OdpovědětVymazat
  40. 1. splňuji
    2. Brnoo :-)
    3. marketa.jas@gmail.com
    4. tvůj blog znám skoro od začátku mého blogování, takže skoro rok? :-) a chodím sem často, když ne denně, tak určitě několikrát týdně (jen teď jsem byla hodně busy) :-)
    5. 19 let. Asi poslední rok, kdy to říkám nahlas :-D
    6. Přesný tip si netroufám, třeba mezi 21-26?
    7. Růžová je mi stále sympatická! :-) Stejně jako tvůj barevný vkus :-). Prezentaci nech, je to hezké ozajímavění.

    Jinak přeji dodatečně všechno nejlepší k narozeninám, kromě klasického zdraví a štěstí i spoustu inspirace! :-)

    OdpovědětVymazat
  41. 1. splňuji
    2. Monika
    3. m.JUPIK@seznam.cz
    4. První komentář nepíšu...pamatuju si, že (snad) první komentář byl k článku o Instyle +Essie..chodím sem často a blog znám určitě už půl roku od té doby co taky bloguju :)
    5. 20
    6. 22-23
    7. Blog se mi líbí, ale možná by menší změna designu neuškodila..jinak fotky jsou vždycky super!!
    Vše nej nej a hodně laků ;)

    OdpovědětVymazat
  42. Tak já se taky přidám :)

    1. Do toho bych zapadala...
    2. Elvie(ze svého pravého jména příliš nadšená nejsem)
    3. jiskra.adeline@seznam.cz
    4. Poprvé určitě nekomentuju, ale blog jsem objevila přes make-up box a to už je dááávno. Myslím, že jsem tu dost často - když je nový příspěvek a když se nudím, prohledávám starší příspěvky.
    5. Tak to prásknu, je mi 22 a občas si to neuvědomuju.
    6. Tipuju 23 - 24
    7. Dřív jsem růžovou nenáviděla, ale teď jsem si pořídila dokonce rtěnku v barvě tvého blogu, takže mi barva nevadí - hlavně to tu nemáš přeplácané a to mi vyhovuje :D. Na prezentaci mi sem tam oči sjedou... A chci Ti sdělit, že jsi jeden z důvodů, proč se moje sbírka laků na nehty za dva roky rozšířila z 1 ks na 57 ks! :D

    OdpovědětVymazat
  43. beautybybellatrix@gmail.com

    blog poznam odvtedy ako som hladala informacie o brazilskom keratine a vygooglila tuto stranku - asi 5 mesiacov

    chodim sem asi 5 krat do tyzdna

    neviem ci komentujem prvy krat teraz, alebo ci uz som niekedy komentovala.

    mám 22 rokov

    tipujem ze mas 23 narodeniny

    a k blogu - uvitala by som viac prispevkov na ine temy ako laky na nechty, ruzova farba vyhovuje

    OdpovědětVymazat
  44. 1.-2. splnuji:)
    xbejbGx.gmail.com
    nevim par tydnu to bude
    tak jednou tydne, nekdy vickrat
    stydim se neco rict ze by to byla blbost nebo te to nezajima

    OdpovědětVymazat
  45. Volám sa Soňa,som zo Slovenska a tvoj blog som otvorila asi pred minútkou a tak skúšam štastie :D
    Teda tvoj blog poznám pár minút,prvýkrát komentujem lebo som tu prvýkrát :D
    Mail : soni.franova@gmail.com :)

    OdpovědětVymazat
  46. Věk splňuji a vidím M.A.C, tak jdu zkusit štěstí...
    email je teresa.svarc@googlemail.com ...
    tohle není můj první komentář a většinou sem chodím skoro každý den a tiše (no, většinou nahlas) závidím ty všechny věci...hlavně M.A.C...
    jinak je mi 20 a prásknu na sebe to, že jsem si koupila lak Essie a ještě jsem nikdy nebyla tak spokojená...miluju ho! :)
    věk ti hádat nebudu...mám tě na FB...
    a co se týče blogu...v jednoduchosti je krása, ne? ale pokud bys chtěla pomoct něco změnit (header nebo cokoliv) můžu ti pomoct...mám s tím trochu zkušeností..přeci jenom jsem studovala Grafický design, tak stačí říct :)

    jinak k narozeninám jsem ti už přála, ale i tak --- vše nej!!! :)

    OdpovědětVymazat
  47. Ahoj,

    1. věk i bydliště splňuju
    2. Vanilka
    3. slecna.vanilkova@seznam.cz
    4. tvůj blog znám několik měsíců, chodím sem tak jednou za dva týdny, podle toho jak si vzpomenu. komentáře nepíšu skoro nikdy, protože většinou se ke článkům dostávám se spožděním a tak mi to přijde hloupý. Tady je ale časový limit, tak to zkouším
    5. je mi 22
    6. tobě hádám 23
    7. růžová se mi líbí, prezentaci bys mohla udělat novou, občas se na ní koukám. Jinak mám tvůj blog ráda, baví mně laky na nehty. sama nemám peníze abych si kupovala ty dražší značky, ale ráda je u blogerek okukuju a sním o tom až si také nějaký koupím

    Opožděně vše nejlepší k narozeninám a hodně nových laků ;o)))

    OdpovědětVymazat
  48. 1. splneno
    2. atigram
    3. atigram@email.cz
    4. měsíce
    vždy kdy je nový článek a vracím se i ke starším
    komentuji jen giveaway
    5. 29let
    6. 27
    7. blog je OK

    OdpovědětVymazat
  49. 1. nerada to priznávam ale je mi viac ako 18 a bývam na Slovensku
    2. J
    3. fashionismybodyguard@gmail.com
    4.
    - jak dlouho znáš můj blog? priznám sa, že som tu po prvý krát ale ako som sa sa tu rozhliadala tak sa mi tu veľmi zapáčilo :)
    - jak často sem chodíš? no dnes som tu po prvý krát ale budem sa sem vracať pravidelne :)
    - proč komentuješ poprvé právě teď? lebo predtým som tento blog nepoznala :D blbá odpoveď no ale je to pravda :D


    5. uff no je mi 20 ale už dva roky tvrdím, že mám 18 :D ja som z tých čo by mali najradšej celý život nejakých sladkých 16
    6. no tak toto je pre mňa nadludský výkon pretože absolútne neviem odhadovať vek ( poviem niekomu, že som stretla nejakú starú babku a vysvitne že má okolo 40 rokov len :D :D) ale tak no tipnem si 21 :D
    7. ružová sa mi páči, to mám rada len na bočnom paneli máš dosť veľa vecí a potom sa stránka dlhšie načítava

    OdpovědětVymazat
  50. 1. Je mi 21 a jsem z Čech :)
    2. Kejmi
    3. kamila.kroupova@seznam.cz
    4. Tvůj blog znám asi dva měsíce
    5. Chodím sem tak 2x do měsíce
    6. Protože vše, k čemu jsem chtěla komentovat
    předtím bylo už napsané a já bych se jen
    opakovala.
    7. Myslím, že ti je mezi 18-20 roky.
    8. Vzhled se mi líbí.

    OdpovědětVymazat
  51. 1. Je mi přesne 18 let a 2 měsíce :)
    2. Jsem Tatiana :)
    3. srandicka13@gmail.com
    4. Tvůj blog znám od dnešního dne, jsem na něm celý den, protože chci přečíst všechny příspěvky :) A komentuji zrovna teď, protože vlastně proč ne :))

    Jinak tebe tipuji na 22 letou černovlásku.
    Hrozně se mi líbí jak se umíš nalíčit, jednou to chci zvládat jako ty.

    OdpovědětVymazat
  52. 1. splnuji
    2. jsem čtenář
    3. surovych.lucie@seznam.cz

    tipuji že je ti,nevím 23 ? .. :D

    odpovězte na následující otázky:
    - jak dlouho znáš můj blog?
    - jak často sem chodíš?
    - proč komentuješ poprvé právě teď?
    Tvuj blog se mi libi,mam ho uložený v liště,komentáře ale často nepíšu,takže :-)
    - tvuj blog?dlouho ne,asi tak dlouho jak tu jsem,mesic :) a neco
    - když obcházím blohy,jdu i na tvuj :)

    OdpovědětVymazat
  53. Já chci taky už něco vyhrát :D

    1) Bylo mi...a už je to docela dávno :(
    2) šmíruju jako Boruvk_a
    3) barka.lakoma@gmail.com (nebudete se smát!)
    4) Znám ho...nevím, asi dlouho :D A chodím často ;)
    Pro mě je každé komentování jako poprvé.

    5) Jaj, tak to raději psát nebudu...stará motyka!
    6) Tohle mi taky zrovna 2x nejde, takže vynechávám :D
    7) Na prezentaci koukám, vzhled blogu bych nemělnila, protože jsem na něj zvyklá a jako stará konzerva nemám ráda změny ;) A chci víc kosmetických postůůů =)

    OdpovědětVymazat
  54. 1) Je mi 20 a bydlím v ČR...Tákže...splňuji. :-)
    2) Jmenuju se Markéta a netu většinou používám přezdívku Ketushka.
    3) Ketushka@seznam.cz
    4) Tenhle blog znám teprve pár dnů - narazila jsem na něj odkaz v jedné diskuzi na Omlázku, a hned jsem si ho uložila do oblíbených. Zatím sem chodím každý den a kochám se hlavně barvičkami laků na nehty. Nechci spamovat a ke každému článku psát, jak se mi lak líbí, tak se raději zdržuju komentářů. :-D Protože se mi líbí opravdu všechny laky (i ten ála Shrek :-D, ale odvahu bych na něj neměla).
    5) Jak už jsem psala...v květnu jsem oslavila kulatiny...ale pořád se chovám tak na deset. :-D
    6) Tipuju tak kolem 24...
    7) Růžová mi nevadí. Jen se mi moc nelíbí že, když sjíždím nějakou rubriku, která má více položek, přeruším to, a druhý den bych ráda pokračovala, tak musím klikat na "Starší záznam"...Lepší by bylo hned kliknout třeba na 20. stranu apod. Není to ale asi možné přímo v administraci toho blogu, takže to nevadí. (Snad jsem to napsala srozumitelně :-D)

    OdpovědětVymazat
  55. 1. mám 18 a som zo Slovenska ;)
    2. sledujem ťa
    3. simonakocurkova@gmail.com
    4. na tvoj blog som narazila len nedávno, ale zaujal ma hneď. chodím sem, vždy keď sa zjaví nový príspevok :) prvý krát komentujem asi preto, že je to giveaway, čo si budeme klamať :D ale ak ma niečo zaujme, vždy nechám komentár :) a v giveaway som nikdy nikde nevyhrala, tak pokúšam šťastie..

    OdpovědětVymazat
  56. 1. Kami, 26
    3. blackswan@centrum.cz
    4. jak dlouho znáš můj blog? 10min
    - jak často sem chodíš? jsem tu prvně
    - proč komentuješ poprvé právě teď? Našla jsem na tvém blogu první české komentáře k ZOYA a CH. Glaze lakům... chtěla jsem vědět, kde je sháníš.

    Díky moc, papa

    OdpovědětVymazat
  57. 1. splňuju jen napůl, jsem ze Slezska :-D
    2. Zuzka
    3. zuza.zireael@seznam.cz
    4. tvůj blog znám asi tak měsíc a půl, chodím sem skoro denně, a komentář píšu proto, že chci zkusit vyhrát :-)

    5. v sobotu jsem oslavila 24
    6. tipla bych tak zhruba stejně, 23?
    7. růžová mi nevadí, na fotky nekoukám, ale mohla bys rozšířit sloupek obsahu (pokud to teda jde)

    OdpovědětVymazat
  58. Takže: jahranst@seznam.cz, tvůj blog znám chviličku, natrefila jsem na něj přes jiný kosmetický blog a asi tu zůstanu:-))A píšu proč? No přece chci zkusit vyhrát:-)

    OdpovědětVymazat
  59. 1) na Tvém blogu jsem poprvé, takže cca 5 minut
    2) jsem tu poprvé:)
    3) zaujala mne giveaway, v podstatě to bylo první, čeho jsem si po načtení stránky všimla.. banner je chytrá věcička, chválím..

    helena.dbala@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  60. Zapomněla jsemna ty nepovinné, které jsem Ti taky chtěla zodpovědět, promiň :D
    5) jsem z Prahy, je mi dvacet, studuju cestovní ruch, mám ráda míchané nápoje, léto a auta, chci se naučit hrát golf a konečně dokončit autoškolu, abych se pořád nemusela nechat vozit svým přítelem :)
    6) hmmm.. těžko říct, ale tipuji tak 18. nebo 19. a omlouvám se, pokud jsem se netrefila a urazilo Tě to :D
    7)Jé, promiň, ale zatím jsem Tvůj blog neprolezla.. Ale růžová mě neštve ;) a soudě podle množství komentářů, čtenáři mají Tvůj blog rádi, tak asi není nutné něco radikálně měnit:)

    OdpovědětVymazat
  61. 1. mám viac ako 18 žijem na Slovensku
    2. Zuzka
    3. Aryal@post.sk
    4. navštevujem pravidelne
    5. mám 22
    6. hmmmm 23
    7. zbožňujem tvoje príspevky o lakoch aaaachchch :)
    a teraz mi ostáva len držať si palce :o)

    OdpovědětVymazat
  62. Giveaway je ukončena! Děkuji všem za komentáře, vítěze oznámím dnes nebo ve středu, na tyto dny ještě nemám připravené jiné příspěvky :-)

    OdpovědětVymazat
  63. Peti, já jdu zase s křížkem po funuse, ale nějak jsem teď měsíc a půl nezvládala sledovat žádný blogy. Každopádně ještě s větším zpožděním všechno nejlepší (ježiš, to je fakt trapný přát někomu k narozeninám s měsíc a půl zpožděním). Jinak se mi tu líbí, to asi víš. Taky bych řekla, že jsem jeden z prvních čtěnářů, ale zas si nechci moc fandit. A jinak - nechtěla bys třeba ty štítky mít v té formě jako má Day? Mě ten sloupec vpravo přijde hrozně dlouhej, ale víš jak, já jsem minimalista, já si zrušila i blogroll, jen abych neměla na blogu moc věcí. A co se MU v názvu týče, tak to byla dobrá volba to dát pryč. Já zase bojuju s tím, že nikdy nevím, jestli máš v názvu dvě n nebo t (a ono oboje :-), ale to je mnou, já jsem analfabet.

    OdpovědětVymazat