pátek 1. července 2011

Moje oblíbená kosmetika - červen 2011

Mých TOP 5 výrobků za červen.

OPI Flashbulb Fuchsia - o tomhle laku bude samostatný příspěvek a to hned pozítří, takže k němu nic moc psát nebudu. Když se stal lakem měsíce, tak je asi jasné, že se mi hodně líbí. Ve skutečnosti je totiž o dost hezčí než na všech fotkách na celým internetu.

T. LeClerc Loose Powder - pudry TLC jsou legendární, takže jsem ho i já musela vyzkoušet abych o něco nepřišla. Mám odstín Chair Ocrée, který je popisován jako neutrální jemná béžová, což podle mě naprosto odpovídá, nejde ani dožluta ani dorůžova. Upřímně? Pro mě to zas až takový zázrak není, mám hodně mastící se pleť a ani tento pudr ji neudrží matnou déle než jiné. Mám ho dva roky a jak vidíte, moc mi ho tam neubylo. Používám ho nárazově, hlavně přes léto, protože po zbytek roku je na mě trochu tmavší. Znova si ho nejspíš nekoupím, ale i přesto ho mám ráda, líbí se mi to balení a jak je jemný. Má pro mě ale jedno velké negativum - nespolupracuje s tónovacími krémy (které já mám zrovna tak ráda...) a dělá fleky. S klasickými makeupy problém nemá, s Colorstay od Revlonu či MAC Face and Body si sedí.

Essence lesk na rty z kolekce Blossoms etc... - tenhle lesk jsem si opravdu oblíbila! Je to odstín 01 Flowerkissed, pěkná, nijak přehnaně výrazná růžová. Nelepí, vydrží tak nějak do prvního jídla, pití přežije téměř neporušený. Fotka na rtech je hrozná, protože jsem to vyřízla z fotky, která vůbec nebyla focená kvůli lesku. Já mám totiž hrozně nesouměrné rty, takže věci na rtech zásadně nefotím, nepřišla jsem na to, jak tu pusu vyfotit, aby to nebylo tak vidět. Tady se mi to povedlo zcela náhodou, tak to budu ještě zkoušet, třeba to jednou natrénuju :-)

Cindy Crawford - Summer Day - mohla by na léto být nějaká lepší vůně než ta, která ho má přímo v názvu? Tato byla uvedena na trh v roce 2006 a já si ji tuším koupila až dva roky poté. Líbila se mi, ale na zadek jsem jsi z ní nesedla. Zamilovala jsem se do ní až loni, kdy jsem ji vypotřebovala skoro celou. Samozřejmě se už nevyrábí a ani před rokem se nedala sehnat, natož teď. Proto vás prosím - kdyby se někomu nevyužitá válela doma, ráda koupím! Jakoukoli verzi, klidně jen deodorant, co mám na fotce, nebo i EDT, v jakémkoli stavu. Na popisování vůní moc nejsem, takže vám řeknu jen, že z ní na začátku hodně cítím citron, ale není to úplně svěží vůně, je taková silnější, jakoby tajemná, když se rozvoní, je spíš taková teplá, květinová s vanilkou. I když mám jen deo verzi, vydrží poměrně dost, cítím ji na sobě několik hodin. Celou zimu jsem ji kontrolovala, jestli se mi nekazí a vydržela, takže ji brzy dodělám, ale radost z toho teda vůbec nemám :-(

Dermacol vyživující tělové mléko - je to asi dva měsíce, co jsem si řekla, že ho sem musím zařadit a stejně tak dlouho si říkám, že se musím v nějaké drogerce podívat, jestli se vůbec prodává. Hmmm, nestalo se tak... Ale tak třeba někdo z vás bude vědět :-) Tohle mléko totiž bylo loni jako dárek k balíku nějakých minerálek. Měla jsem dvě a už jsem v půlce toho druhého. Pro mě je to nejlepší tělové mléko, jaké jsem kdy měla! Je hodně hutné, skoro jako krém, ale lehce se roztírá, rychle se vstřebává, hydratuje naprosto bezkonkurenčně - i hodně vysušené loupající se kůži stačí jedno namazání a je jako nová! A taky krásně a dlouho voní!


19 komentářů:

  1. Pěkný shimmer a nebo to jsou mini třpytky?? Ale i tak vypadá moc krásně :)

    OdpovědětVymazat
  2. ten lesk je parádní a počkej, jen co zkusíš chanel pudr ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Kdo mě to tady provokuje Chanelem :D :D

    Ten lesk mě připomíná, že ho myslím mám taky a netuším kde....

    OdpovědětVymazat
  4. toto telove mlieko od Dermacolu som este neskusala, ale doteraz boli vsetky super, tak ak ho niekde uvidim, urcite vyskusam :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem s Tlc hodně spokojená, mám už druhý balení, ale ještě chvíli se tu budou ozývat ódy na chanel, tak nevím, nevím....A ta fotka lesku je super! Vypadá krásně :-)

    OdpovědětVymazat
  6. To tělové mléko se mi zamlouvá :)

    OdpovědětVymazat
  7. Anetko, shimmer :-)

    Bubí, kušuj už s tím Chanelem, ju? :-P

    Holky, mléko je fakt super, pokud ho v obchodech mají, určitě ho zkuste! Já asi zkusím klidně i nějaké jiné, když Nikavero říká, že jsou fajn všechny :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Ten lak je parádny! Aj ten lesk vyzerá fajn :)

    OdpovědětVymazat
  9. ten detail laku je nadherny a krem som este myslim u nas nevidela, alebo zeby som si nevsimla?:)

    OdpovědětVymazat
  10. Už dlhooo pozerám na púder od T.LecLerc..vzdy som dala prednost inemu..ocarujuci je najme obal! :-) hmm.. pisu o nom ako o zazraku..takze je ozaj dobre vediet, ze treba to pri nom brat s rezervou :-)

    OdpovědětVymazat
  11. To mléko jsem v drogerii neviděla, ale chystám se přímo do Dermacol obchodu, tak se tam na něj určitě zeptám, je mi moc sympatické už jenom tou barvou:-D
    Lesk chválím, moc ti sluší;-)
    Když se ti líbí tenhle opík, to by se ti mohla líbit i tahle China;-)
    http://www.alllacqueredup.com/2011/06/alus-365-untrieds-china-glaze-108-degrees-island-escape-collection.html
    Nebo už jí máš?:-D

    OdpovědětVymazat
  12. Ten lak má nádhernou barvu a to mléko od D mám taky, krásně voní :)

    OdpovědětVymazat
  13. Čajová: ono je to tak se vším, vždycky se najde někdo, komu nesedne to, z čeho jsou všichni ostatní nadšení :-) Pokud si ho ale pořídíš, doufám, že spokojená budeš :-)

    Dejni, nemám, teď žádné laky nekupuju, přemýšlím o tom a vybírám ;-) Ta China je pěkná, ale nakonec si ji asi nekoupím, OPI z té růžové kolekce se mi líbí víc.

    Flabgee: a máš ho normálně z obchodu? :-)

    OdpovědětVymazat
  14. To mléko vypadá zajíavě, teď jsem měla nějké od FA a to bylo fakt divné vůbec nehydratovalo. Taky mě mrzí, že toaletky z drogérky na mě bez vyjímky A) nedrží, B) po hodině se zcela odporně rozkládají.
    Na tlc nedám dopustit :), nezkusila jsem tedy ty drahé jako je ten Chanel, ale žádný jiný mi službu jako tlc neudělá.

    OdpovědětVymazat
  15. Všimla jsem si, jak ses na jiném blogu snažila trpělivě vysvětlovat, že má štětce faky a ne MAC, tak jsem ti chtěla jen vyjádřit podporu, že jsi to řekla nahlas, když to je tak do očí bijící, ale zároveň si myslím, že ta slečna to moc dobře ví a kecá:-)

    OdpovědětVymazat
  16. Day, to jsi mě moc nepotěšila, já si to tělové mléko od Fa včera pořídila, ale bylo jako dárek k nákupu dvou výrobků, tak mě to aspoň nebude tolik mrzet, když bude stát za prd.

    Adél, děkuju za podporu! Nevím, co si mám o tom myslet, ale řekla bych, že ač slečna dělá, že je jí jedno co si myslím, začala o originalitě pochybovat. Nahlas to samozřejmě nepřizná, jen pěkně zametla důkazy pod koberec a dál bude tvrdit, jak by si fake nikdy nekoupila. Pěkně se shodila, ale je to její věc, já už to dál řešit nehodlám. Možná ale napíšu článek, jak poznat fake, protože zajímat se o MAC a mít od něj věci doma je trochu rozdíl.

    OdpovědětVymazat
  17. Pěkná barvička laku. A to mlíko bych moc ráda vyzkoušela, ale nikde jsem ho neviděla. :(

    OdpovědětVymazat
  18. ja som si dnes kupila vyzivujuce telove mlieko od dermacolu, vyzera velmi podobne, nie vsak rovnako ako to tvoje, mozno zmenili obal, no mozno je to uplne ine. ale v kazdom pripade je dobre:)

    OdpovědětVymazat