středa 6. července 2011

MAC Lipglass Nice Mix Up

Dashulka mě inspirovala, takže i já vám ukážu svoji letní oranžádu na rty. I když není tak výrazná, já jsem si tuhle barvu okamžitě zamilovala. Je to lesk z kolekce Colour Craft a ty byly speciální jednak tvarem tubičky (obvykle jsou Lipglass lesky kulaté a to včetně limitek kam až moje paměť sahá, tento je hranatý), tak barvou, resp. tím, že obsahuje několik různých barev, které jsou od sebe oddělené, takže je můžete snadno identifikovat (v mém vidím oranžovou, korálovou, zlatou, bronzovou, červenou + plno třpytek). Po smíchání na rtech vznikne samozřejmě barva pouze jedna, v tomto případě tedy oranžová s malinkými zlatými třpytkami a většími modrými, které bohužel na fotkách nevidíte, nebylo v mých silách je zachytit.
Aplikátor je klasická houbička, konzistence je pro mě taková "macovská" - všechny lesky od MACu, které jsem zatím vyzkoušela, byly hodně hutné, mastné a lepivé a tento není jiný. Ale mám zkušenost jen s tímhle jediným Lipglass a pak Lipgelée, Dazzleglass a Superglass, tak zas nechci všechny lesky házet do jednoho pytle, možná máte jinou zkušenost. Trochu mi zalézá do vrásek, ale když se podmázne balzámem, je to lepší (to jsem ale před focením neudělala... vlastně skoro nikdy to nedělám). Výdrž je mnohem delší na hrnku, ze kterého se napijete, než na rtech... OK, pokud nejím a jen piju, je výdrž celkem dlouhá, resp. barva se pomalu vytrácí, ale matný pocit zůstává dlouho. Mně to vyhovuje, nebo jsem tomu přivykla a nemám s tím problém :-) Jsem s tím leskem ve všech směrech spokojená a můžu ho vřele doporučit.











7 komentářů:

  1. Vyzerá fakt krásne :) Taká jemná oranžová, letná farba :)

    OdpovědětVymazat
  2. WOW tak vyfotila jsi to na jedničku a lesk je fakt skvělej, tleskám...a kromě vlasů, nehtů a rtů jsi až moc pěkná :-D

    OdpovědětVymazat
  3. V lahvičce bych se té barvy bála, ale na rtech vypadá moc pěkně!:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Baška, Dejnička: ve skutečnosti je o něco tmavší než na fotkách, ale pořád je to fajn barva na denní nošení :-)

    Bubí, ty jsi taaak vtipná! :-D :-*

    Jinak teda koukám, že leskový posty moc nefrčí, tak nevím jestli vůbec dělat další, i když něco připravené mám...

    OdpovědětVymazat
  5. To teda máš! Myslím, že se na to každý rád koukne, ale třeba tobě komentuju už tak z principu, protože tě znám a vím, že třeba moje poznámky tě neurazí, protože víš, že to myslím s nadsázkou nebo, když se mi něco fakt líbí tak ááchám, ale třeba jiným lidem i když se mi něco líbí, ale nevím co k tomu napsat víc než to je krásný, tak to radši nekomentuju, protože jsou cizí a je mi to nějak trapný napsat jen to.. Jsem se do toho trochu zamotala, ale snad pochopíš co tím chci říct:-D

    OdpovědětVymazat
  6. Dejni, rozumím ti :-) Jsem moc ráda, že zrovna ty mi komentuješ 99% postů, cením si tvého upřímného názoru :-) Nebudu tedy řešit počet komentářů a budu sem dávat vše, co si myslím že stojí za recenzi ;-)

    OdpovědětVymazat
  7. Petulinko, moc ti ta barvicka slusi (ja mam tu smulu, ze se s oranzovymi lesky a rtenky vubec nerozumim:o(( ) a mas nadherne fotecky a prosim o vic prispevku o kosmetice!:))

    OdpovědětVymazat