sobota 30. července 2011

Essence stíny Come on Board Captain! a tužka I´m a Marine Girl

Dnes vám představím společně prozatím poslední úlovky z nové kolekce Essence. Ještě mám tedy tužku You´re a Heartbreaker, tak snad bude fotka jednoho odstínu stačit, protože popis by byl stejný - jsou měkké, dobře pigmentované a také se nerozmazávají (to rozmazané na první fotce je lepidlo, jsem prostě nešikovná a trochu jsem s těma řasama bojovala ;-)). Za mě velká spokojenost a cena 30Kč je velmi příjemný bonus k hromádce pozitivů :-)
Stíny jsem si nějak nemohla vybrat, protože z dua se mi líbila vždycky jen jedna barva. Nakonec jsem zvolila odstín Come on Board Captain!, protože ta světlá barva je naprosto úžasná! Takovéhle taupe nenápadky (ve skutečnosti je opravdu víc taupe a dostříbrna, foťák mi vytáhl spíš zlatou) mám moc ráda a tahle je opravdu povedená, máslíčkově jemná, dobře pigmentovaná a slušivá. Uvažuju dokonce že si vezmu ještě jedny do zásoby, no za ty peníze neberte to, i kdybych měla používat jen tu jednu barvu! A to nebudu, protože na očích se mi zalíbila i druhá barva - v krabičce tmavá modrá, na oku se rozblendí spíš do šedé s modrými odlesky. Pro účely recenze jsem je vyzkoušela společně a řekla bych, že jim to spolu sluší, věřím ale že s oběma vymyslím spoustu dalších pěkných kombinací.







9 komentářů:

  1. Pěkné očičko, pěkné! Mám pocit, že si udělám výlet do drogerie :D Zlá Viennettka, moc zlá! Vždy je tady tolik lákadel. :)

    OdpovědětVymazat
  2. To je nádherný, fakt krásná barevná kombinace!

    OdpovědětVymazat
  3. Hrozne sa mi páči ten obal..Essence zase nesklamali... :D Určite aj ja nejaké tiene vyskúšam ;)

    little-big-girl.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. nad těmi stíny jsem stála v drogérii a už jsem chtěla kupovat. a pak jsem si uvědomila, že si oči skoro vůbec nemaluji, oční stíny nepotřebuji a kupovat si něco jen proto, že se mi líbí balení je blbost...

    ale jsou krásné.

    OdpovědětVymazat
  5. Peti, tak nalíčené to máš hezky a řasy jsou super, jsi šikula..každopádně design týto kolekce je velmi vydařený..řasy elf ??

    OdpovědětVymazat
  6. Já chci taky řasy!!! Taky jsem nad těma stínama stála, ale nakonec jsem odolala a ani tvoje fotky mě nezvyklají, páč už jsem poučená, že tobě sluší všechno, ale na obyčejných smrtelnících to pak vypadá obyčejně:,-( Dejnicka

    OdpovědětVymazat
  7. Stíny vypadají luxusně, já mám zálusk na oranžovou rtěnku ze stejné kolekce, snad ještě bude k mání ...
    http://jitkarompotova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. och tie tvoje oci a licenie je vzdy neskutocne peknucke!:) si umelkyna!

    OdpovědětVymazat
  9. Aaa, já jsem si teď vzpomněla, že jsem si tyhle stíny chtěla koupit. Taky se mi strašně líbil ten světlej odstín. Chjo.

    OdpovědětVymazat