sobota 9. července 2011

Avon Denim Blues

Někomu jsem psala na blog komentář, že kromě lakových recenzí mi jdou už jen stínové, protože u těch můžu nahnat kvalitu příspěvku fotkama, jak má být stěžejní text, za moc to nestojí. No, máme to tu zase, lak to není, tak to jsou stíny :-) Ale já se zkusím polepšit, momentálně mám v přípravné fázi (= mám fotky, potím text) recenzi na barvu, šampon a čistící gel na obličej :-)
Ale už k dnešnímu tématu, kvatro stínům od Avonu. Koupila jsem si je abych se naučila nosit modrou, protože mám pocit, že mi nesluší. Teď už vím, že jak která - tmavá navy blue nakombinová s šedou mi sedí, nebo se v tom aspoň cítím dobře.
Stín vlevo nahoře, tvářící se jako šedá, je ve skutečnosti jemný modrý holograf. Světle modrá vedle je matná, tmavší modrá vlevo dole je... nevím jak ten finish nazvat, když to připodobním k MAC stínům, tak nejblíž je asi veluxe pearl :-) Nejtmavší modrá je opět matná. Balení černé plastové, ve víčku je velké zrcátko, jako doplněk pěnový aplikátor, nemám tušení zda je použitelný a zkoušet to nebudu. Všechny barvy včetně světlých jsou dobře pigmentované, stejně tak je dobře zvolená barevná kombinace, líčí se s nimi jedna radost. Výdrž s bází bez problému celodenní.






11 komentářů:

  1. Máš veľmi pekne nalíčené oči, tá modrá ti fakt veľmi sadne :) Ich farba sa mi veľmi páči :) Ďakujem za typ

    little-big-girl.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkně to vypadá, modrá je dobrá;-) Máš k tomu ještě dole nějakou tužku nebo jsi tu linku udělala taky těma stínama?

    OdpovědětVymazat
  3. já nevím proč,ale k modrým stínům mám pořád nějaký psychcký blok :D....nalíčené to máš ale krásně a i ti to sedí, máš nádherný oči,ale pořád mám pocit, že oči vyniknou s kontrastní barvou víc....

    OdpovědětVymazat
  4. Baška: a já děkuji za pochvalu :-)

    Dejnička: ano, spodní linka je modrá tužka od Oriflame.

    An, caramelbiscuit: děkuji :-)

    lovelyhair: já se snažím aby vynikly moje oči celkově a ne jejich barva :-D Ale máš pravdu, jiné barvy jsou lepší, ale tak jsem ráda, že konečně mám i nositelnou modrou :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ono to s těmi barvami bude pravda. Pomalu se dokopávám nosit něco jinýho než osvědčenou kombinaci neutrální stíny laděné dohněda a světle růžová rtěnka. Mám nějaký zelený (stíny, né rtěnky), co mi i sluší. A přitom bych to do téhle barvy nikdy nebyla řekla.
    Líčení velmi povedené a velmi ti sedí. Jsou i jiné paletky od Avonu podobně dobré? Já měla jen to staré balení a přišlo mi, že ty stíny skoro nebarvily.

    OdpovědětVymazat
  6. Yari, mám ještě jednu v neutrálních barvách (myslím, že je tu zmíněná v nějakých oblíbencích měsíce) a taky spokojenost veliká, všechny stíny jsou jemné a dobře pigmentované. Určitě si plánuju pořídit další.

    OdpovědětVymazat
  7. A jo, vidíš! Já zapomněla, že už tu jedna paletka byla. Tak díky za info, asi to budu muset blíž prozkoumat :)

    OdpovědětVymazat
  8. jestli by se ti líbila má quatro paletka, můžeme se domluvit a já ti jí pošlu. kdyžtak mi dej vědět na ordinarylife@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Tyhle mám v hnědých odstínech a nemůžu si je vynachválit! Mám je už 4 měsíce, používám je skoro denně a zdá se mi, že vůbec neubývají! Doporučuju.

    OdpovědětVymazat