pátek 3. června 2011

Moje oblíbená kosmetika - květen 2011

Opět jsem vybrala 5 věcí, které jsem si za poslední měsíc oblíbila. Až na lak, jsou to všechno věci, které si můžete běžně koupit v drogerii.


Essie French Affair - začneme lakem, protože k tomu nemám už moc co bych napsala vzhledem k tomu, že už jsem mu věnovala samostatný post tady. Růžovou bych mohla na nehtech nosit skoro pořád a tahle se Essie opravdu povedla.


Tento sprchový šampon Nivea miluju a neustále se k němu vracím. Má moc příjemnou vůni - prý leknínové květy. Co je ale na tomhle sprcháči nejlepší jsou ty olejové perličky! Je jich tam opravdu hodně a netopí se na dně, ale jsou hezky rozmístěné v celém obsahu, takže o ně při žádném sprchování nepřijdete. Na těle se rozpustí a pěkně zhydratují kůži, takže už pak není nutné se mazat tělovým mlékem.

A velká dávka Essence :-) Stíny jsou odstín Get Ready!, hnědá s pidi zlatýma třpytečkama, které já na oku téměř nevidím. Je to fajn barva do vnějšího koutku, dobře se mi kombinuje s kupou světlých stínů (na fotkách s MAC Goldenaire) a nahrazuje mi milovaný MAC Centre Stage - ne že bych se bála, že ho někdy spotřebuju, ale přece jenom když se líčím na cestu do Kauflandu, je mi trochu líto ho použít :-)
Nejdřív jsem vyhrožovala, že jsem si kytičkový pudr z Blossoms etc... kolekce koupila jen na dívání, ale hned po prvním vyzkoušení se pro mě stal nepostradatelným a používám ho každý den k zafixování tvářenky. Jako samotný rozjasňovač je podle mě málo výrazný, zato přes tvářenku mu to moc sluší. A krásně vonííí :-)


Gelové linky jsem si vybrala černé, stále zvažuju i další odstíny, ale odrazuje mě to, že jsou hooodně měkké a jen málokdy se mi linka povede pěkně rovná. Třeba s gelovými linkami Elizabeth Arden snad ani nejde udělat křivá linka, zatímco s těmito se mi povede jedna z deseti. Přesto je ale mám ráda díky krásně syté barvě a celodenní výdrži. Popraskání, které vidíte na fotce, má na svědomí moje skleróza, nechala jsem je jednou celý den otevřené... Sice praskly, ale jinak jsou měkké pořád stejně, tak tomu moc nerozumím, klidně mohly i trochu vyschnout :-)



15 komentářů:

  1. ty gelové linky si při nejbližší příležitosti musím koupit! a podle mě máš tu linku udělanou super teda.

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné očko! A pro Nivea sprcháč si určitě zaskočím :)

    OdpovědětVymazat
  3. Get ready mám taky a jsou fakt super! S rozjasňovačema ani linkama to neumím, takže to nic..a sprcháč si koupit nemůžu, protože potřebuju spotřebovat aspoň za 10 let všechny tělový mlíka a másla co jsem musela mít:-D

    OdpovědětVymazat
  4. Peti, tak ta linka ti fakt sedne a mimochodem máš to precizní !!!

    Chichi jsem na tom stejně jako Danča, taška plná sprcháčů na stěhování zas tak ideální není ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. Mě zaujal ten sprcháč :) podívám se po něm :)

    OdpovědětVymazat
  6. pudr od Essence mám taky. a sprcháč od Nivei musím co nejdřív vyzkoušet

    OdpovědětVymazat
  7. Určitě se poohlédnu po těch linkách =D

    OdpovědětVymazat
  8. Péťo, taky jsem vám vybrala tu nejpovedenější za poslední dobu :-D

    Míno, děkuju :-*

    Dejni, to jsem ráda, že se na těch stínech shodneme :-)

    Lucinko, děkuju a mimochodem mám radost, že se budeš stěhovat!

    Markét, Jitko: sprcháč určitě zkuste, sprchování s ním je radost!

    Inly Fragile: mrkni, na výběr jsou i další tři barvy: hnědá, zelená a fialová :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Poslední dobou si říkám, že by to chtělo nějaký nový Essence stíny. Že bych měla vybráno? :)

    OdpovědětVymazat
  10. Na ty linky jsem se byla v jediné blízké drogerii už třikrát a pořád je nemají. Měkké mám ráda a s Essence mám spíš dobré zkušenosti, tak doufám, že budou.

    OdpovědětVymazat
  11. Ten sprcháč asi budu muset zkusit. Já mám někdy problém, že se mi ty perličky nerozpustí a lovím je pak ze sebe ještě druhý den :D
    Jinak s linkama mám podobný problém. Mám hnědé (černé jsem mám MAC, tak jsem vzala jinou barvu) a nejvíc se mi na nich líbí ty fialové mikrotřpytky a výdrž. Ale jsou tak měkké, že i když jemně díbnu štětcem, naberu toho tunu. Takže mně sě osvědčilo nabrat, otřít a nanést. No, ale za ty prachy... :)
    A pro ten kvítkovanej pudřík si snad ještě dojdu. Ten Catrice mi smrdí, tak ho za něj ráda vyměním.

    OdpovědětVymazat
  12. Já nevim proč Essence tak skálopevně ignoruju. No teď bych měla výmluvu, protože se tu prostě neprodává, ale stejně...až se vrátím, podívám se na to zblízka :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Ty linky máš úplně dokonalý :) vážně! a jdu si koupit ten sprcháč :D

    OdpovědětVymazat
  14. Tak jsem to nevydržela a sprcháč koupila, akorát, že ten citrusový, ten mi voněl na léto víc;-)

    OdpovědětVymazat
  15. linku máš super:-). Inspirovala jsem se a pořídila fialovou variantu linek. Nějak jsem čekala trochu tužší konzistenci, takže na poprvé se mi stěteček do hmoty uplně zabořil:-)). Jsem s nima ale moc spokojená.

    OdpovědětVymazat