pátek 4. února 2011

Moje oblíbená kosmetika - leden 2011

V poslední době blog zanedbávám, já vím. I když už máme pár dní únor, chtěla bych dodržet své předsevzetí a podělit se s vámi o výrobky, které pro mě byly v lednu nepostradatelné.

Oční stíny Korres Grey Brown Base - leden pro mě znamenal zkouškové období, téměř denně jsem chodila do školy psát zápočty, odevzdávat seminární práce (nebo spíš jednu, stalo se vám někdy, že vám profesor vrátil práci 4x??), na zkoušky... A proto jsem se snažila o nenápadné a neprovokující líčení a k tomu jsou tyto stíny ideální. Dobře se s nimi pracuje, je to studená světle hnědá barva, velmi dobře pigmentovaná.
Lak MAC Light Affair - důvod proč jsem ho nosila je stejný jako u stínů - nenápadná barva. Přinesl mi štěstí na zkoušce a nejen proto jsem si ho zamilovala :-) Samostatný příspěvek o něm bude následovat až ho přefotím, nějak jsem si ze svých fotek nevybrala žádnou, která by si zasloužila zveřejnit.
Cover Girl Lash Blast Very Black - navzdory tomu, že gumové kartáčky u řasenek nesnáším, jsem si ji velmi oblíbila! Nejhezčí řasy dělala samozřejmě hned na začátku, prvních 14 dní mi stačila jedna vrstva měla jsem řasy jako mrkací panenka. Postupem času se z ní stala lehce nadprůměrná řasenka, přiřadila bych ji do kategorie mých oblíbených Maybelline řasenek (žluté a fialové - názvy po mě nechtějte, však vy víte, které myslím). Jedno mínus ale má - strašně se mi obtiskává nad horní řasy, takže musím vždy šmouhy očistit vatovou tyčinkou nebo zamaskovat linkou. Dávám to za vinu své neschopnosti pracovat s gumovými kartáčky.
Tužka na oči MAC Raven - když už použiju světlé stíny, musí být aspoň tužka trošku tmavší, aby bylo vůbec vidět, že mám oči. Velmi jsem si oblíbila tuto od MAC, kvůli své barvě. Černou jsem skoro úplně přestala používat, vedou teď u mě hnědé a šedé. Tuto mám ráda, protože je to tmavé hnědá, ale ne obyčejná - má v sobě bronzový shimmer. Je měkká, takže se s ní dobře pracuje a vydrží mi bez rozmazání celý den.
Tvářenka MAC Ripe Peach - ta už zde na blogu svůj prostor dostala a to tady. Nadšení z ní stále trvá.


Korres Grey Brown Base


Korres Grey Brown Base, MAC Raven


6 komentářů:

  1. Škoda, že se ta řasenka obtiskává, když jsem o ní začala číst, těšila jsem se, že to bude něco pro mě, že ji hned objednám! Mě se obtiskávají i ty zmíněné Maybelline! No asi zůstanu u mého nového objevu Nyx :)

    OdpovědětVymazat
  2. Moje oblíbené řasenky jsou také ty Maybelline, ale chtěla bych vyzkoušet i Cover Girl... =D

    OdpovědětVymazat
  3. Míno, jakou od NYX máš? Já jsem teď dělala objednávku na cherryculture a zvažovala jsem tu Grow Lash a možná trošku lituju, že jsem si ji nakonec nevzala...

    Inly Fragile: pokud ti nevadí gumové kartáčky, určitě stojí za to ji zkusit :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Já s Nyxem neměla žádné zkušenosti, ale na mekeupalley měla docela dobré hodnocení Doll Eye (volume) tak jsem si na zkoušku vzala, mám ji asi týden, ale jsem zatím naprosto spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  5. Peti, mě se moc líbí ta kombinace Korres stínu a hnědé tužky. Možná bych měla upustit od černé a zkusit jiné barvy, jako třeba tuhle :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Kolik stáli ty stíny Korres? Díky :)

    OdpovědětVymazat