středa 19. ledna 2011

Essence Green Grass

Konečně zase jednou nejsem opožděná a dávám sem lak z kolekce od značky Essence, kterou právě můžete najít v českých obchodech. Jmenuje se I love Berlin a kromě tohoto laku jsou v ní další čtyři. Možná se pro nějaký ještě vrátím, každopádně na první pohled byl pro mě must have pouze tento a ani na nehtech nezklamal. Ač mám teal barvu hodně ráda, nechtěla jsem tyhle laky hromadit... Ale nešlo odolat, navíc tento je zaručeně nejsvětlejší ze všech co mám, takže kvůli němu nemusí žádný jiný pryč. Je krémový, kryje už v první vrstvě (na fotkách dvě) a krásně se lakoval - nenechte se zmást tím, že já to mám zprasené, nemohla jsem se odtrhnout od seriálu a víc jsem čučela na něj, než na to jak lakuju. A o nějaký opravy štětečkem namočeným v odlakovači jsem se pokoušela poprvý a naposledy, to vám přísahám! Viz prostředníček, prostě jsem nadělala víc škody než užitku. A omluvte prosím suchou kůžičku, pořád se zapomínám mazat :-( No jo, takže děsný fotky, ale rozhodně vás jimi nechci od tohohle laku odradit, právě naopak, určitě si ho kupte!




12 komentářů:

  1. Já teda nic zpraseného nevidím :-) Taky bych to chtěla mít takhle hezky nalakované. A mazání kůžičky jsem si nechala jako jedno z předsevzetí a teď si tak vzpomínám, že jsem na to nějak zapomněla :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkný,taky se mi líbí ta I love Berlin kolekce..


    http://nikolbeauty.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkná barva, ale než k nám dojde tato kolekce, tak to bude doba. No, půjdu i tak okouknout drogerii :)

    OdpovědětVymazat
  4. strašně se těším, až si ho nalakuju :D nádherný. mě se ješt docela líbila ta světle zelená, ale odolala jsem :D

    OdpovědětVymazat
  5. Taky si chci umět takhle "zpraseně" nalakovat nehty. :o)

    OdpovědětVymazat
  6. No...taková barva není zrovna můj šálek kávy (nicméně jsem si jistá, že fanoušků si tenhle lak najde dost :) )..nalakované to máš pěkně :)

    OdpovědětVymazat
  7. Jasně, zprasené, to ti tak budeme věřit. Moc ti sluší.

    OdpovědětVymazat
  8. What a beauty! I hope I get my hand on this one. ♥

    OdpovědětVymazat
  9. Díky, holky, ale fakt mě štve ten zkaženej prostředníček... Ale bod pro vás, že děláte, že ho nevidíte :-D A ten lak rozhodně doporučuju, barva je na nehtech hezčí než v lahvičce! A výdrž skvělá (sice jsem na něm měla efektový nadlak, ale i tak!). Už jsem ho odlakovala a mám teď malinko zelený nádech na nehtech, takže to je jediné mínus.

    OdpovědětVymazat
  10. Já ho mám doma. V obchodě jsem z nějak byla fakt nadšená, ale po nalakování nějak nevim. Ještě si ho rozmyslím, ale moc šancí mu nedávám. Mám pocit, že mi nesluší.

    OdpovědětVymazat