pátek 5. listopadu 2010

Gabriella Salvete

Ve středu jsem potřebovala do knihovny. Jenže zrovna ten den má knihovna až od jedné hodiny a já jsem do centra dorazila už po půl jedné. Místo abych ten čas využila rozumně a šla si třeba shánět zimní boty, který dost akutně potřebuju, jsem šla na čumendu do Rossmanna. Jenom se podívat jestli mají Essence Choose Me!... A takhle to dopadlo. Měli ho, vypadal tak pěkně, že jsem si ho prostě MUSELA koupit navzdory tomu, že už mám jeho dupe od OPI i Orly. Pak jsem koukala ještě na laky Rimmel, byla na ně nějaká sleva, ale nic mě nezaujalo, samý krémíci. No a protože u pokladny byla dlouhá fronta, tak jsem se ještě rozhlížela kolem a padl mi do oka ten lak úplně vlevo od GS. Když jsem přišla blíž, tak jsem zůstala koukat, kolik pěkných laků tam mají! Prý nějaká nová zimní kolekce. Tak jsem si vybrala 4, ale klidně bych brala ještě minimálně další 3! Takže už tam prostě nesmím jít, nebo to špatně skončí...
Zleva doprava:
Gabriella Salvete č. 141
Gabriella Salvete č. 133
Gabriella Salvete č. 134
Gabriella Salvete č. 135
Essence Choose Me!
Favoritem zůstává ten úplně vlevo, ale jako první plánuju lakovat ten zelený, takže ten byste teoreticky mohli vidět nejdříve :-)



17 komentářů:

  1. To je on, ten oranžový. Ale ten zelený a purpurový (č.134) jsem chtěla taky. Mám takový pocit, že dneska vykoupím stojan :D

    OdpovědětVymazat
  2. Počkat, který oranžový myslíš? Ten můj první zleva není oranžový, ale fialový se zlatými odlesky :-) Pro ten oranžový si NEzajdu... doufám.

    OdpovědětVymazat
  3. Ten vlevo se mi líbí nejvíc, ale jsem zvědavá i na ten fialový!

    OdpovědětVymazat
  4. Jo ták. Můj monitor to docela zkresluje. Ale jinak vím, který to je. Tak to já si zajdu pro oranžádu. :D No a už se nemůžu dočkat postu o zeleném láčku:)

    OdpovědětVymazat
  5. ahoj holky, vim že to neni k tématu .. objevila jsem tvoje stránky a hned jsem si je zamilovala :) a všimla jsem si, že si objednáváš z cherryculture.com, mohla by jsi dát nám těm ne moc zkušeným nějaké rady a poznatky ohledně nákupů z těchto stránek ? ;) Byla bych ti moc vděčná ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Mína: ten vlevo je dokonalej, jak do něčeho nasypou zlatej třpyt, jsem ztracená!

    An: nebo já mám spíš blbý fotky, mám novej foťák a zatím mi dělá hnusnější fotky než ten starej :-D A neprovokuj s tou oranžádou pořád, jooo? :-)

    Ahoj anonymní, už jsem tam dlouho nenakupovala, nějak odtamtud zrovna nic nepotřebuju :-) Moc nevím jaké poznatky máš namysli, spíš se zkus zeptat konkrétně, pokud budu vědět, ráda poradím :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Ja som úplne divná, dnes som ten fialovo-zlatý držala v ruke a hovorila si aký je skvelý... Prečo som si ho nekúpila??????????

    OdpovědětVymazat
  8. No Veru!!! Zásadní chyba, koukej si ho při nejbližší možné příležitosti koupit! ;-)

    OdpovědětVymazat
  9. Ja viem a strašne sa hambím ;-) Musím to napraviť!

    OdpovědětVymazat
  10. Jj, to je řeč! :-) Btw já budu muset ten Choose Me! jít reklamovat, nejde mi otevřít, už to zkoušeli tři lidi a nic :-(

    OdpovědětVymazat
  11. Tak už je GS u maminky ;-)
    To je škoda, taký pekný a tak neposlúcha!!!

    OdpovědětVymazat
  12. Super, moc se těším na tvoje fotky, určitě je zvládneš dřív než já :-)
    Jn, snad budou ochotní mi ho vyměnit, byla by škoda kdyby musel letět do koše.

    OdpovědětVymazat
  13. Z tého kolekce od GS jsem si nedávno koupila tmavě modrý, zrovna ho mám na rukách už podruhé, a moc pěkně se s ním lakovalo :)

    OdpovědětVymazat
  14. ahoj, moc děkuju za odpověď. :) Jen jsem se chtěla zeptat jaké máš zkušenosti s poštovným a s doručením balíčku.. například přibližnou cenu :) mám tam totiž vyhlídlé laky, také patřím mezi maniaky .. a přemýšlím, zda by balíček vůbec dorazil a zda se vyplatí poštovné :)

    OdpovědětVymazat
  15. ahoj mohla by som sa ťa spýtať kde si kupovala tie laky?inak krásne závidím ty a najviac ten na lavo :D
    http://niki15498.blog.cz
    ohlás sa ak budeš mať čas :)

    OdpovědětVymazat
  16. Niki, nevím jak je to na Slovensku, ale v ČR prodávají tuhle značku v drogerii Rossmann :-)

    OdpovědětVymazat
  17. u nas to maju v 101 drogerie... uz som slintala nad tymi lakmi tiez aj ked ja si lakujem nechty asi tak raz za stvrtrok :D ale kupila som si od nich maskaru a som velmi milo prekvapena ;)

    OdpovědětVymazat