úterý 16. listopadu 2010

China Glaze Turned Up Turquoise + razítka

Hmmm, nějak jsem se v tom pravidelném přispívání zasekla, že? Mám nějakou krizi nebo co, právě mám na nehtech třetí lak (a dnes půjde dolů), který jsem z různých důvodů nestihla vyfotit... takže jestli to tak půjde dál, můžu blog zabalit :-) Prostě to počasí nějak nekoresponduje s mým bydlištěm, když už je hezky, tak jen odpoledne a já mám okno na východ, takže mám jaksi smůlu, odpoledne mi sem slunce nesvítí. A na to, abych šla fotit před kolej nějak nemám odvahu :-) Sáhnu tedy do starých zásob, zase pár příspěvků přednastavím a budu doufat, že se situace nějak zlepší :-)
Takže jen rychlovka, lak už znáte a orazítkováno je motivem z destičky BM. Opět foceno před přidáním nadlaku, což mě zpětně mrzí, vypadalo to s ním mnohem lépe.




10 komentářů:

  1. Juuu, tak to je nádhera! Taký barokový vzor. Super to vyzerá.

    OdpovědětVymazat
  2. žádná krize, máš to dokonalé !!

    já bych si přála nějakou strašnou divočinu když už se tak nudíš :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá to naprosto dokonale, Peti! A chci taky divočinu :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak toto je dokonalý! Super...skvělý. Ten vzor s tou barvou, to je fakt bezva kombinace. Tyhle si na sobě umím představit v létě (a v ruce cocktail swimming pool :-) )...

    OdpovědětVymazat
  5. No mazec! :) Povedlo se Ti to a i bez nadlaku je to dokonalé ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Veru, děkuji, to jsem ráda, že se ti líbí :-)

    Bubí, kdo říká že se nudím? Právě naopak, teď vůbec nic nestíhám, natož se nudit :-) A nějak s Blaničkou tu divočinu musíte specifikovat, nemám fantazii a nevím co si mám pod tím představit :-)

    Markett, díky, ty fotky jsou taky z léta :-) I když já bych to nosila i teď, s tím problém nemám :-D

    Děkuju nastotisíckrát, Barunko :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Peti, super! Lituju, že mi tyrkys nesluší:-)) Jinak mi taky napadá jen - a specifikovat nedokážu - pěkná divočina :-))

    OdpovědětVymazat
  8. Vy mě překvapujete, jsem si říkala, že to nikomu nebude stát za komentář, prostě nějaký razítkování, no, nic moc originálního :-) Těší mě, že to má úspěch, asi budu zítra zase po delší době razítkovat :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Taky se mi to líbí :)

    OdpovědětVymazat