čtvrtek 4. listopadu 2010

Calvin Klein defining eye pecil Blue Smoke

Co čekáte že vám přijde, když si objednáváte tužku, která se jmenuje Blue Smoke? Modrou? Šedomodrou? Cokoli v čem identifikujete aspoň trošku modré barvy? Já teda ano. Calvin má ale trošku jiné představy, takže mám tužku šedou. Což mi naštěstí nevadí, takže plus pro něj.
Je to klasická dřevěná ořezávací tužka, dokonce má i své vlastní ořezávátko. Je měkká a dobře pigmentovaná. Barva je tedy šedá, nebo šedostříbrná, určitě má studený podtón. Není krémová, spíš metalická, takže háže odlesky, není matná. Na oku drží pro mé potřeby dobře, vypadá pěkně celý den, nemizí a neslévá se mi do vrásek. Nicméně když jsem testovala výdrž na ruce v porovnání s dalšími oblíbenými tužkami (poslední fotka), tak CK byla ta, která se mi setřela nejdříve. Asi bych si ji sama nevybrala, ale byl to dárek k nákupu na jahodě, tak přece ji nebudu pomlouvat, že jo :-) Za vyzkoušení určitě stojí, jen teda pozor na výběr odstínů, bohužel se mi nepodařilo na netu nic moc najít a tak jsem vzala blue smoke, protože modrou mám jen jednu a takhle to dopadlo.



Srovnání s dalšími oblíbenými šedými tužkami, obě jsou ale teplé, zatímco CK studená.
Dermacol 2v1 - nenašla jsem žádný název ani číslo, je to prostě taková tužka a stíny v jednom
CK Blue Smoke
Sephora Crayon Eyes Pencil č. 206


6 komentářů:

  1. Zadarmo tam vidim i tu modrou barvu :D Ale i tak vypadá moc pěkně, škoda, že neumim používat tužky!

    OdpovědětVymazat
  2. Hh :-) Já si bez tužky neumím život představit, potřebuju mít něco pod spodníma řasama, jinak jsem strašně vyblitá... A na to, abych si tam patlala pigmenty jako dřív, jsem moc líná, tužka je rychlejší :-)

    OdpovědětVymazat
  3. To já, když jsem se zkoušela nalíčit s tmavou tužkou, tak jsem zase vypadala jak kur... Asi by to chtělo jedině něco hodně světlého :D
    Ale koukala jsem na Tvoje fotky líčení a líčení s tužkou Ti fakt sluší, kéž bych to taky tak uměla!!

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji, potěšila jsi mě! :-) A ty se určitě podceňuješ, co tahle taky dát na blog nějaké líčení, hm? ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ne že bych na to neměla materiál, ale zatím nemám na fotky líčení ani kapičku odvahy :) No ale není všem dnům konec, tak uvidíme...

    OdpovědětVymazat
  6. Já tam ten modrý nádech vidím celkem zřetelně :-))

    OdpovědětVymazat