pátek 29. ledna 2010

MAC MSF Perfect Topping x Refined x Porcelain Pink

Před časem jsem slíbila že udělám srovnání svých MAC MSF, takže tady je :-)

1. MAC Mineralize Skinfinish Perfect Topping
Tento MSF je největším překvapením, v krabičce hraje všemi možnými barvami, od bílé až po fialovou, ve skutečnosti je ale ze všech nejsvětlejší a nejmíň viditelný. Ačkoli je žíhaný, při každém zašmrdlání štětcem vytváří naprosto stejnou barvu (nebarvu :-), takže není důvod se bát fleků. Na prstu je ještě trošku do béžova, ale na tváři udělá jen velmi jemný lesk. Co se týče struktury, je velmi jemný, stačí jedno přejetí štětcem a je na něm dostatečné množství pro nalíčení.



2. MAC Mineralize Skinfinish Refined
Tento MSF je pro mě osobně velké zklamání, ačkoli se tváří že by mohl být hezky do oranžovo-bronzova, tak vůbec není. Je PT velmi podbný, možná o odstín tmavší jemňounká béžová, na tváři ale rozdíl není vidět absolutně vůbec, klidně bych si mohla udělat jednu tvář s ním a druhou s PT a nikdo by nic nepoznal. To je taky důvod, proč si ho nenechám. Struktura je jemná stejně jako u PT, nicméně tady se musí dávat větší pozor na rovnoměrné šmrdlání štětcem, jak vidíte, tak ten můj je mnohem víc mramorovaný ve spodní části než ve vrchní, a když přejedu pouze jednu z nich, rozdíl v barvě už vidět je.




3. MAC Mineralize Skinfinish Porcelain Pink
Světlounká růžová s jemnými zlatými třpytečkami a růžovým holografickým leskem. Je o něco tmavší než vyšel na fotkách, bledule jako já ho může používat i samotný místo tvářenky. Přijde mi o dost tvrdší než první dva, hůř se dostává barva na štětec a taky mi nejvíc práší.





Všechny MSF vedle sebe: Perfect Topping, Refined, Porcelain Pink



9 komentářů:

  1. Mě se MSF tak líbí, ale když je dám na obličej vypadám jak lesknoucí se prasátko. Ale skvělá recenze a srovnání.

    OdpovědětVymazat
  2. chválím recenzi, ale je vidět, že každé sedne úplně něco jiného. Já mám refined moc ráda, pro mě je jasnou volbou vždy a to i místo tvářenky a PT zas dávám pouze do práce;-)

    No jo, měla by jsi vyzkoušet další msf *
    snbbibi

    OdpovědětVymazat
  3. Day, já ho na celý obličej taky dát nemůžu, taky bych vypadala "umaštěně". Zkoušela jsi ho třeba jen přes tvářenku?

    Bubí, ty provokatérko! Žádnej další MSF, refined půjde z domu a ty další dva mi vystačí na zbytek života :-) Stejně teď nepoužívám ani jeden z nich, dávala jsem je přes matnou tvářenku a teď mám novou třpytivou :-)
    To je vážně zajímavé... a vidíš mezi refined a PT nějaký barevný rozdíl?

    OdpovědětVymazat
  4. No Peti, to mi neřikej, že je refined zklamání, já mám na něj hroznej zálusk...sakriš...ale třeba mi sedne líp jak PT, co mám...hmmm, hmmm, dilema :-D

    OdpovědětVymazat
  5. myslím, že potřebuješ..a prozraď jakou tvářenku máš?
    Já v nich vidím docela podstatnej barevnej rozdíl, PT používám do práce /refined je výraznější/ jen na projasnění na lícní kosti a tak nějak i na způsob tvářenky..refined používám místo tvářenky a dle mého je takový meruňkovo-bronzový a není to taková " pudrovina " jako PT, ale to je jen můj názor /jak víš, amatér/
    snbbibi

    OdpovědětVymazat
  6. Blani, tak já ho vezmu s sebou na srazík, vyzkoušíš a uvidíš... Mně fakt přijde že jsou si s PT strašně podobné, ty fotky celkem odpovídají, jak tam nemám moc toho tmavého mramorování, tak mi dělá na tváři stejný efekt. Takže zklamání určitě není v kvalitě nebo tak, jde jen o to, že jsem chtěla mít zase trošku jinou barvu.

    Lucinko, tvářenku mám Improvise, minerální broskvová, hezky leská, myslím že mi docela sluší a je nejnovější, takže současná favoritka :-)
    Tak nevím, možná fakt bude chyba v tom mým maramorování, já prostě trvám na tom že je mám téměř totožné :-D Ale tvůj názor je stejně tak amatérský jako můj, takže tak, možná to je taky důvod proč sem dávám jen laky a nesnažím se o nějaké recenze, pač tam to deset lidí může vidět z deseti pohledů a neshodnou se v ničem :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Super recenze. :) Peti, jen v těch recenzích pokračuj. ;) A kdyby jsi náhodou neměla na Refined kupce, tak se hlásím. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Veru, jednoho zájemce jsem měla, ale nevím jestli to pořád trvá, zjistím to a dám vědět, ju? :-) Ale stejně jsem teď nalomená si ho nechat, co když začne být víc bronzový až se trošku ošmrdlá?? :-D

    OdpovědětVymazat
  9. Peti, však v klidu šmrdlej. :)) Já jen, že by se u mě měl dobře, kdyby nááhodou. ;)

    OdpovědětVymazat