pondělí 5. října 2015

SpaRitual Jubilee

Jedna z neonek, na kterou jsem se tohle léto strašně těšila, je i Jubilee od SpaRitualu. Několik měsíců čekal na poličce, abych na něj určitě nezapomněla, chtěla jsem pro něj nějakou speciální příežitost, abych s ním měla spojenou nějakou hezkou vzpomínku... A nakonec bych na něj nejradši zapomněla, nebo ještě lépe vrátila čas a nikdy si ho nekoupila!

Proč? Protože na tomhle laku je úplně všechno špatně! V lahvičce je to krásně sytá barva a když ji otočím, zespodu na nálepce je nápis "creme". Čekám tedy lak s normální krycí schopností ve dvou vrstvách (pro mě klidně i plus jedna navíc) a dost mě tedy zklame, že i ve třech vrstvách mi prosvítají konečky víc než s kdejakým lakem na francii! Původně jsem se mu chtěla pomstít a nafotit ho v těch třech vrstvách, ale když jsem viděla, jakou z něj foťák dělá oranžovou šeredu, bylo mi jasné, že takovou hrůzu bych nikdy nenašla odvahu zveřejnit. Proto jsem ho tedy o týden později nalakovala znova, důkladně jsem ho promíchala, abych se ujistila, že je pigment rovnoměrně rozprostřený v lahvičce a nelakuju jen usazenou lehce obarvenou vodu. O moc lepší to nebylo, takže na fotkách ho vidíte v pěti! vrstvách. Řekněme, že takhle krycí je, ale v reálu bylo vidět, že pořád volné konce nehtu prosvítají a působil spíš jako jelly lak. Ani napodruhé se můj dosluhující foťák nepopral s barvou. Je to růžovooranžová neonka, ale na fotkách se prosazuje bohužel jen ta oranžová. Proto je všude blíž realitě spíš lahvička než nehty a ani to není úplně ono. Oranžádu z něj má i Lucka, ale jí narozdíl ode mě krásně kryje ve dvou vrstvách... Možné to určitě je, ale já trvám na tom, že mám řídkého zmetka.

Další věc je, že neuvěřitelně dlouho schne. Dívám se na nehty a říkám si, že je to zvláštní - neonka a neschne matně. Ale kdepak, ona jenom neschne, saténový nádech se začal objevovat snad až po deseti minutách a to i u první vrstvy. O výdrži samotného Sparitualu vám toho moc nepovím, nelíbilo se mi jak samotný vypadá, takže jsem ho přetřela ještě třpytkatým lakem a to drželo dobře, odlakovávala jsem po čtyřech dnech bez oděrek. Jediné pozitivum je, že je to veganský lak, ale to strašně málo a nijak to neovlivní můj názor, že tenhle lak prostě stojí za prd.







9 komentářů:

  1. Jestlipak si lakovala pod úhlem 45 stupňů?!:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D
      teda ale pět vrstev... to by letěl. já umírám už u druhé, jsem v tomhle líná...

      Vymazat
    2. Dejni, lakovala jsem to ze všech úhlů :-D

      Natálko, mně dvě nevadí vůbec, tři taky zvládám v pohodě, i čtvrtou dám, pokud za to ta barva stojí, ale 5 už je vážně vopruz.

      Vymazat
  2. Já bývám fakt hodná, ale 5 je moc i na mě :D Neonky se blbě fotí, i když by mě zajímalo proč?!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nevím, prostě jsou to moc řvavé barvy na to, aby to foťák schroupal :-) Ale pořád doufám, že jednou vyrobí takový, který to dokáže, a já si ho ihned koupím!

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. Děkuju, Barunko :-* Nerada bych to zakřikla, ale po roce a půl trápení mám konečně lepší období.

      Vymazat
  4. Vypadá jak pomeranč. Pět vrstev? Chceš mě zabít nebo co? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No :-D Tak o dlouhých zimních večerech se takový lak dokáže postarat o zábavu :-D

      Vymazat