pondělí 4. května 2015

Kiko 497

Jeden z nejzajímavějších a nejhezčích laků, které jsem v poslední době nosila, je Kiko číslo 497. Je to hlavně proto, že poměr shimmeru v lahvičce a na nehtech je uspokojivý, řekla bych, že takových 80% se na nehty přenese. Což je oproti jiným, ulhaným lakům dost, Kiko dělá co může, aby se předvedl ve své třpytivé kráse :-) 

Je to hlavně díky tomu, že lak nemá čistě krémový základ, už v něm je spousta červeného shimmeru. Plus obsahuje modré mikrotřpytky, které jsou sice na běžném denním světle trochu nesmělé, ale na umělém či na slunci to umí pěkně rozbalit! Lakuje se dobře, stejně tak i kryje - stačily by dvě vrstvy, já mám opět o jednu navíc. Výdrž je u mě taková standardní, třetí den už byly vidět ošoupané konečky, čtvrtý den se začal olupovat.

 I když takhle tmavé odstíny nejsou zrovna mé oblíbené, občas na prostřídání ráda po něčem takovém sáhnu. Na fotkách působí o dost tmavěji na nehtech než v lahvičce, protože fotky samozřejmě nedokáží dobře zachytit ten okouzlující třpyt. Tohle je nutné vidět naživo, takže pokud se do Kiko obchodu dostanete, doporučuji tenhle lak nepřehlédnout.









8 komentářů:

  1. No me moc nevzal, v lahvicce se mi zdal hezcinez na nehtech. Ani jse jeste nedelala srovnani s Chanelem, ale co si pamatuju, tak me moc nebral ani on :D

    OdpovědětVymazat
  2. S jakým Chanelem? Jestli myslíš Taboo, tak ten je oproti němu mega nudnej :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Faaakt? No ja porovnavala jen v lahvich a Chanel se mi zdal zajimavejsi, tak smula no :D

      Vymazat
  3. Já ho teda nemám, jen jsem si ho jednou lakovala u tebe a právě si pamatuju, že na to, jak je v lahvičce nádhernej, tak na nehtech se skoro vůbec netřpytil! A to tenhle jo...

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný! Ten jsem si málem v Římě koupila :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Jůůůů! Až se mě zas budeš někdy ptát, jestli nechci něco v Kiko..:-D

    OdpovědětVymazat
  6. jojooo ...tohoto krasavce mám taky a nedám na něj dopustit :))

    OdpovědětVymazat
  7. To je nádhera...škoda, že nemám Kiko poblíž...

    OdpovědětVymazat