neděle 21. prosince 2014

Bilance za listopad

21. prosince a já teprve dnes píšu první post v tomhle měsíci! Stále je pro mě nemožné si najít na psaní čas v týdnu, protože i když už se náhodou stane, že přijdu z práce relativně brzy, tak u počítače usínám... Prosincové víkendy byly také dost náročné, samé výlety a akce... Ale dva týdny volna jsou přede mnou a já pevně doufám, že se konečně budu moci blogu věnovat, protože mám straaašně dlouhý seznam věcí, o kterých vám chci napsat! Ale pěkně popořadě, začneme bilancí za uplynulý měsíc.

SPOTŘEBOVÁNO
Na téhle straně je toho opět dost málo, nějak se mi nedaří a lahvičky se zdají být nekonečné...

Nivea Happy Time antiperspirant mi sice moc voní, ale co se výdrže týče, žádný zázrak to nebyl, znovu si ho nejspíš nepořídím a když, tak leda na doma či na noc, pracovní zátěž nezvládá.

Rexona Maximum Protection - i článek o těchto Rexonách mám v seznamu restů, protože ta první, kterou jsem měla, na mě opravdu účinkovala, ale tahle růžová ne... 

Bioderma Sensibio H2O je klasika a moje stálice, zásoby se tenčí, už mám poslední půl litr, budu muset dokoupit další (kdybyste věděli o nějaké výhodné akci, budu ráda za tip, děkuji!).


Schauma Fresh It Up! kondicionér je typický zástupce mého nekonečného odsouvání dopotřebování - šampon došel před několika měsíci a mně stála tahle poloprázdná lahvička v koupelně, protože jsem ji prostě neměla s čím používat, že... Bylo tam množství na jedno jediné použití! Takže je konečně po něm, chybět mi nebude, viz recenze zde.

Catrice Prime and Fine pudr mě na zadek neposadil, špatný určitě není, ale matuje hůř než NYC a taky je na pleti víc vidět. Ještě mám sypkou verzi, tak tu taky vyzkouším, nicméně nejspíš zůstanu u NYC, i když má mnohem ošklivější balení.

Dermacol Ritual krém na ruce hrozny s limetkou - díky krému jsem si naprosto zamilovala tuhle parfemaci a teprve pak koupila i sprchový gel, netušila jsem, že by mi tahle kombinace mohla vonět. Krém je co se hydratace týče průměrný, na běžné mazání několikrát denně ale naprosto dostačující. Už mám nové balení doma.

Avon Naturals tělový sprej borůvka a orchidej - žádná změna nenastala, pořád tyhle spreje nemám ráda! Třeba tenhle voněl strašně pěkně, ale musela jsem několik minut čichat alkoholový odér, než se prosadila parfemace... a to mi vadilo, znovu už žádný nechci. Jo a taky lepil, takže o nějakém osvěžení v parném dni nemůže být vůbec řeč.


NÁKUPY
Nákupy jsem tentokrát rozdělila trochu jinak než obvykle, místo skupinek věcí koupených na jednom místě jsem dala k sobě věci stejného či podobného druhu, aby lépe vyniklo, kde mi to nejvíc "ujelo". Na první pohled bych si řekla, že až na ty rtěnky to ale není taková tragédie, ale když si spočítám jak dlouho budu spotřebovávat tři balzámy na rty nebo tři krémy na ruce... Jo, nová finta aspoň trošku funguje, skutečně mě nutí k uvědomění, že je to moc!

Takže 4 nové rtěnky a dvě pastelky.


Nejsem nějaká velká fanynka Eos, doteď jsem si s jedním naprosto vystačila, ale tak nějak se mi přihodily rovnou dva nové... a jeden Skin Food, celkem tedy tři nové balzámy na rty.


4 laky na nehty, vyzkoušet jsem zatím stihla jen Miss Sporty.


2 paletky a jeden mono stín


po jednom kousku řasenka, tužka na oči, pudr a další level BB a CC krémů - jejich spojení v jeden, tedy BC krém :-D


3 krémy na ruce - na Alverde jsem slyšela v poslední době pozitivní ohlasy, Essence jsem nějak rychle spotřebovala a protože mi voní, vzala jsem si ještě jeden a naprosto roztomilý domeček od Etude House!


Péče o pleť - Clinique DDML, naprostá nutnost a moje asi čtvrté balení, Balea mi také dost sedla a koupila jsem druhé balení, zbytek jsou novinky.


Mix co se jinam nehodil...


Asi netřeba komentovat ;-)


A na závěr vzorečky a celá taška miniatur (akce feelunique).


6 komentářů:

  1. Nákupy opět skvělé! Na Basics2 si také brousím zuby, doufám, že budu mít příležitost, si ji koupit za úspěšné zkoušky:)
    Mně se v poslední době spotřeba taky úplně nedařila, ale v prosinci mi došlo celkem dost věcí, tak si na závěr roku alespoň trochu polepším :) :D

    OdpovědětVymazat
  2. Uz su paletky Bourjois v predaji? Kde si ich kupila? Tieto clanky su moje oblubene, rada si pozeram prehlady a upokojujem sa, ze toho nemam az tak vela-tiez musim zacat spotrebovavat, len vzdy sa najde nieco, co chcem vyskusat a musim mat :) UD Basics 2 mam uz 2 mesiace kupene a odlozene, ze az pod stromcek od priatela, dufam, ze budeme spokojne s nou :)
    Este by som sa chcela opytat, ci sa da do popisku napisat, ze co aky je odtien, napr ruzu a laku. Krasne to je! Caorvne Vianoce !!! <3

    OdpovědětVymazat
  3. Same krasne veci. Moc se mi libi stetce RT! Rada bych recenzi o DDML od tebe. No a rtenky to je moje...brala bych je vsechny krome te velvet. Ta mi nevoni.

    OdpovědětVymazat
  4. Wow, ty štětce vypadají úžasně. :) Jinak z toho času si nic nedělej, já to mám obdobně.. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Pekny nakup ale suhlasim presne s tvojim novym usporiadavanim ze ked si to tak clovek zosumarizuje rovnake kategorie az vtedy sa to prejavi. Inac doporucujem aj NYC sypky puder je tiez fantasticky tak ako jeho kolega.

    OdpovědětVymazat
  6. Tvoje nákupy se mi moc líbí :). To mě se teď zase daří pěkně spotřebovávat. Mě zase tahle Rexona vyhovovala,nejlepší antiperspirant, který jsem měla :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat