čtvrtek 8. května 2014

Essence Galactic Glam + srovnání s OPI Catch Me In Your Net

Jojo, opět další kousek od Essence a zase nálož chvály. Galactic Glam mi na fotkách vyšel jako celkem nudný modrý lak, ale ve skutečnosti má velký podíl zelené a je krásně tyrkysový. Znáte Essence Choose Me, OPI Catch Me In Your Net nebo Orly Halley´s Comet? Těm je velmi podobný, jen je o něco méně třpytivý, jak se sami můžete přesvědčit na fotkách dole. 

Lakoval se naprosto bez problémů, byl lehce vodovější a proto jsem dala raději tři vrstvy. Velmi dobře držel, zvládl 4 dny bez jediné oděrky! Bohužel je to ale stejná potvora jako většina laků z jeho barevné rodiny a i přes podlak barví nehty namodro, takže pozor na něj.









Jako zástupce pro srovnání jsem si vybrala OPI Catch Me In Your Net, který najdete na ukazováku a prsteníku. Oba jsou ve skutečnosti víc dozelena, na první fotce se mi to povedlo trošku zachytit alespoň u OPI, jinak ale spíš odpovídají ty ostatní fotky co se rozdílu týče - nepřišel mi nijak výrazný. OPI je jen třpytivější a mini glitry dělají na nehtech takový 3D efekt, jinak jsou ale oba laky velmi krásné. Pokud vám už došel Essence Choose Me, nebo jste si ho nestihly koupit, protože jste v době jeho prodeje ještě tak nebláznily po lacích, Galactic Glam je jeho adekvátní náhrada.
Oba mám ve třech vrstvách bez nadlaku, takže lahvičky top coatu si nevšímejte, byla po ruce a posloužila mi jako neutrální pozadí.





3 komentáře:

  1. mně vůbec nepřijde na fotkách nudný:) ale určitě je v reálu ještě mnohem hezčí:)
    Halley´s Comet od Orly jsem vždycky obdivovala.. jsem si jistá, že jednou podobný odstín budu taky vlastnit.. je totiž fakt krásný:))

    OdpovědětVymazat
  2. Mám ho taky a děsně se mi líbí, jen ty zelenomodý nehty mě vyděsily :-))

    pokud budeš chtít, mrkni na nagellackmaniak.blogspot.cz :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Takhle na fotkách je krásný, ale nevím, jaké je to ve skutečnosti a k jakému oblečení.

    OdpovědětVymazat