neděle 16. února 2014

Rimmel Moisture Renew To Nude Or Not To Nude?

O tom, že má Rimmel nové rtěnky jsem se dozvěděla vlastně až z první blogové recenze. Tedy ony nejsou úplně nové, prý jsou jen inovované, ale já žádnou z těch původních nemám, takže pro mě nové jsou. Hned jsem tedy běžela do Rossmanna podívat se, jaké odstíny se k nám dostaly. Výběr bych zhodnotila jako "nic moc". Všechny růžové mi přišly tmavé, nude se mi nelíbily a proto jsem měla problém, vůbec nějaký odstín vybrat. Nakonec jsem pro sebe přece jen jeden objevila, krásný světlý korálový. Ne že bych už podobnou rtěnku doma neměla, ale to mi ještě nikdy v nákupu nezabránilo ;-) Chytila jsem i nepoužité testery, tak jsem měla jedinečnou možnost vyzkoušet ji i na rtech. A jen díky tomu jsem ušetřila stovku, protože jsem tak zjistila, že rtěnka je neskutečně výrazně parfemovaná a já ji na svých rtech vůbec nesnesu... Ihned po nanesení jsem její nákup zavrhla, ale vůně mi vadila natolik, že jsem si na rtěnku nedokázala nechat a po pár minutách jsem ji musela setřít. Jistě tedy chápete, že jsem příliš nejásala, když na mě vyskočila z obálky...

Jsem docela zvědavá, jak budou mé blogerské kolegyně spokojené s výběrem odstínu, protože z prvních ohlasů se zdá, že buď se v Rimmelu konečně chytli za nos a dali si tu práci se zjištěním, jaké odstíny preferujeme, nebo měli náhodou štěstí a párkrát se trefili. Já jsem dostala odstín z nude kategorie, takže bych vlastně neměla remcat, jenže já zase budu... Nude odstíny nosím a mám je ráda, ale zase to není tak, že bych skočila po každém, který vidím. Některé jsou příliš dohněda nebo dorůžova, jiné jsou moc tmavé nebo mrtvolně bledé... Preferuji rtěnky krémové, ale nevadí mi ani třpytky, jediné co nesnesu, je shimmer. STŘÍBRNÝ shimmer, peklo největší! Ve rtěnkách ho prostě nemůžu, výsledný odstín na mě působí nemoderně, lacině, ala osmdesátky (namátkou jsem ho kritizovala třeba tady u rtěnky Yves Rocher). Takže ačkoli by se mi základová barva líbila, toho stříbrného lesku je tam tolik, že pro mě dělá z rtěnky nenositelnou. Což je už druhá věc, pač ta vůně je samozřejmě stejná a stejně intenzivní jako u té rtěnky, kterou jsem si zkoušela v drogerce. Připomíná mi nějaký krém na opalování... Je fakt, že po nějakých 15 minutách vyprchá, nebo ji přestanu vnímat, ale nějak nemám důvod tu čtvrthodinu "trpět", když mám spoustu jiných rtěnek, jejichž parfemace mě neobtěžuje.

Jinak považuji rtěnku za povedenou, je velmi příjemná, krémová a lesklá. Řekla bych, že rty vysušovat nebude, ale jistá si tím být nemůžu, protože jsem ji měla pouze párkrát. Líbí se mi i to nové balení, je fakt, že se snaží napodobit rtěnky Maybelline, ale já s tím nemám problém, tento obal mi připadá zajímavější. Nebýt té parfemace, běžela bych si na Asos vybrat nějaký z odstínů, které se k nám nedostaly, takhle mám ale smůlu a sbírku o tenhle kousek nerozšířím. I přesto rtěnku spíše doporučuji, pokud vám bude vonět a zaujme vás odstín, myslím, že kvalita vás nezklame.

Děkuji za poskytnutí rtěnky firmě Rimmel.









19 komentářů:

  1. já mám dvě ze staré a jednu z nové a nějakou extra parfemaci jsem nepostřehla. možná je to tím, že můj nos není schopen cítit pomalu nic. (nikdy ze sebe necítím parfém, nikdy, už si začínám myslet, že je to nějaká porucha)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám nos naopak velmi citlivý :-( Když je mi to příjemné, tak vůně může být sebesilnější a nevadí mi, ale jak mi nesedne, je to průšvih.

      Vymazat
  2. já jsem si pro sebe po dlouhém vybírání vybrala odstín Piccadilly Pink, ale taky mi výběr odstínů celkově přijde nic moc... jsem ale ráda, že v sortimentu zůstal odstín Vintage Pink, protože ten miluju a určitě si koupím nový kousek, až vypotřebuju ten starý. to nové balení se mi naopak nelíbí vůbec! :-( to staré bylo mnohem bytelnější a elegantnější. to nové je z fórového plastu a vadí mi právě i to, jak se snaží kopírovat Maybelline. škoda toho shimmeru v tvojí rtěnce, protože odstín by ti moc slušel!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Piccadilly Pink je moc pěkný odstín, ale na mě už by byl asi moc výrazný. Doufám, že taky bude recenze! :-)

      Vymazat
    2. určitě bude! :-) snad co nejdříve.

      Vymazat
  3. Mám jednu a mám ji ráda :) Ta vůně mi neva, vlastně mám docela ráda voňavé rtěnky

    OdpovědětVymazat
  4. Ten odstín vypadá fajn, ale více se mi líbily ty narůžovělé. Já jsem od nich měla kdysi nějakou rtěnku a byla fajn, od těch "nových" jsem zatím viděla jen šest odstínů, což mi přijde nějak málo...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás v Rossmannu jich bylo docela dost, 12 určitě, možná 15...

      Vymazat
  5. Ty jo a to mě se zase líbí moc. Já dřív taky stříbro zavrhovala úplně, ale pak se mi jedna podobná dostala do ruky a nevypadá to špatně, já jsem celá hodně "teplá" a když přidám ještě rtěnku, tak je to fakt moc, zjistila jsem, že rtěnku potřebuju bu´d úplně neviditelnou nebo do studena, což u jinak teplých odstínů docílím jen tím stříbrem...

    OdpovědětVymazat
  6. Mam uplne stejne naprd odstin jako ty - a potvrzuju, ze je hroznej

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdyby Renča nenapsala, že se jí líbí, tak si myslím, že se nemůže líbit nikomu...

      Vymazat
  7. Tak u mě se odstínem netrefili! Mám odstín se stříbrným shimmer, což taky bytostně nesnáším a je to ohavný! Ale jinak jsem se rtěnkou spokojená, nebýt toho hnusáckýho odstínu, tak jsem spokojená a nemám důvod remcat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nechápu proč tam ten shimmer cpou, podle mě jsou takové odstíny úplně out...

      Vymazat
  8. nude odstín vypadá celkem hezky i balení je pěkné.

    OdpovědětVymazat
  9. Mám ji v odstínu „Latino" a osobně jsem spokojená. Jenom jsem si na síti vybrala odstín (Gotham) a jako na potvoru jej k nám zrovna nepřivezli:-) Škoda:-)

    OdpovědětVymazat
  10. Mně se na tvých rtech teda líbí hodně a jak jsem se dřív stříbrného shimmeru taky bála, tak se mi právě u té YR rtěnky potvrdilo, že mi sluší, takže už se ho nebojím:-)

    OdpovědětVymazat