středa 4. prosince 2013

Bilance za listopad

1. spotřebováno
Tenhle měsíc se mi nějak nedařilo. Mám pár věcí, které chci do konce roku dodělat, ale i když se snažím, na dno jsem zatím nedosáhla. Taky chci zase udělat trošku čistku, prodat / darovat / vyhodit věci, které už nepoužívám, tak snad bude prosincová bilance bohatší. Teď ale pár slov k té listopadové:

Melvita Apricosma hydratační tonikum - tonery tu měly být v sobotu, ale nějak jsem post zapomněla dopsat, tak jsem ho zařadila až za bilanci. Stručně řečeno nemám co bych tomuhle toniku vytkla, znovu ho ale mít nemusím.

Nivea sprchový gel Water Lily - moje stálice, mám tyto sprchové gely s olejovými kuličkami moc ráda. Určitě si ho koupím zase.

Alverde pistáciový sprchový gel - prošvihla jsem o 2 měsíce expiraci a na vůni to bylo znát, nebyla mi moc příjemná. Používat se to dalo, nic jsem ze sebe po umytí necítila, znovu ho ale nechci.

Alverde pistáciové tělové mléko - též po expiraci, v tomhle případě to ale vůni nijak neovlivnilo, a to bylo na rozdíl od sprchového gelu otevřené skoro rok! Stálo mi v koupelně a používat ho jsem se musela hodně nutit, bylo totiž hrozné! Skoro nehydratovalo, dlouho se vsakovalo a když se tak konečně stalo, zůstala jsem ulepená. Fuj, už nikdy víc a pokud se mi dostane ještě někdy do rukou výrobek s podobnými vlastnostmi, přísahám, že poletí do koše rovnou!

Adidas Fresh Vibes - příjemná vůně, v práci ráda používám tyhle svěží sportovní vůně, ačkoli většinou sahám po značce Puma. Opětovný nákup nevylučuji.

Clinique 7 day scrub - top výrobek, strašně mě mrzí, že mi došel! Moc jsem od něj nečekala, ale hodně mile mě překvapil, je to zatím nejlepší peeling, co jsem vyzkoušela. Byl akorát tak hrubý, vůbec mě nedráždil a pleť po něm byla až neuvěřitelně hebká. Rozhodně si koupím plné balení.

Thinner - není úplně kosmetika, přesto jsem ho sem zařadila, když mi došel. Je to nepostradatelný pomocník, ředím s ním zejména nadlaky, ale pomůže i lakům barevným. Jen vyprchává, takže se nevyplatí kupovat balení "do zásoby".

Manhattan pudr - už je ho tam jen po krajích a houbička se mi při praní rozpadla úplně, takže bylo na čase se s ním rozloučit. Mám ho opravdu ráda a používala bych ho dál, bohužel ale doma mám několik balení v odstínech 2 a 3, což je na mě momentálně tmavé, takže je musím poslat pryč a spotřebovávat další pudry, které vlastním. Bohužel ale většina z nich je transparentní a tento i trochu kryl, proto mi vyhovoval, maskovala jsem s ním nos, protože tam mi makeup nikdy nevydrží.

OPI Avojuice kokos + meloun - další spotřebované melounové mlíčko a teď už tam na mě čekají samé méně oblíbené vůně :-) Hydratuje málo, znovu ho mít nemusím, jen dodělat ty zásoby.

Bioderma Hydrabio micelárka - růžová to sice není, ale i tak je fajn, používala jsem ji na cestách a odličovala s ní i oči a nedráždila mě. Znovu ji nepotřebuji, jsem věrná verzi Sensibio.

Chanel Hydramax+ - v Sephora kalíšku byl vzoreček krému od Chanelu, který jsem dostala od Míny (děkuji!). Moc hezky voněl, na den mi hydratací stačil i teď když je chladno, ale moc se mi nelíbila ta konzistence, byl hodně silikonový. Ráda jsem vyzkoušela, plné balení mít ale nemusím. 


2. nákupy
Zase jsem se párkrát neovládla, a tak se mi tu za ten měsíc nastřádalo pár věcí... Sada od Biodermy je dárek za předplatné InStylu (ještě tam chybí sérum, ale to půjde pryč, mám ho vyzkoušené ze vzorečku a nesedlo mi), pak blbůstky z ebay - umělé řasy a štětce, dole lak Chanel, první objednávka z PlumFoolery shopu, opět nějaké asijské radosti z ebay a BBčko Gino McCray je od 50 shades od Anna. V poslední řadě je lak Pupa a řasenka a lak Gosh, které jsem dostala od sestřiček Verunky a Zuzky (děkuji!), a pak už jen drobnosti z Rossmanna.


9 komentářů:

  1. Ja som tiež mala podobné riasy z eBay a sú fakt hrozné! Daj vedieť či aj tie tvoje sú na tom podobne :)
    Nikavero

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jich mám z ebay už několikero z dřívějška a s většinou jsem spokojená :-) Ale nejsem na řasy moc náročná, když si je beru jen na chvíli párkrát do roka.

      Vymazat
  2. Ty krémy na ruce Essence mě letos vůbec neoslovily, přišlo mi, že všechny příchutě vydávají hrozný puch. Jinak na ten peeling si po tvém názoru borusím zuby, zrovna nějaký potřebuju :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si tedy příjemnou vůni taky představuju jinak, ale dá se to :-) Peeling fakt doporučuju! Koukala jsem, že v Sephoře stojí okolo 700Kč, akorát není moc velký, má jen 100ml.

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. Splendeur. Psala jsem to do diskuze na FB cos založila (ohledně Fannu) a fotka je na Instagramu - vůbec mě nesleduješ a nečteš! :-P

      Vymazat
    2. A jo, to jsem si nějak nespojila... A instagram nemůžu sledovat, když mam blbej telefenon:-P

      Vymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucko, komentář jsi sice smazala, ale přesto ti odpovím :-) Nevidím v těch thinnerech žádný rozdíl, kupuji ho většinou na modeláži, ten současný mám z Interbeauty.

      Vymazat