úterý 12. listopadu 2013

OPI Play The Peonies

Začněme fakty - dala jsem tenhle lak pryč. Možná se některé z vás budou divit proč, vždyť je přece krásný... Já bych řekla, že je spíš fotogenický. Většinou mám problém vybrat fotky, které by se mi líbily, ale tentokrát to bylo přesně naopak, téměř na všech vypadal perfektně (ehm, pomineme-li ten nehezký otřep na prostředníčku). Moc mu to sluší na přímém světle, slunce z něj vytáhne růžovou i shimmer a lak vypadá jako stvořený pro princeznu. Jenže on má i svou šedou stránku... asi jako na předposlední fotce (resp. třetí od konce když počítáme i tu srovnávací). V reálu ta šedá vynikala mnohem víc, já chtěla něžnou Šípkovou Růženku a přitom jsem dostala lehce ušmudlanou Popelku. Proto musel jít, nevyhovoval mým představám. A to šanci dostal rovnou 2x - nesedl mi hned napoprvé, a tak jsem ho zařadila k lakům na prodej, ale než jsem ho poslala dál, zkusila jsem ho znovu, abych se náhodou neunáhlila. To se nestalo, jen jsem se utvrdila v tom, že tenhle kousek u mě doma nemá své místo.
Lakoval se fajn, ačkoli lehce pruhoval, což mi taky vadilo. Mám 3 vrstvy bez nadlaku.








Definitivní rozhodnutí padlo, když jsem si ho srovnala s A England Iseult. OPI je spíš metalický, zatímco A England má jen jemný shimmer. A kromě toho je opravdu čistě růžový, bez šedého podtónu. Když se k tomu přičte lesk, který má sám o sobě i bez nadlaku, máme vítěze!
OPI - ukazováček a prsteníček
A England - prostředníček a malíček


6 komentářů:

  1. Po prvej vete som sa teda čudovala, prečo si ho dala preč, po prečítaní celého článku ťa však úplne chápem, mať doma Iseult, tak OPI-ho pošlem preč aj ja :) A pri porovnaní máš maličkú chybu v texte, máš tam dvakrát napísaný prostředníček :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za upozornění, opraveno :-)
      Jsem ráda, že to vidíš stejně :-)

      Vymazat
  2. Škoda, je fakt, že na fotkách vypadá pěkně, ale naprosto tě chápu, když se v něm necítíš, tak musí letět :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrovna v mém případě to není žádná tragédie, přijít o jeden lak :-D

      Vymazat
  3. Iseult je dokonalý, vydrží bez poškození celý týden a navíc je prostě nádherný. Jen mě trochu mrzí, že už se bude pomalu těžko shánět... už mám skoro polovinu lahvičky pryč, rychle mizí, jak se musí dát tak tři vrstvy, aby vynikl .)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Být spotřebitelka, asi by mě to taky trápilo, ale myslím, že já si s jednou lahvičkou vystačím na celý život :-)

      Vymazat