čtvrtek 28. listopadu 2013

Gabriella Salvete Sugarbabe

Protože na celý prosinec plánuji sérii lakových postů s barvami, které se hodí k Vánocům a v lednu už budu silně neaktuální, protože všechny blogerky už budou mít dávno všechny nové Stars laky nafocené, rozhodla jsem se, že co nejdříve nalakuji aspoň jeden z nich. 

Když jsem si šla tyhle laky koupit, u čtyř z nich jsem si byla 100% jistá, že je "potřebuji", u dalších čtyř jsem si řekla, že bych bez nich asi mohla žít, ale jsou pěkné, ve slevě (kupovala jsem v Tetě za 60Kč) a že by mi vůbec nevadilo, kdyby mou sbírku obohatily, takže skončily v košíku taky. No, ale co s tím devátým? Převracela jsem Sugarbabe v ruce dobrých 5 minut, zkoušela jsem, jak půjde k barvě mojí kůže a přemýšlela, jak brzy se ozve ta maniačka ve mně a já se pro něj budu vracet, případně jestli to vydržím o něco déle a přemůže mě to až akce v Tetě skončí a já ho půjdu koupit za plnou cenu. Nakonec jsem si tedy domů odnesla celou devítku, protože i kdyby se mi nakonec nelíbil, mám ho komu darovat.

A jaké jsou mé dojmy po nalakování? Podobně rozporuplné jako v obchodě. Starorůžová barva není špatná, ale navzdory stříbrným odleskům je na mě dost teplý, v určitých úhlech skoro až lososový. Lakoval se dobře, světlý odstín zamaskuje menší nepřesnosti v aplikaci (a detailní fotka je zase zvýrazní ;-)), mám tři tenké vrstvy. Hrubý povrch není nic pro mě, takže jsem opět přidala 2 vrstvy nadlaku - moc to lak nezměnilo, na dotek je sice krásně hladký, ale nemá žádné velké třpytky, které by top coat zvýraznil, takže si zachoval pískový vzhled, což se mi docela líbí. Výdrž doplním později, píšu tenhle post 3 hodiny po nalakování, takže zatím vypadá samozřejmě super.

Co si o něm myslíte vy? Líbí se vám? A který z nových odstínů je vaším favoritem?







 


s nadlakem

15 komentářů:

  1. Ahoj :-) Mně tedy také moc nezaujal... Ale asi brzy dojde na Lavender Love, Clementinu a Blueberry Milkshake :-) Nepohrdla bych samozřejmě asi žádným, ale tyhle 3 mě zaujaly hned na fotce, když ji Gabriella zveřejnila :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Sugarbabe jsem právě v drogérce s klidem nechala, ta barva se ke mně vůbec nehodí. Na Tobě ale vypadá moc pěkně (máš to precizně nalakované, jako vždy). ;-) Já mám z nové kolekce Blu Imperiale, Blueberry Milk a Eleganzu. ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, lichotnice :-) Eleganza patří i do mé top čtyřky :-)

      Vymazat
  3. Mě teda Sugarbabe nezaujal, mám Elganzu a ještě na dva si brousím zuby, obecně mi takhle "várka" připadá nejlepší... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou vážně krásné, Eleganza patří i mezi moje favority :-)

      Vymazat
  4. Práve, mala som úlne rovnakú dilemu - tiež som ho prevracala v rukách asi 5 minút, vziať či nie, až som ho nakoniec odložila, že bude moc teplý. A dobre som urobila, si myslím :) Inakšie mám z tých nových len Brown sugar, ktorý je síce super, a keby tam práve tie vačšie trpytky neboli, tak by bol dokonalý. Inakšie sa mi hodne páči ten modrý, ale moc by som ho nevyužila, tak som ho tam nechala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se právě líbí spíš když tam jsou velké třpytky, samotný písek mě zase až tak nebere :-)

      Vymazat
  5. Pro mě to budou asi všechny nové kousky :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že nejsem sama kdo musel mít všechny :-D

      Vymazat
  6. Ten lak mě v drogerii vůbec nezaujal, ale na Tvých nehtech vypadá krásně..achjo..budu si pro něj muset skočit :))

    OdpovědětVymazat
  7. To jsi asi první u koho jej vidím. Upřímně? Příjemná milá nenápadka, dobře nositelná. Imho ti sluší. Pro mě by to asi must-have úplně nebyl, a taky záleží kolik podobných odstínů máš ve své sbírce :)
    Jo a docela mě mrzí, že od druhé generace nemají prakticky žádné Starsky ty glitry. Sice na ně spousta slečen nadávala, ale některé odstíny by dozajista ozvláštnily a vylepšily. Vlastně se mi některé barvičky vůbec nechce kupovat, protože ač pískáče, působí na mě až moc obyčejně; mít v sobě glitry, jdu po nich hned. A tohle není výjimka ;-)
    Verunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprostý souhlas, Verunko, já bych byla taky spíš pro větší glitry! Na druhou stranu musím říct, že po nalakování se mi s nadlakem ty laky líbí víc, než jsem čekala - teď mám Lavender Love.

      Vymazat
  8. Krásná barva, myslím, že si lak pořídím. Mimochodem, můžu se zeptat, jakou používáš péči o nehty a kůžičku, že jsou vždycky tak upravené?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Používám CND Cuticle Eraser na změkčení kůžičky, pak ji oříznu, zbytek zatlačím a namažu máslíčkem Burt´s Bees (Lemon Butter Cuticle Cream).

      Vymazat
  9. Já se tedy přiznám, že mne naopak barvička zaujala a samotný lak mne pobavil už v názvu.

    Jinak jsem na ně hned ze začátku dělala swatche, patřila jsem k těm šílencům, co to museli mít za plnou cenu a hned všech devět :-D

    Já jsem ale přesně opačný typ co ty... s top coatem mi to přijde odporné (omlouvám se za ten výraz) a hlavně ty velké třpytky se mi tam nelíbí. Tyto shimmerové, případně matné, ty byly nej.

    Jinak ale poslední rozšíření drželo prozatimně dobře, až na eleganzu, první nalakování nepřežilo den.
    Sugarbabe a Blueberry milk za to přesahovaly 4 dnů

    OdpovědětVymazat