pondělí 18. listopadu 2013

MAC Peach Blossom

Se mnou a rtěnkami je to těžké. Vždycky si koupím nějakou novou a když mi sedne, stane se na pár dní či týdnů favoritkou a ostatní téměř nemají šanci být použité. Pak ji nahradí jiná, takže tu první odložím a řeknu si, že o ní napíšu "někdy"... Jenže z někdy je většinou nikdy, a tak se mi tu hromadí resty. Tak jsem si řekla dost, o současné rtěnce číslo jedna vám napíšu hned!

Rtěnku jsem si přivezla z Prahy cca před měsícem. Chtěla jsem napsat, že jsem si ji koupila, ale tak to nebylo - poprvé v životě jsem využila akce BACK2MAC, a tak ji mám vlastně zadarmo. Neměla jsem předem vybraný žádný konkrétní odstín, říkala jsem si, že si vyberu až na prodejně z aktuální nabídky, abych nebyla zklamaná, že nemají co zrovna chci. Byla jsem v prodejně na Andělu a slečna se mi tam věnovala a s výběrem mi pomáhala. Svou představu jsem specifikovala jako světlou neutrální barvu, spíš dorůžova než dohněda, raději lesklou než matnou. Tato mě ve stojanu zaujala na první pohled, ale slečna po ní sáhla asi až jako po šesté v řadě a stejně jako ostatní mi ji čmárla na ruku, takže jsem měla srovnání a pořád se mi líbila ze všech nejvíc. Pak proběhlo ještě vyzkoušení na rty a bylo rozhodnuto - tohle je přesně odstín, který chci! Rtěnku jsem dostala bez krabičky, prý se to tak dělá - máte někdo zkušenost? Ne že by mě to nějak trápilo, jen jsem moc nepochopila proč to tak je.

Doma během jejího používání se mi potvrdilo, že jsem vybrala správě, odstín mi opravdu sedl. Je to světlá růžová (tím myslím opravdu barvu té květiny, něco jako tohle, v angličtině bych napsala rose pink), řekla bych že neutrální, protože v balení nebo na ruce se tváří spíš studeněji, na rtech ale občas vykoukne i trošku té broskvové a odstín je rázem teplý. Obsahuje shimmer, ale je tak drobounký, že na rtech ho vůbec nevidím, vnímám ten odstín jen jako hodně lesklý. Na denním světle se zdá, že shimmer je stříbrný, pod umělým světlem pak vynikne, že je různobarevný, ale jak říkám, není to vůbec podstatné.

Balení je prostě MAC, já už jsem si na černé tampony zvykla a nic proti nim nemám :-) Rtěnka má cremesheen finish, takže je krásně krémová a není úplně krycí, spíš polosheer - taková balzámortěnka, jako známe třeba od Essence, různých chubbíků nebo L´oréal Caresse rtěnek. Úplně nádherně voní! Bože, jak já miluju tu parfemaci MAC rtěnek! Mohla bych ji čichat pořád, je sladká, vanilková. Výdrž je kvůli krémovosti samozřejmě slabší, ale pokud nejím, zvládne klidně 2 hodinky.

Rtěnku jsem si prostě zamilovala, okamžitě se stala mým nejoblíbenějším odstínem od MACu a i jednou z nejoblíbenějších rtěnek vůbec. Pokud máte rády tento typ barev, rozhodně ji doporučuji vaší pozornosti. Jen možná budete muset obejít více prodejen, v době mého nákupu ji neměli ani v Palladiu, ani na Floře.








21 komentářů:

  1. ten odstin je nadherny!!
    krasa
    http://sienastyle.blogspot.it

    OdpovědětVymazat
  2. odstín je nádherný:) Mohla bych se prosím zeptat, co je to za akci BACK2MAC?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když přineseš do prodejny 6 prázdných obalů od produktů MAC, můžeš si vybrat zdarma rtěnku :-)

      Vymazat
  3. Peti zrovna nedavno sem si od kolegyne nechala privezt z prahy rtenku na b2m a taky byla bez krabicky..
    Proc ale to netusim ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Budu se na to muset zeptat Dianky, vrtá mi to hlavou :-)

      Vymazat
  4. Tiez by som rada vyskusala nejaky MAC produkt, ale slovenský trh je slabota...
    Momosbeautydiary. blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chce výlet někam za hranice, aspoň k nám, i když ty ceny tady nejsou nic moc...

      Vymazat
  5. Já už si taky černý tampon chci pořídit:-D:-) je krásná!!

    www.lucieglam.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Co to znamená ta akce BACK2MAC ?? Děkuju :DD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když přineseš do prodejny 6 prázdných obalů od produktů MAC, můžeš si vybrat zdarma rtěnku :-)

      Vymazat
    2. Ahá, děkuju moc :)

      Vymazat
  7. ten je krásny :) planujem si kupit ruž od MAC ale to vyberanie bude ťažke :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu, mají opravdu spoustu krásných odstínů, já už mám vybrané dva další :-)

      Vymazat
  8. Odstín přesně pro mě, už bych si konečně nějakou rtěnku od MAC chtěla taky pořídit. Jen na podzim bych brala nějakou tmavší, hnědo-červenou co by mi dokonale sedla k tónu pleti, to bude asi oříšek...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Po těchto barvách se vůbec nedívám, tak nevím, ale věřím, že u MACu takovou objevíš :-)

      Vymazat
  9. to je fakt hrozně krásná barva!!!

    A.

    OdpovědětVymazat