neděle 10. listopadu 2013

Famous High Impact Lash

Dnes pár slov k řasence, kterou bych si sama nikdy nekoupila, ale když už jsem ji dostala jako dárek k nákupu, tak jsem ji alespoň vyzkoušela. 

Řasenka High Impact slibuje především prodloužení řas... a to přesně podle mě vůbec nedělá. Když nemám řasenku, tak to sice vypadá, jako že řasy skoro nemám, ale z určitého úhlu je vidět, že jsou relativně dlouhé, jen velmi slabé. Takže prostoru pro optické prodloužení mají řasenky dost, tato to ovšem vůbec nezvládla. Nabarvila jen ty silnější části řas a na tenčích se téměř neuchytila. Mezi jednou a dvěma použitými vrstvami není téměř žádný rozdíl, řasy jsou zvýrazněné jen lehce, působí velmi přirozeně. Ve třetí vrstvě už jsou obalenější barvou, takže vypadají silněji, zároveň už ale mají tendenci se k sobě zlehka slepovat. Já jsem si tedy nevybrala a výsledný efekt se mi nelíbí tak ani tak.

Další kámen úrazu je v tom, že je řasenka voděodolná. Ani takové řasenky nepoužívám, protože to nepotřebuji, nemám s jejich výdrží problém ani nijak často nepláču :-) Proto mám raději obyčejné, kvůli snadnějšímu odličování. A tato se právě odličuje hodně špatně, ani dvoufázový odličovač si s ní nedokázal poradit, oko jsem musela hodně dřít a řasenka tvořila cucky, které jsem měla rozmazané všude okolo, jen na tamponku držet nechtěly. Na něco takového jsem neměla nervy, takže jsem řasenku darovala dál.

Na druhou stranu řasenka nemá vůbec špatný kartáček, protože má hodně štětinek. Je tedy umělý, což sice nemám moc ráda, ale s tímhle se mi pracovalo dobře, ani jsem si nijak neušpinila oko. Pro někoho s hustými řasami by mohl být opravdu výborný a pokud ji nepřevstvíte jako já, budete si užívat neslepených řas bez jakýchkoli žmolků. Balení jako takové se mi líbí, straka ve mně se raduje, že někoho napadlo udělat třpytivou celou řasenku :-) Třpytí se ale pouze opticky, na dotyk je hladká. 

Coby prodlužující řasenku ji doporučit nemůžu, protože to prostě neumí. I když je levná a vzhledově atraktivní, pokud máte krátké řasy, raději se jí vyhněte. 






bez řasenky


1 vrstva


2 vrstvy


3 vrstvy


6 komentářů:

  1. Famous nemá obecně moc dobré řasenky...

    OdpovědětVymazat
  2. 3 vrstvy síce na obrázku vyzerajú slušne, ale čo z toho, keď iné to vedia už pri prvej

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak! Navíc ta fotka trochu klame, jak je z jiného úhlu než ty předchozí.

      Vymazat
  3. Tak dík teda:-D Máš recht, je naprosto příšerná, když ani těch 10 vrstev nebylo vidět- no dobře, ty už trošičku jo, tak jsem byla naštvaná, ale když jsem jí asi hodinu odličovala z celého obličeje, tak jsem tě docela proklínala:-D Horší řasenku jsem snad ještě neměla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha :-D Tak jako mohla jsem ji hodit do koše, ale zase jsem nechtěla aby sis myslela, že jsi o něco přišla!

      Vymazat