čtvrtek 3. října 2013

Rimmel Total Eclipse

Po neaktuálním laku pro změnu jeden velmi aktuální! A to jednak protože laky Space Dust jsou podzimní novinkou od Rimmelu a také je to lak, který mám nalakovaný právě teď. 

Nemám ráda pískové laky ani tmavé barvy, ale tomuhle kousku prostě nešlo odolat, na podzim je jako dělaný a i já občas ráda prostřídám světlé barvy něčím temnějším. Hrubý povrch ale neocením za žádných okolností, takže jsem lak doplnila nadlakem a to jeho třpyt vynikl tak, že na slunci jsem se nemohla na své nehty vynadívat! Lakuje se dobře, v první vrstvě je vodovější, takže mezi třpytkami je vidět i černý základ, ale druhá vrstva je už dokonale krycí a opravdu stačí, ačkoli já mám zase o jednu navíc, jak už je mým zvykem. Olupovat se mi začal dnes, kdy ho mám třetí den, takže výdrž je průměrná. Zatím nevím, jak půjde dolů, ale četla jsem, že to není taková hrůza, tak to nejspíš zkusím bez alobalu.

Už jste tuhle kolekci laků viděly? Líbí se vám? Já se musím vrátit ještě pro Auroru, v prodejně mi přišla moc dohněda, ale na fotkách vypadá nádherně, takže ji přece jen potřebuji :-)








s nadlakem





12 komentářů:

  1. Total Eclipse vyzera super, vcera som nad nim rozmyslala, ale asi by som ho nevynosila, aj ked na tebe vyzera super :) Ale po Auroru sa dnes mam v plane vratit aj ja :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já auroru pořídila před týdnem ale byl to boj... Nejdřív jsem si v obchodě říkala že je moc růžová, že to bude hnusný (ale že na fotkách vypadala báječně). Nakonec jsem nalakovala - a sice nesnášim hnědou i růžovou (vidím tam něco mezi - spíš malinko do hněda, ačkoliv v lahvičce se mi zdá spíš růžovej), ale není tolik vidět, přebíjí to miliardy třpyteček, opravdu jak písek u moře :) Z těch pískových co jsou v česku je asi nejunositelnější a nejpřirozenější. Ale nejradši bych nějaký opravdu béžový :/

    OdpovědětVymazat
  3. nemůžu se dočkat až dorazí i k nám na sever. Určitě si tuhle novinku nenechám ujít

    OdpovědětVymazat
  4. to je ale krásná barva a přijde mi, že s tím topcoatem to vypadá lépe :)

    OdpovědětVymazat
  5. Hned jak jsem viděla promo fotky, tak jsem věděla, že pro tenhle musím jít :D :D Je z nich nejzajímavější a nejkrásnější. Hrubá textura mi nevadí, ale s top coatem je nádherný <3

    OdpovědětVymazat
  6. přesně tenhle jsem si minulý týden taky koupila, v obchodě se mi líbil nejvíc a je prostě nádherný! nejvíc se mi líbí těsně před tím, než zaschne a pak se vždycky venku přistihnu, jak si koukám na nehty :))

    OdpovědětVymazat
  7. OOOoo to je nádhera..!!! S nadlakem je úžasnej!! Ale bez nadlaku vypadá taky moc pěkně..:))

    OdpovědětVymazat
  8. No to je dokonalá barva :-) :-O

    Zvu Tě na Giveaway, pokud máš zájem, mrkni se :-)
    http://ms-janik.blogspot.cz/2013/11/giveaway.html

    OdpovědětVymazat