pátek 11. října 2013

P2 Be Divine!

Minulý týden jsem byla na skok v Německu a nemohla jsem samozřejmě vynechat návštěvu DM. Ačkoli ve městě, kam jezdíme, je prodejna dost malá (Aussie jsem hledala marně), dekorativní kosmetiku P2 tam mají a já si jako vždy odnesla pár kousků. Vlastně tentokrát toho bylo docela dost - 5 laků, 3 stíny, rtěnka a tužka na oči. Ale o tom potom, dnes první z laků.

Krémové laky už mě neberou, těch mám doma mraky, takže jsem hledala unikátní a zajímavé odstíny, které jsem našla v kolekcích Lost in Glitter a Sand Style. Tenhle mi přišel asi ze všech nejkrásnější, myslela jsem, že je to mix modrých a růžových glitrů. Že jsem se spletla jsem poznala už při první vrstvě při lakování - glitry jsou jen růžové, modrá je základová tekutina. Označila bych ji za jelly, ačkoli ve skutečnosti je tmavší a více krycí než na fotkách. Lak podle mě v reálu vypadá o 100% lépe. Lakoval se mi špatně, ale byla to moje chyba - lakovala jsem ho pozdě, někdy v půl páté odpoledne a spěchala jsem, abych stihla ještě nějaké světlo na focení a taky veta, který má do šesti. Nenechala jsem tedy důkladně zaschnout podlak - speciální slupovací pod glitrové laky (brzy bych vám o něm chtěla napsat samostatný článek). Vím o něm, že déle schne, ale tentokrát jsem mu prostě potřebný čas nemohla dopřát, a tak se mi na měkkém povrchu lak hrnul a táhnul jako lepidlo. V druhé vrstvě už to bylo lepší, ale lak strašně málo kryl. Opět ten časový press, věděla jsem, že víc než tři vrstvy dát nemůžu, a tak jsem tam tu třetí doslova "nakydala" abych vytvořila co největší nános. Fungovalo to a s výsledkem jsem byla v rámci možností spokojená. Na to přišla ještě vrstva SV, udělala jsem pár fotek a před pátou už jsme byli u veterináře. Žádný nehet jsem si neponičila, ale lak se začal olupovat už druhý den. Jen trošku a jen na palcích, jinak držel ještě další dva a pak jsem ho sloupala úmyslně. 

Vážně škoda, že tu P2 nemáme, tenhle kousek je krásný a ráda jsem ho nosila. Určitě stojan P2 omrkněte, pokud se dostanete do Německa.






15 komentářů:

  1. No tak toto je naozaj krásna nočná obloha!

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je nádhernej kousek. :) Už jsem na ty laky P2 docela slušně namlsaná jak tak na ně koukám. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem namlsaná stejně jako Romča. Už se teším do Německa až jim tam vybrakuju celý P2 stojan :D

      Vymazat
  3. ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá, to chci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ti ho mohla aspoň půjčit... chceš ho dovézt?

      Vymazat
  4. No tak na tenhle určitě kouknu.. Obecně P2 kosmetiku mám ráda, jejich rtěnky jsou super!

    OdpovědětVymazat
  5. vážně škoda že tu p2 není. je to krásný a zajímavý lak :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Wow, galaktické třpytivé nehty :) Vypadá fakt nádherně.

    OdpovědětVymazat
  7. moc hezký, přesně moje barvy :) zatím nemám nic od P2 :(

    OdpovědětVymazat
  8. Tak tohle jsou přesně ty okamžiky, kdy hluboce lituji neexistence P2 na našem trhu. Ohromná škoda! Protože tohohle krasavce bych nosila asi tak měsíc v kuse <3 Nádhera, nááádhera!
    Verunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verunko, jestli chceš, můžu ti od P2 něco nakoupit, až tam zase pojedu. Do Vánoc by to mělo být ještě 2x :-)

      Vymazat
    2. Týjo, takhle velkorysou nabídku si ani nezasloužím! Jako fakt? :-O V tom případě neříkej dvakrát :) Mrknu na ně, vyberu odstín a ještě se ozvu:)

      Vymazat